Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 e gitmişsin geri gelmişsin abi sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 E Ne yapak turist vizesiyle... Zaten benim hatun ordaydi tinder'layacak birsey de yok ordayken . Isin özü tr'den kacin ^^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 şeyda iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 seydanin bakislari cok fena icinde ne alevler yaniyor siz anlamiyorsunuz turkiye kizlari haric desek program icin dogru sanki bulunmaz hint kumasilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 abi nasıl match olmuyor ya. ben uygulamayı her açtığımda minimum 5 meç oluyor. ha konuşmaya mesai harcamıyorum o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 cok generic bir insansin demekki abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 program bozuk falan degil siz fotoları değiştirin, bulan buluyo >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Roket adam , fotosu mclovin'a benzeyen degilmiydi? Yazik lan tr'de harcanan zamana :) bulursun tabi ama kendini hint kumasi sananlarla ne ugrascan. Sirf kizlar degil lan erkeklerde de suc. Abazan&kezban olayi var tr'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 gaza geldim hadi dedim başlığı gördüm gireyim 2 eşleşme oldu girer girmez ne ara gördüler biri msj attı hatta şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 tinder'da sıkıntı eşleşme değil. eşleşme olmuyorsa hakkaten çirkinsinizdir kasmayın sdfljs. kaliteli eşleşme için 25 ve üstü kızları aramak lazım sadece. öbür türlü kanser. kalite derken napıon ne edion görüşelim kısmı uzun olmayan türden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 ne kadar travesti artmış ama ya bune lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 okcupid.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 ben hiç eşleşemiyorum çok çirkinim galiba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 erkeklerle eşleştim demiyor muydun sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 senko said: ben hiç eşleşemiyorum çok çirkinim galiba :( profil resmi olarak bunu koyacaksin o zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 http://i.imgur.com/ltuJDhh.jpg bune abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 ekzorsit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 KELEPÇELİ SEVER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 senko said: ben hiç eşleşemiyorum çok çirkinim galiba :( Her döte bir.... Derler ya onun gecerli olmadigi ulke turkiye iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Abi 22 milyon(ki ben en az kayit disi ile 25 oldugunu dusunuyorum) bir dolu kezban bir okadar da abazan . programi engellediler sinirsiz like yapmayi yani parali yaptilar. Kezbanlar artik daha da secici olmustur simdi yani 2 kat zorlasmistir. Sen full like yapiyosan bi kac gundur cikmamasi imkansiz en azindan bi travesti vurur sana... O da mi yok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 yok lan geyik yapiom kurulu bile değil tinder bende cillop gibi yüzüm var allaha şükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 lan ahaha okcupidde eskiden 2-3 ay takıldıgım hatunlardan bırını gordum, napalım simdi like mı edelim dislike'a mı basalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=SpSj-RekZvc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 http://i.hizliresim.com/LalBrG.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar