RamsesII Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 melee mutant yapıcan aga bu oyunda(sam in kulakları çınlasın :))[hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 melee de köpek yener :P[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 gaus yok[hline]Can't rain all the time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Eh hersey lafta kaliyo bi oynayamadik :D oynayacak olanlar icq dan ulasirsa bos zamanlarda 1-2 oyun cevirebiliriz.[hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 evet oynamak istiyenler bana veya kharona ulassin, team falan yapmak istiyoruz icq: 147794509 [hline]Can't rain all the time... [Bu mesaj Draven tarafından 18 Mart 2003 21:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 bende oynamak istiyorum ama lag nasıl olur:)[hline]Carternas the Champion Hib/Ex. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 ya bende 3 cd lik var fallout tactics die ama yükledigimde calismamisti sizin dediginiz oyun o mu vede bisi istio mu extradan nie calismadi hatirlamiom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Lag gibi bi olay olucagini sanmiyorum. Buyuk ihtimalle oyunlar turn based olarak cevrilir dolayisiyla her yigit cevherini "ya laaag" fln demeden gosterebilir. :D Calismayan arkadas konfigrasyonunu felan yazarsa yardimci olabilirim. Eger bilg. kon. yeterliyse patch lemek fln gerisi kolay zaten.[hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 ben yüklerimde nereden ve nasi oynicaz olay o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 eh bence sorun yok. :D hizli baglantisi olan birisi oyun kurar ip uzerinden oynariz. Yeterki oynamak isteyen adam olsunda soyle guzel oyunlar cevirelim.[hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 gamespy danda oynayaiblirsiniz :)[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 yahu bendeki brother of steel mis o mu sizin dediginiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2003 lem kürt necro ICQ ya gelsene Lamer söleyem sana ne oldguun asdasdasd[hline]Under My Penis November General Ultima Sux Never been a cocks ahaha uydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 eft brotherhood of steel.. single pek hikayesi olmasada multisi cok saglam bence.. (burst rulz)[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 bunu nasil oynuonuz netten iste gavurlarla IP ile mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 az durun alam fo:tct yi ben acabilirim server surekli 64 kablo var[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 hazır Sam de yok ezerim valla :) köpek möpek fantazi karakter yok artık direk girişirim olaya :)[hline]Harkeyn , Gralnu , Zuhubab Su bitti git getir ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 yauu bi zaman bi saat belirleyuinde deneyelim sunu[hline]Carternas the Champion Hib/Ex. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 sum41, millete kurt diyip dalga gecmeyi birak ok?[hline]Can't rain all the time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 soth icq dan gel, istedigin zaman oynariz. genelde kimseyi goremiyorum icqdan arcane disinda, ondada tactics yuklu degil. icq: 147794509[hline]Can't rain all the time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 ben haftasonu oynarım belki yarın yüklerim herhalde[hline]Seni seçtim Mostors ! *! Pokemon topu fırlatır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 draven benim icq sende var msg atmıştım sana. crusader benim[hline]Carternas the Champion Hib/Ex. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 bide oynamayı düsünenler yazsa suraya icqlarınıda bilsek:D ben yanlız aksam girebilirim sadece.[hline]Carternas the Champion Hib/Ex. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Benide ekleyin. :-P[hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 87046681 ama ben nasi oynanir bilmiom game spy kullanmayı vede oyunun ilk serisini biliom ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar