arcane Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 ok oynamıoruz galiba ? ..[signature][hline]GM Magery / Necromancy / Meditation / Focus Baba parası + Easy UO... Gururlu BTR üyesi Barbar Şamanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 euhehe fena koyduk, hele hele son round kharon berserk oldu onune gelen babayi yedi ehe afiyet olsun beyler, yine bekleriz restoranimiza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 ehue dombiliye bak ilk oyunda benim karakterlerden birinin dmg verememesine rağmen yani 3 karakterle yendik sonra makinem takılınca yeni oyunda siz yendiniz ama niye lethe dibinizden bile %11 percent hit chance e sahipti karakterlerinin skillerinin olmaması nedeniyle sam oyunda yoktu ama sam isimli mutantımla anısını yaşattım gerçi onunki gibi lame bi şekilde netten kopyalanmış template olmadığından bi işe yaramadı eheh.. neyse her şeye bi bahane bulunur da cidden böyle oldu + bi sonraki oyunda yicem hepinizi ehe Yicemseni , lvl 32 Deathclaw[signature][hline]GM Magery / Necromancy / Meditation / Focus Baba parası + Easy UO... Gururlu BTR üyesi Barbar Şamanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Bugun baya bi experimental takildik dravenla, haliyle degisik manzaralar cikmasi kacinilmazdi. Netekim draven dahil kacamadi :P ...ve yukardaki olayin biraz oncesi...[signature][hline]The Clash Of Honor Calls To Stand When Others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 şöyle ufak hızlı oyunların atılabileceği bi harita yapmak lazım 20 oyunluk açarız çota çota oynarız cs gibi ufak olur ama bol objeli olur, bi kaç değişik geliş yolu olur falan yani taktikten ödün vermeden ufaltarak o junkyard mapleri gibi..[signature][hline]GM Magery / Necromancy / Meditation / Focus Baba parası + Easy UO... Gururlu BTR üyesi Barbar Şamanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Arcane; hocam zaten oyle baya taktik maplerimiz var, buyuklu kucuklu kimil kimil fln... Baya cabuk fakat eglenceli oyunlarin oynanabilecegi dengeli haritalar mevcut. meppeki yukle dedik anlatamadik sana :p, [yalan]pekin icinde map olmayanlarda zararsiz dosyalar. gercekten.[/yalan][signature][hline]The Clash Of Honor Calls To Stand When Others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 acilen oynamamız lazım, yeni bi karakter yaptım.denemeliyim :D[signature][hline]Nefr, 01 Ocak 2003 20:13 tarihinde demiş ki: Bi de benim takkem kaldırılsa bile solucanımın şapkası kalsın mümkünse, onun da ayrıca hastasıyım ehü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 ok akşam 8 de buraDa buluşalım.. kharon da gelir herhal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 20 de diziler var :D 22 olsun[signature][hline]Nefr, 01 Ocak 2003 20:13 tarihinde demiş ki: Bi de benim takkem kaldırılsa bile solucanımın şapkası kalsın mümkünse, onun da ayrıca hastasıyım ehü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 yoksun ortada[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 said: arcane, 25 Kasım 2004 01:27 tarihinde demiş ki: şöyle ufak hızlı oyunların atılabileceği bi harita yapmak lazım 20 oyunluk açarız çota çota oynarız cs gibi ufak olur ama bol objeli olur, bi kaç değişik geliş yolu olur falan yani taktikten ödün vermeden ufaltarak o junkyard mapleri gibi.. harita yapabilecegimiz program mevcutmu fallout :tactics de?[signature][hline]www.gamerbug.net www.underground3.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 @Smokey Oyunla birlikte gelen Ft tools hedesi var, onunla istedigini yapabiliyorsun...[signature][hline]The Clash Of Honor Calls To Stand When Others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 yaw kusura bakmayın uyuya kalmışım yeni kalktım :( hala oynamak isteyen varsa oynayalım ben tactics in editöründen hiçbişiy anlamadım valla ehe.[signature][hline]Nefr, 01 Ocak 2003 20:13 tarihinde demiş ki: Bi de benim takkem kaldırılsa bile solucanımın şapkası kalsın mümkünse, onun da ayrıca hastasıyım ehü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 [email protected] uyanıksan al açayım hemen :D[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 hemen şimdi oynamak isteyen var mı ?[signature][hline]Word Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 iyi hadi öm'den yakaladın bu sefer, geleyim de sen yoksun icq'da bu sefer. hl2 daha çekici geliyor şu anda, fikrimi değiştirmeden ya buraya ip yaz ya da temasa geç.. :-p öm olarak atmıyorum bunu çünkü millet görsün nasıl satıcı bir alan yetkilileri var hehe[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 orda olan vamrı? oyun?[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar