desertt Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Jeton 25 kuruş, 3 tanesi 1 tlden satılıyor dan sonrasına inandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 reklam alanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 baban dokkuz sene gogain mi içti yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desertt Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 ss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Arkasındaki para kasasından belli zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 kötü trol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 biraz efor sarfedin abi. bu nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 desertt said: şuan hacı oldu öyle diyim,3-4 sene önce bıraktı.Evi hep narkotik basardı, bir gün gene geldi polisler babam poşeti klozete atıp çekmiş sifonu sonra polisler birşey bulamayınca gittiler ancak babam hala elini klozete sokup karıştırıyordu gitmemiştir belki diye, Başka bir sefer polis alıp götürecekti , babam camı acmış yaklaşmayın atlarım diyordu sagasdf polis dedi ' atla sen kurtul bizde kurtulalım' dediydi hiç unutmam. Tabi çocuklugumu kötü etkiledi. panik atak oldum sayesinde. peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desertt Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Vingthor said: kötü trol. kardeş nickini gördüm ve dedim kesin bu herif gelip kötü troll yazmıştır dedim yeminle sdagfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desertt Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Vingthor said: biraz efor sarfedin abi. bu nedir Tanıdık felan görür neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 trilyon kazanıyo ama kafenin içi hala türbe yeşili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 sweat pantolona yakışmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desertt Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 zipzip said: trilyon kazanıyo ama kafenin içi hala türbe yeşili. gecen sene boyattı,3 umre 1 hac yaptıgı için pc kabinleri bile yeşil sadfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 allah kabul etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 forgiver said: Jeton 25 kuruş, 3 tanesi 1 tlden satılıyor dan sonrasına inandım ASDASDHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 kokain o ayakkabılarla çekilemez üzgünüm. burun yollarını tıkıyor o ayakkabılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Gogain cekse o gobek olmaz basarisiz trol 3jeton 1tlde ayri muhtesem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 mafyaya haraç ödüyor mu hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desertt Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Vingthor said: kokain o ayakkabılarla çekilemez üzgünüm. burun yollarını tıkıyor o ayakkabılar Adam 4 senedir günlük 5 vakit namaz kılıyor kardeşim,camiye vakkoyla gidecek hali yok ama sen anlamazsın boşver takıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desertt Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 NolaxThensbane said: Gogain cekse o gobek olmaz basarisiz trol 3jeton 1tlde ayri muhtesem Okusaydın anlardın kokaini bıraktıgını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 3 jeton 1 tl ucuzmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desertt Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 ahahahah yeni farkına vardım ya krize girdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 trol veya değil, hayır amaç nedir? hava atma desen, değil bilgilendirme desen, değil reklam desen, değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 sırf konu dışına ahaha diye aptal bi başlık yazıdığı için banlayın gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar