tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Akhlaur said: Ya ben sevmiyorum face e resim falan yüklemeyi. only me şeklinde ekle. ben vücut pozunu nası ekliyim yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 ooo cosplay demişken "herkes playboy geçiniyor ama yattığınız tek şey iddia kuponu" kaliteli kezban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Yaa bana hep evli barklı, çocuklu bayanlar geliyor. Memlekette bu uygulama yanlış mı tanıtıldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 bana 18- geliyor bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Cheating_wife_hotel_room_hardcore.avi o zamab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Hiç böyle bi uygulama kurmadım daha önce ama merak ediyorum kurcam bunu galiba. herkes kullanıyol lan neyse buna facebookla mı login oluyorsunuz? istediğim iki şey var 1) facebookuma bir şey postlamasın 2) facebookumdan arkadaşlarım beni tinder kullanyıyo diye göremesin mümkümn mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 evet abazan olduğunu bilmiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 ahahaahhaahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 DoruK said: lan bugun actim yine loldeki caitlyn cosplayi yapan bi hatunla eslestik you are adorable diye mesaj atmis hatun cok seksi olmasa baban adorable diye cevap aticaktim ama suyuna gitmek istiyorum capsler aksama hani nerde böbrekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Trans said: aynen sadece faceden alıyor,galeriden resim yüklenmiyor fitil oluyorum Yükleniyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 o yüklediğin sadece Anlar diye getirdikleri alana yükleniyor ki bu da sadece eşleştiğin kullanıcılar tarafından görülüyor,diğer kullanıcıların görebileceği resimleri ise facebooktan çekmek zorundasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Editor'den iyi mi bileceksin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Tey allam :) Onunla profil resminin arasındaki farkı anlayamayacakmıyız... iyi bak profil e gir sonra ordaki facebook profil resimlerin kendi aldıkları gözükücek... onları silip yenilerini ekleyebiliyorsun küçük button çıkıo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 çok kötü durumdasınız ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 ist. da 1000 like attım nadasa bıraktım açamıyorum uygulamayı konum değişmesin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Rerore said: DoruK said: lan bugun actim yine loldeki caitlyn cosplayi yapan bi hatunla eslestik you are adorable diye mesaj atmis hatun cok seksi olmasa baban adorable diye cevap aticaktim ama suyuna gitmek istiyorum capsler aksama hani nerde böbrekler here resmin buyuk halini gorunce hoslasmadim lan ama direk giris yapan bu hatun vardi cok daha tas olanlarla match olmama ragmen ilk buna gidicem sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Its a trap olabilir Ama gideri var gayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Trap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 trap degil ya konustum biraz, cocugu falan var hatunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 O da trap zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Ama kayilir yani, gayet iyi iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 süper lan ısıra ısıra hmpfs tombul tombul hmpfssssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Cocugu da var, arada babalik icgudunu giderirsin. 1 kilo mandalinayla geceyarisi evine gidersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chromela Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Esh said: Cocugu da var, arada babalik icgudunu giderirsin. 1 kilo mandalinayla geceyarisi evine gidersin hahahahahah bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 şimdi iki sorum var: 1-birisyle unmatch yaptığın vakit, tekrar listede karşılaşabilir misin ki? 2- blok olayı yok mu? atıyorum sevmediğim biriyle karşılaştım-ex mex- ben onu gördüm de, onun beni görmesini istemiyorum var mı çaresi, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar