Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Beyler epeydir bu işlerden uzak kaldıydım da. Gayet güzel bir sistem toplamıştım. SSD almıştım ama sadece o zamanlar. Az geliyor tabi. Yanına hangi marka hangi rpm falan ne alsam bilemedim. Bir yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekküler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 wd caviar black 1tb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 1tb al. en ucuzu neyse onu seç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 WD cavair black'lerden iyi ses çıkıyor. Ses konusunda canını sıkabilir. en azından 2 sene önce aldığım hdd'de öyleydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 ShadowFax said: WD cavair black'lerden iyi ses çıkıyor. Ses konusunda canını sıkabilir. en azından 2 sene önce aldığım hdd'de öyleydi. Tüh ya kötüymüş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Alternatif var mıdır acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 bende wd black ve seagate st2000dm001 var. shadowfax'in dediği gibi baya sesli wd black. seagate'ten daha memnun kaldım. daha da hızlı çıktı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 ShadowFax said: WD cavair black'lerden iyi ses çıkıyor. Ses konusunda canını sıkabilir. en azından 2 sene önce aldığım hdd'de öyleydi. ben iki gün önce aldım caviar black ssd nin yanına ve hani sesten aşırı kıllanan birisi olarak hiç ses duymuyorum. belki eski sürümlerinde öyle olabilir çünkü kardeşimde 2 sene önce almıştı tak tuk ses geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 PrudenT said: bende wd black ve seagate st2000dm001 var. shadowfax'in dediği gibi baya sesli wd black. seagate'ten daha memnun kaldım. daha da hızlı çıktı zaten. seagate iyi ama caviar black in özelliği yeni dosya yazarken üstüne yazmıyor. eskisini tamamiyle siliyor ve sıfırdan yazıyor. birde 5 sene garantisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 geçen sene aldım işte. ssd'yi alana kadar sistem diskimdi wd black. ssdye geçince kurtulduğum gürültü beni epey memnun etti sdmsdvf. dediğin gibi bir özelliğini de hiç duymadım. göremedim de arayınca. neymiş o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Şunlardan birini alabilirsin. Seagate 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk WD 3.5" 1TB Caviar Black Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk Denildiği gibi WD biraz gürültülü ( nedense bendeki o kadar gürültü yapmıyor, ilginç ) ama Seagate daha ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 seagate'in 2 tb'lığı nasıl ? Var mı kullanan? Veya bu fiyatlara yakın 2 tb önerebileceğiniz başka bir hdd? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Selam, https://www.backblaze.com/blog/hard-drive-reliability-update-september-2014/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 bende yeni wd black var 1 tb ses falan sifir da performans olarak bilemicem nasi anlicaz iyi mi kotu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 SSD'nin yanına download, büyük oyun vb. atmalık harddisk arıyorsan en ideal alet WD Red serisi olacaktır. Fiyat, performans, ses, güç tüketimi vb. hepsinin en ideal birleşimi bence. Bulursan Blue da olur. Green tamamen ucuz, sessiz ve ekonomik depolama amaçlı olduğundan biraz düşük performanslı, Purple ise daha çok yazma ağırlıklı CCTV vs. sistemleri için optimize. Böyle ihtiyaçların yoksa o ikisini kesin alma. Ses ve para umrunda olmayıp, mekanik bir HDD'den alabileceğin maksimum performansı arıyorsan o zaman WD Black. Samsung'lar da fena değil ama Seagate'e bulaşma. (Bu lafım Seagate ortalaması içindir, babanızın şirketine laf etmiş gibi "BÖNDÖ VÖR SÖPÖR VÖLLÖ" diye saldırmayın lütfen.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 WD black iyi gibi. olmadı onun 1 TB'liğini alayım kafam rahat etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar