sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 µh said: Remus said: 1010 luk hatunlar matchlemiyor. İnanmıyorsan dene. Avrupa ülkesi şeç manual lokasyon. daha önce uk'deyken kullandım, 20 match geliyorsa 10 tanesi falan bot oluyordu o yüzen yazdım hollanda ve ingiltere'de manyak sayıda bot var gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 tr de evlenme vaadiyle kandırmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Önce bir match etmen lazım asfdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 tinder dan bana burc soruyo amk ahahahahaha biride instadan followlamış bi sürü fotomu likelamış azcık muhabbet ediyorum yaa dikkatini çekmek için neler yaptım gene mesaj atmadııııııım yazmış iyi bok yedin nerdesin diyom cevap yok HSDSBDKJGSFDKGSFD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 kaslı olunca kızlar yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 başka biri ikinci buluşmaya kız kardeşini çağırdı evlencez sandım kaçtım ne biçim kafalar ya skdlnfgjkdnlgkfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 3somedan olmussun ya. Abi nedir bu turk erkeginin tecrubesizligi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 ya benim bi kaç teorim var toplum baskısı, çekinme, son anda cesaret kırılması gibi şeyler oluyo sanırım arada çok cesaretliler var tabi onlara saygımız sonsuz ha ben de baya kazmayım tabi pick up konusunda vucut olmasa al çöpe at sjdkfdlgsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 3 some yoklarsin baktin hareket yok hemen wingman cagirip esini dostunu sevindirirsin. Ama nerde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Wingman muessesi ve Türkiye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 https://www.instagram.com/yildiznameyiz/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 benim zirvem şu kızın instagramda bir fotomu beğenmesi (içinde ben yoktum ama olsun sdfdsf) https://www.instagram.com/_krisbo_/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 kiz benim fotomu begendi diye forumda paylasmayin lutfen, uzucu =< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 çaresizlik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 paylaştıktan sonra bakim neymiş diye tıklayanlar üzücü asıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Seni beğense sevinmez misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 7 tane ortak arkadaş olan bir kızla eşleştim ama 3 gündür cevap vermedi mesajıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Recel verecem deseydin belki cevap verirdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 ahhahahahahahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 fbden yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 yok abi yazma, bi kere daha tinderdan yokla, cevap vermiosa salla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 ben yazınca unmatch ediyorlar sanırım, o kadar kötüyüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 ortaokul arkadaşımla eşleştim şimdi seks olurs agüzle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 demekki yazmayı bilmiosun. başta match ediolarsa, ilk cümlenle unmatch ediolarsa sıkıntı direk sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2016 instagram da nasıl işler foto beğendi diye yazıyor musunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar