Gizli Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 gmailimin adından memnun olmadığım için telefonumdaki uygulamalarda kullandığım gmaili değiştirmek istiyorum.yeni bir gmail aldım ancak nasıl değiştireceğimi bulamadım.gogılın ne kadar denyo olduğunu biliyorsunuz.yardım eder misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 bu banada lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 adsoyad gmail rox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Satın aldığın uygulamaları aktarayım filan diyorsan yok öyle bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 bunun yolunu ben de bilmiyorum denemedim ama mevcut mailinin şifresini değiştirirsen telefondan logout olmuş gibi oluyosun sanırım sonra da yeni bi hesap ekleyebilirsin diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 çözüm app backup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar