Komodo Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 uyumadan üstünü ört. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 konuşmaya başlaman en büyük hata olmuş, yanında partnerine teslim edilmek üzere siyah poşet mutlaka bulundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Lord_Argos said: Dün akşam Tinder'dan matchleştiğim kız evine çağırdı. Beşiktaşta, yalnız yaşıyor 31 yaşında, akademisyen. Geldiğimde bacardi cola içiyordu, beraber içtik. 2 saat gayet güzel muhabbet ettik. Sonra uykusu geldi, eve döndüm. Evet, nerede hata yapıyor olabilirim? sende ışık görememiş hocam dönmüş kıçını uyumuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 kes kurtul hacı bu travmadan sonra boşa ağırlık yapmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 sende neden problem olsun ? gayet medenice davranmissin. 1. hatun depresyondadir yada aldatilmis veya terk edilmis asiri ilgiye ac bir anina denk geldin 2. ilk geceden iliskiye girmeyip kendini basit hissetmek istemedi konus muhabbet devam et arkadas ol Lord_Argos said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Hepimiz atlamissinz olm topkek misiniz. Internetin bir numarali yasasi "pics or didn't happen" Boyle bir eslesme ve bulusma hicbir zaman olmadi arkadaslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2016 Sazan.avi ödülünü Esh'e vermek için bölüm başkanını sahneye davet ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Bir akademisyenin Argos'u akademik incelemeye tabî tutmadan uykuya dalması şaşırtıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Sende karşısına oturup Jack Daniel's yudumlasaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Komodo said: uyumadan üstünü ört. Orta gelmiş ama vuran yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 kız uyuduktan sonra zulasini patlatirdim ben olsam alkoldeki vergi yuku belli birkac sise bacardi fena olmazdi hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 vır vır konusup kızı kurutmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 badoo varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 badoo kötü ya.çevremde 3 türbanlı biri şişko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 benim skorum 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 tinderde en büyük zevkim üst üste like yaparken araya hiç boş geçmeden double , triple matchler yaşamak... Şuan'a kadar triple match oldu.. Gün gelicek quadro , penta , hexa match'ler de olacak... Görüyorum ki buarada umutlar tinder... ama sonran seni kim yer güncelleme : 96 sayfa tinder konusu , ben dişi üye getireyim konusunu 8. sayfada kilit hemen... harikasınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 öf ne zırladın be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 bezevenklik yapmaya yemin etmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 gözyaşları sel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Aruzyon said: tinderde en büyük zevkim üst üste like yaparken araya hiç boş geçmeden double , triple matchler yaşamak... Şuan'a kadar triple match oldu.. Gün gelicek quadro , penta , hexa match'ler de olacak... Görüyorum ki buarada umutlar tinder... ama sonran seni kim yer güncelleme : 96 sayfa tinder konusu , ben dişi üye getireyim konusunu 8. sayfada kilit hemen... harikasınız. noyzu getir sen kanky gotik olsun asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Kesin sutyen markasını sormak için likeliyordur hatunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 getirecem getiriyorum da gümrükte takılıyor yönetim kızları başvuru kısmında tutuyor. sonra neden 97 sayfa tinder konusu aha da bu yüzden... ne gerek var oysa tindere şuara pati albüm topikinde güzellikler uçuşşa ? ama foto albüm konusu bile kilitli o derece tutucu ve çaresiz bir haller söz konusu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Adamlar erkek seviyor yapcak bişey yok adsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 biz bize yetiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 amerikada gayet işe yarıyor siz türkler bi garipsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar