Kyra Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 tl;dr, lol didnt read, v.s. (meraklısına uzun hikaye Bu sene çok ilginç birşey yaşadım. Facebookda çok güzel bir kız görüp eklemiştim. Sonra sessiz kalmıştım. Ama sonra bir gün öyle güzel fotoğraflar koydu ki kendimi daha fazla tutamadım ve direk fotoğrafın altına içimden geçen güzel hisleri yazdım. it's a trap ve tam bu noktada bende tuzağa düşen oluyorum. Ama bunun nasıl olduğunu biraz sonra anlayacaksınız. Fotoğrafın altına aleni bir şekilde hiç çekinmeden yazmamdan kız çok etkilendi ve teşekkür etti. Sonra ki zamanda bana şöyle bir mesaj attı : "Gece senin fotoğraflarına bakıp , kumrala çevirmeye çalıştığım saçlarımı tekrardan siyah yapmaya karar verdim." bende çok şaşırdım bu kıza siyah süper gider diye benden dolayı siyaha boyamasına ve derin sohbetlere girdik. Hızlı bir şekilde samimi olduk çünkü herşeyi zekice planlamıştı ve beni nasıl tuzaga düsürecegini iyi biliyordu. Bir noktada beni normalin üstünde iyi bir stalker yapan 6. hissim tetiklenirken ona dair birşeylerin tuhaf olduğunu farketmiştim. sonra biz bu kızla bir araya geldik ve aşık olduk. Çok ilginç ki kız beni stalklıyormuş. süreçlerimi ve nelerle uğraştığımıi. büyük bir hayranlık ile saygı duyuyormuş. ama gerçekten tanımaya başlayınca hayal ettiğimden çok daha dolu dolu olduğumu görünce daha da sevmiş. Hayatımızın en güzel gecelerini birlikte geçirip sonraki günlerde tam anlamı ile birlikte olmaya karar verdik.. Şaka maka hayatımızın en uyumlu , zevkli , huzurlu , tutkulu ilişkisine girer gibi olurken görüşmemize engel olan saçma durumlar çıktı.. Bir iki gün sürer dedim ve haftalar sürdü. Ona sonsuz güvendiğimden ve kalplerimiz arasındaki bağı net bir şekilde hissettiğimden bu durumdan sadece çok üzüldüğünü hissediyordum ama henüz anlattığı durumların yalanların zerre kadar farkında değildim.. Öylece vazgeçemezdim.. Çok üzülüyordum ve o da ne kadar üzgün olduğunu söyledikçe daha da üzülüyordum. Acı artık göğüs kafesimin ortasında statik bir yer edinmişti. Çünkü artık onunla iletişim bile kuramaz olmuştuk engellerden. Engel ise abisi idi. Aramızdaki yaş farkından dolayı kesinlikle görüşmemizi istemiyordu. Sevgilim artık duruma dayanamayıp "ben arada kalmaktan çok acı çekiyorum lütfen onunla sen konuş facebookdan " dedi. Yüzyüze ya da en azından telefonla konuşayım dedim ama facebook konusunda ısrar etti. Facebooktan abisine yazdım , o da kesinlikle olmaz sen onun amcası yaşındasın o senin hiç bir türlü ihtiyacını karşılayamaz dedi. direttim sen istediğin kadar karşı çık benim kız kardeşine olan sevgim net o yüzden zamanla alışırsın yaşadığımız şeyin güzelliğini farkedersin dedim.. Son olarak "eğer bir daha kız kardeşime mesaj gönderirsen ölünü kaldığın ininden ben çıkartırım" dedi.. Karmaşanı anlıyorum ama şu an delice konuştuğunun da farkında değilsin ama böyle vazgeçemem herşey olacağı yere varır dedim ve bir daha abisi ile konuşmadık. Sonra sevgilimde bana "abimin görürmememiz için kendince haklı sebepleri var ve beni ikna etmiş durumda bu yüzden ilişkimiz konusunda bana daha fazla diretme ya da en azından bana diretme " dedi .. Bu sözün üzerine ona da tek kelime etmedim. Fakat bir gün bir bara gittim . Orada bir arkadaşımı gördüm ve nasılsın diye sorduğunda üzgün olduğumu ve nedenini anlattım. Arkadaşım o kızla sevgili olduğumuza şaşırdı. Neden şaşırdığını sorduğumda ise "her gün bir yerlerde birileriyle ve çok rahat hatta şuan alt katta gidip bir konuş istersen" dedi. alt kata inip onu dans ederken gördüm. Yanına gittim ve omuzunu okşadığımda "aaa inanamıyorum seni burda gördüğüme abim gelicek birazdan sonunda ikinizi tanıştırabilirim ama şimdi burda ikimizi bir arada görmesin. sen git ve o gelince sana mesaj atıcam. Ama telefonlarımız dinleniyor kendi ismine olmayan bir hat al oradan iletişim kuralım" dedi .. O esnada oradan zaten arkadaşlarımla ayrılıyorduk ve eve gittim. Fanatik dostlarımdan biride kullanmadığı bir hattı bana verdi. Fakat sevgilimden ilerleyen saatlere dair hiç bir ses gelmiyordu. Gece bitmeden dayanamadım ve durumları kontrol edip kızı getirmesi için birisini mekana yolladım. "Abim ile meydanda buluşacam ondan izin alıp gelicem " diyip ajanımı da atlattı. En son dayanamadım ve geçen bir haftadan sonra ikinci bir ajan devreye sokmak zorunda kaldım.. Tüm durumları öğrendim.. Bana dair kafası karışıktı ve benden uzaklaşmak için herşeyi yapıyordu... Bir kaç tane sevgilisi vardı ve tüm hayatını gerçeğini bulmaya çalışırken yalanlarla örüyordu.. Bir kız benden uzaklaşmak için bu kadar yalan söylüyorsa onu rahat bırakmam ve ondan vazgeçmem sanırım en iyisi olur dedim ve vazgeçtiğim an üzerimdeki bütün acılar ve ağırlık kalkmıştı.. 2 gün salak gibiydim ne kadar bu kadar kastı ki tek cümle söylemesi yeterdi haftalarca saçma sapan yalanlarla uğraşacağımıza.. Aradan bir kaç hafta geçti ve bir gün bir partiye gittim. Kapıdan girer girmez onu gördüm harika bir çoşkuyla dans ediyordu. Vestiyere gereksiz kıyafetletlerimi bırakıp yanına gidip dans ederek beline dolandım. Çok şaşırdı ve gözlerini kocaman açıp " Seni çok özledim.... " diyerek sımsıkı sarılıp bir süre öyle kaldı. Tekrar yüzüme baktı "Durumları duydun mu bir sürü..." yalanlar söylemek üzereyken ona "bana yalanlar söylemene gerek yok" dedim. "Sana yalan söylemedim" dedi şaşırarak. Gülümsedim "inan bana herşeyi biliyorum ve gerçekten daha fazla bu konuları konuşmak istemiyorum.. lütfen şuan burada sadece dans edelim , tenini , kokunu, renkllerini çok özledim, sadece dans edelim.." dedim.. O esnada kiminle dansettiğinin farkına varıp gözlerindeki hayranlık arttı.. Dans ettik.. Sonra diğer arkadaşlarımız ile ilgilenirken yanında tedirgin biri erkek vardı. Daha sonra o kız tekrar yanıma geldi "abim gitti" dedi. Bende "ne güzel senin için" dedim. Bunun üzerine "Yani boşum, gel seni çok özledim" dedi tekrar. "Olabilir uygun bir zamanlama yaparsın" dedim. Pazartesi 1 haftalığına memleketine gideceğini ama dönünce mutlaka gelmemi istedi. O esnada diğer çocuk triplere girer gibi oluyordu. Kız ortadan kaybolduğu an o çocuğun yanına gittim " Birşey soruyorum, Sen onunla sevgilisi misin? " diye direk sordum yüzüne dikkatle bakarak. Ne diyeceğini şaşırırken cevap verme süresi gitgide uzayınca başını sallayarak evet derken gözlerindeki korku gitgide artmıştı. Sadece gülümsedim ve elimle omuzunu okşayarak iki adım uzaklaşıp o esnada dans eden başka bir arkadaşımla dans etmeye başladım .. Kısa söylersem kısa sürede bir birimizi çok sevdiğimiz ama kendine, hayata, bana sürekli yalanlar söyleyerek karmaşalarda kalan bir kız var. 2 aylık yalanlar sürecinden dolayı ondan vazgeçmiştim. Hafta sonu tekrar karşılaştık ve beni çok özlediğini söyleyerek evine çağırdı.. Onunla sevgili olmaktan vazgeçtim ama sadece bu kadar yalanlarla yaşamasına üzülüyorum. Ona dair bir beklentim olmasada yalanlardan kurtulmasına yardımcı olmak geliyor içimden.. Çok sevdiğiniz birini yalanlardan özgür bırakmak güzel bir davranış olmaz mı kendi başına ? Sizler ne düşünüyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 tatava yapma, basgeç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Yaş kaç ? ona göre oylayacam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 nasıl hayatlar bunlar lan. 1 haftalığına memlekete gidiyormuş bir de sfsdf. inandın sen de he. vay babo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 seninle yaşadığımız özel şeyleri herkese açık bir platformda paylaştığın için seni dava edicem. bunda sonrasını avukatlarım halledicek. abim falan da hırpalar seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Mitomani bir hastalıktır. Kızın psikolojik yardıma ihtiyacı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 KIZ OLMAK VARDI YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Mesajın alt kısmını okumamışım. Bir önceki post um geçersiz :) Theridone said: tatava yapma, basgeç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 ona "yalanlar istiyorsan yalanlar söyleyeyim ama gitme lavinia" şarkısını söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 "Yalanlarını zikim" de sonra gerçekten yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 diaboliq said: seninle yaşadığımız özel şeyleri herkese açık bir platformda paylaştığın için seni dava edicem. bunda sonrasını avukatlarım halledicek. abim falan da hırpalar seni. Bu esnada abiside gerçekte yok. Ama onun dünyasında abisi narkotik bir polis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 bi kere yalan onun yalanı onun hayatı neyle yaşayacağı seni ilgilendirmez bence sanane? artı iki öptü sevdi diye birbirimizi seviyoruz diyosan üzgünüm seni kullanıyor elinde oynatıyor amcası yaşında olduguna göre senden küçük birinin oyuncağı olmak, foruma anket falan açmak baya zor hesaplaşman gereken acınası durumlar senin açından bana kalırsa hayat sana gülmemiş gibi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Dünya kadar malın olcağına fındık kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 sanane. ondan önce banane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Tv'lerden pompalanan pembe dizilerle koca bir ülkenin psikolojisini bozdular, manyak yaptılar resmen. artı Liebe said: nasıl hayatlar bunlar lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 okumayın. noyan çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 imamın bu postu üzerine okudum, çok şey kaçıracaktım ama son anda bu durumdan sıyrılmayı başardım, teşekkürler dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 şaka lan şaka ne okucam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 @first post abi ne okudum ben şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Kyra said: Engel ise abisi idi. Aramızdaki yaş farkından dolayı kesinlikle görüşmemizi istemiyordu. Facebooktan abisine yazdım , o da kesinlikle olmaz sen onun amcası yaşındasın o senin hiç bir türlü ihtiyacını karşılayamaz dedi. direttim . Son olarak "eğer bir daha kız kardeşime mesaj gönderirsen ölünü kaldığın ininden ben çıkartırım" dedi.. http://4.bp.blogspot.com/_pWyapNrs3yQ/S7alpNS_2eI/AAAAAAAAAlQ/wIKV0YmKQBk/s1600/pedobear.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 noyan bu abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 tl:dr sadece şu iki şeyi demeye geldim: 1) yalancı yalancıdır. 2) başka insanları "tedavi etmek" görevimiz de değildir, haddimiz de değildir. iyigünner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 kavurma said: noyan bu abi off bunu gorunce tekrar baktim "kalplerimiz arasındaki bağ" "6. hissim tetiklenirken " " yalanlardan özgür bırakmak güzel bir davranış olmaz mı" ve "O esnada kiminle dansettiğinin farkına varıp gözlerindeki hayranlık arttı." noyzura approved. snowball yaptiniz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 BalisticGel said: Mitomani bir hastalıktır. Kızın psikolojik yardıma ihtiyacı var. Anlamaya çalışıpda sıkışıp kaldığım nokta bu sanırım. Çünkü bu kadar yalan o kadar saçma ki.. Bu rahatsızlığı araştırsam yerinde olur teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Marty said: snowball yaptiniz mi? bunu hatırlatmayacaktın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar