Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 evet beğendiğin kızları duvarında paylaşıyor arada falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 aa ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Avrupadaki meçler sayılmaz olm, o Very Easy oluyor, gel TRye de Insane seviyede görelim hünerini sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 seviyeyi kes insane, allahın kezbanları ofs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 güzellikle alakalı değil yalnız o seviye, TR kezbanlığıyla alakalı biliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 heralde be tatar, aksini düşünenler zaten evli ve tinderla işi yok. oh wai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 geçen facebook'tan gayet modern düşünceli, böyle lisede bile milletin altına yatmaktan kaçınmayan bir arkadaş işte "TİNDER'DAKİ ERKEKLER NEDEN BÖYlE QQ" temalı bir şey yazmış. Tinder'ın ne olduğunu halen çözemedi bunlar büyük ihtimal asdfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 bazıları çözmüş ya, infoya yazıyolar artık sohbetten başka amacı olan beğenmesin diye ahah bir küresel uygulamanın daha içine zıçtık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=YkiR1KjIw7k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 lan kıızn biri şöle bir link atmış 104.131.76.140/tr hacklenir miyim tıklarsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Ne heklenecen dostum ya, kendi ftpsini vermiş kız rahatça bak fotolara diye, feyse iclouda güvenmiyor insanlar artık haliyle, ondan böyle kendi pcsinde tutuyorlar özel fotolarını. Direk yürü hiç durma derim bu fırsat kaçmaz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 tıhlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 ben tıkladım ipadden, onedate midir nedir onun referanslı üyelik linki geldi sonra da bi bok olmadan modemi resetledim ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Tori said: http://www.youtube.com/watch?v=YkiR1KjIw7k çok iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 http://i.imgur.com/ZnaEDjz.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 geçen patiden bir kız denk geldi bastım like ı forum olarak tatavayız demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 gız ne arar la patide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Dragonfire said: Tori said: http://www.youtube.com/watch?v=YkiR1KjIw7k çok iyimiş başarılı ya hahah süper yapmış herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Bornova ve 100mil çevresinde olup da Duygu'mla eşlesen olursa, Rıdvan'ın amcalarını evine yollarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 stalklayalım bari madem parametreleri verdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 dolmuşa atlayıp bi bornova yapayım sgfsdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Lan asgsdf sen kaslısın da şansım da yok. neyse pis yollara başvururum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 o değilde şey sorcam mesela şehrin uzak bi noktasındayız orda eşleştik bi kızla yada like attım orda sonra ordan gidince kayboluyo mu bu yoksa kalıyo mu orda benim resim mi artık neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 He Bornova'ya gelip, kızla eşleşmeyi düşünüp, memleketine geri dönmeyi planladığını anlamadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2014 onu yapmak istiosa fake gps kullansın. arkadaşım rusyaya gidio paso, gitmeden 1 ay önce orada matchleşip de gidio :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar