kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 ee abi napacaz o zaman? bi çözüm lazım lan buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 hayata döndüm sayende. demek bundanmış. heeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 tek fotolu bi seksi meçlediydik ama kaldırmış :( kesin faketi zaten diyelim kendimizi avutalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Hatta yahoo answer ve reddit de konusu var. Lan basta bende dedim anasini satim kimse bise yapmioo diye. İyice kezbanlara like attim bi bokluk var diye yok kimse geri donus yapmadi. Biraz oncede tescilledim. Ya face ayarlarinda yada telefon aktovasyon kisminda bug oluo sanirim. Bazi kullanicilarda varmis bu Ayrica size yapilan tiklarsa gelmiyor. Yani sadece resminiz var o kdr baska bi ise yaramio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 stormeagle said: Hatta yahoo answer ve reddit de konusu var. Lan basta bende dedim anasini satim kimse bise yapmioo diye. İyice kezbanlara like attim bi bokluk var diye yok kimse geri donus yapmadi. Biraz oncede tescilledim. Ya face ayarlarinda yada telefon aktovasyon kisminda bug oluo sanirim. Bazi kullanicilarda varmis bu Ayrica size yapilan tiklarsa gelmiyor. Yani sadece resminiz var o kdr baska bi ise yaramio. Su dediğin umudum oldu be 1 tane bile like yok lan bende. Nasil duzelicek bu bug Umarim bugdur jagdgdjjgds yoksa kopruden aticam kendimi herseyi denedim yok olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 tinder skorunuz kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 nazar değdi sdfs en son eşleştiğim eşleşmeyi kaldırdı sonra daha kimse gelmedi :( elimizdekilerle yetiniyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 ohhh beter ol pezevenk sdf bu arada bende bi çıtır hemşire düşürdüm, Redin balı başlığa bulaştı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 bal değil olm çekicilik.demin geldi bi tane daha. ama götüm kalktı artık eşleşmeyi kaldırıyorum hemen ahahha. diğerleriyle şuan buluşma günü belirlemem an meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 mehhh, peki madem -Alt üst yaş aralığı ve mesafeyi nekadar yapıyosun? -Toplamda kaç resim koydun, neler ağırlıkta, tumblr resmi ne bi de olm, blog deil mi orası? -Açıklama olarak bişey girdin mi? Sezgisel değerlendirmen sonucu bunun pozitif bir etkisini hissettin mi? yoksa aksine avın dikkatini dağıtan gereksiz birşey midir? bunların cevaplarına dair ayrıntılı raporunu sabah masamda görmek istiyorum, tişikkirlir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Lan bu bug ı nası cozecez yok mu bi yolu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 yaş aralığı 18-55 aga kısıtlamam yok sdfs. mil de 100 mil açıklamaya sadece okul yazdım. toplamda 3 resmim var. tumblr erkeği fotosu derken böyle şey işte fazla dikkat dağıtmayan sadece tipinin rahatça görülebileceği renkleriyle oynanmış cool poz sdfs tumblr man yazınca çıkanlardan biri mesela sdfds. 3 resmimde de tipimi suprizsiz anlaşılacak halde koydum. yani resimde güzle çıkmış gerçekte şişman ya da profil resmini sağ tarafa atıp eşleşince diğer fotolarını görüp kaç kaç yapmıyorlar sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 okulu yazsam iyi olurmuş evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 kozalak said: Lan bu bug ı nası cozecez yok mu bi yolu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 LathspeLL said: kozalak said: Lan bu bug ı nası cozecez yok mu bi yolu? Mağdurlar piramiti yapalım. Sizin telefonlar ne ? ios mu android mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 abi benim telefon android. gece hesabı sildim, facebook ayarlarından da uygulamayı kaldırdım. biraz vakit geçsin sıfırdan başlayacam bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Yukleyeli 3 saat oldu 9 temiz match. Kadinlar bana acmis meger.http://s12.postimg.org/nqp576z71/2014_07_24_18_23_02.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 o 9 match'i türkiyede yap lan yiyosa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Uff su Anja kaybolmus listeden nasil geri bulucam? Tam da ona yazasim vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 biraz daha ağlarsanız polyanna match atacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 kaybolduysa kaldırmıştır eşleşmeyi sdfs bana yeni ekmek çıkmadı malesef. eşleşmeyi kaldırdıklarımın ahını aldık kesin sdfs. çirkin bedduası yedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Normal hacım burdan aldığın bedduadan sonra hayatta olman mucize. 4 ay 0(sıfır) match. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 kozalak said: abi benim telefon android. gece hesabı sildim, facebook ayarlarından da uygulamayı kaldırdım. biraz vakit geçsin sıfırdan başlayacam bakalım. Sıfırdan bir facebook adresi açıp o hesap ile login olduğunda düzeldiğini söyleyenler var. Denemek lazımda üşeniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 sabah bi ekmek daha düştü sdfsdfs. bence 14 meçin arasında en iyisi. yürüdüm bakalım eşleşme kaldıracak mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar