Theridone Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Balonder kamyon gibi girdi
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 selcuk ceza sahası içinde topu kaybediyor geri press yapmıyor izliyor sadece.
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 biri şu civelli midir nedir, dövsün akıllansın şu ya
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 SeaGle said: applev0dka said: SeaGle said: Ya eysel hatalı olsa nolur hakan balta naptı orda sdfsg Bursaspor takım olarak sevinsin hakediyor zaten 2 maçtır da, bursa seyircisi sevinmesin ya ona üzülüyorum. sen sus yarı bursalı içten içe seviniyorsun çaktırma sdsfs Ama abi ne bursası ya. Türkiyede en nefret ettiğim taraftar grubu bursa. Bi tek fb'den şampiyonluk aldığına sevinmiştim o da anadolu klübü olduğundan. bu arada bursa'nin en nefret ettiği taraftar grubu çArşı'dır. Ama adamlarin söyledikleri tezahüratların %90ı direk Beşiktaş bestesi dikkat et sdsfs
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 ben olsam meloyu forvet oynatırım 2. forvet olarak
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 applev0dka said: SeaGle said: applev0dka said: SeaGle said: Ya eysel hatalı olsa nolur hakan balta naptı orda sdfsg Bursaspor takım olarak sevinsin hakediyor zaten 2 maçtır da, bursa seyircisi sevinmesin ya ona üzülüyorum. sen sus yarı bursalı içten içe seviniyorsun çaktırma sdsfs Ama abi ne bursası ya. Türkiyede en nefret ettiğim taraftar grubu bursa. Bi tek fb'den şampiyonluk aldığına sevinmiştim o da anadolu klübü olduğundan. bu arada bursa'nin en nefret ettiği taraftar grubu çArşı'dır. Ama adamlarin söyledikleri tezahüratların %90ı direk Beşiktaş bestesi dikkat et sdsfs iq 3 olunca öyle oluyo abi.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Bu Fernandao tank gibi ya kıçını kaldıramıyor diyecektim, 2 tane sıkıştırdı. Frey de tam kova ya asdsdad
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 applev0dka said: SeaGle said: applev0dka said: SeaGle said: Ya eysel hatalı olsa nolur hakan balta naptı orda sdfsg Bursaspor takım olarak sevinsin hakediyor zaten 2 maçtır da, bursa seyircisi sevinmesin ya ona üzülüyorum. sen sus yarı bursalı içten içe seviniyorsun çaktırma sdsfs Ama abi ne bursası ya. Türkiyede en nefret ettiğim taraftar grubu bursa. Bi tek fb'den şampiyonluk aldığına sevinmiştim o da anadolu klübü olduğundan. bu arada bursa'nin en nefret ettiği taraftar grubu çArşı'dır. Ama adamlarin söyledikleri tezahüratların %90ı direk Beşiktaş bestesi dikkat et sdsfs Merdiven cocuklari haha
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 balonder GOL!!! tek başına aattı resmen
madcow Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 of allahım bu ne kadar kotu bi takım insallah 12 tane daha yeriz.
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 gol attik onun da pasini bursali verdi zaten.
Red Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 ya şu berk ismail umut gündoğan falan oynasın abi ya selcuk burak hiç yoklar anasını satayım.
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Bursa tribünlerinin önünde madde kullanımına hayır yazıyo. Acayip manidar.
balon Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Dany, chedjou, amrabat, bruma, burdisso, eboue, alex telles, melo, drogba, Şınayder, muslera. Daha da vardır aklıma gelmeyen. Şınayder, alex telles dışında hepsi satılabilir.
Öne çıkan mesajlar