Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Abi hem madden hem manen çökertiyor insanı ya. Ne enerji bırakıyor ne yaşam sevinci. Bir de bi ton işim var onlar da kaldı evde çalışacağım. İstanbul :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 istanbul güzel yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Ankara ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Fistan said: istanbul güzel yaa Abi "kara sevda" çok uygun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Isparta en iyi ya. Okul şehrin çok dışında ev otobüslerin gittiği son yerde. 35 dakkada evimdeyim. Canım ya çok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 motur al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Trafik çilem bitti metro ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Angaraya laf atanlar utansın. 5 saat trafikte kalacağıma Yozgatta yaşarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 küheylan said: Isparta en iyi ya. Okul şehrin çok dışında ev otobüslerin gittiği son yerde. 35 dakkada evimdeyim. Canım ya çok seviyorum. biricik memleketim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Isparta'da kalacağıma askerlik yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 O da Isparta'ya çıkarsa gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Eğirdir çıkmasın da neresi çıkarsa çıksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 istanbulda araba kullanmaya çalışmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 nereden nereye gittin ki merak ettim.istanbul da araba ile dışarı çıkmak ölüm,otobüslere binmek ayrı ölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Kütahya'dan Sultangazi'ye (İstanbul'un girişi) 3 saatte otobüsle, 2 saatte arabayla geliyorum. Trafik yoksa (lol) 2 saatte Sultangazi'den Bahçeşehir'e (İstanbul'un çıkışı) gidiyorum. Zaten İstanbul'da falan eğlenmeye çıktığım zaman eve dönmeye kasmadım hiç bir zaman, trafiği geçtim ulaşım yok direk. 16-17 yaşımdan beri geceleri dışarı çıkarım, ertesi sabah kendi evimde uyandığım sayılıdır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Şair burada kızlarla olan yakın ilişkisinden bahsediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 istanbul dünyanın en güzel şehirlerinden biri tabi işin-gücün-genel hayatın istediğin sürece beşiktaş-beyoğlu-kadıköy sınırlarında kalabiliyorsa :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Sabaha kadar minibüs var daha ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 serjuhan said: Angaraya laf atanlar utansın. 5 saat trafikte kalacağıma Yozgatta yaşarım. nah yaşarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 serjuhan said: Angaraya laf atanlar utansın. 5 saat trafikte kalacağıma Yozgatta yaşarım. http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/06/Thumbs-up-montage.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 istanbul'da 5 saat trafik normal ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Ankara da yaşayacağıma 12 saat trafikte kalırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 ankarada yaşayacağıma arabada yaşarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 atakule falan var ankara'da kalite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 serjuhan said: Angaraya laf atanlar utansın. 5 saat trafikte kalacağıma Yozgatta yaşarım. varsa şekliniz çayıralana(yozgat) bekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar