Theridone Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 3 match'im var 1 tanesi gol yolunda biçız. Ayik olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 böbrek giderse ağlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Phoenixlin said: En azından bir match bulmuşsun. Koca istanbulda bir tane matchim yok :( Ankara'ya gittiğimde de sağa çekecek kız bulamamıştım 170 km çap içinde -_- ankarada günde 10 yeni kız çıkıyor istanbulda saatte 10 tane filan düşüyor %70 i de güzel yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Dworgian said: böbrek giderse ağlama Sorun degil abi 1 tane daha var dfghjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 bu match alanların aklına gireyim. ya sizi match eden hergun baska erkekler korunmasız yatan biriyse? hastalık gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Hastaliktan korksak kari pesinde kosmazdik... Her kadinda var o risk, senin opmeye kiyamadigin kac hatunun gecmisinde ne bukkake'ler donmus bilemezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 fake location çalışıyor beyler. yalnız uygulamanın şöyle bir saçmalığı var, lokasyonunuzu anında güncellemiyor. 1-2 saat sonra güncelliyor gibi. ama izmirde pek kullanan yokmuş hemen bitti sağ sol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Demin kurdum, Asos Küçükkuyu civarı 31 km radius yaptım, belki 200 kızı yeşilledim. Fake yaratıyor olmasın lan bu program, toplamda bu kadar dişi yok bu yörede sdf bunlardan ekmek çıkmazsa az daha güneye inip Rıdoyu mikecem mecbur asdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 1000 civarında like yaptım tık yok istanbuldan iş çıkmıyor instamessage akıyorum en azından fotolar kaybolmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 50 km yapınca Yunanlı kızlar da çıkmaya başladı, hmms hmms taze ekmek kokusu alıyorum burnum yanılmaz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 80 fln like yaptım 30a yakın eşleşme oldu yarısı çöp 3-5 kişi would bang onlar kaldı diğerlerini engelledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Bi de şöyle bişey var, büyük olasılıkla Türk kezboşları bunu dünyadan farklı olarak direk vuruşma değil tanışma uygulaması olarak algılıyordur kesin, bunun da içine ederiz ya da etmişizdir bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 siz gibi 1000 kişi layklayanlara napsınlar haklılar hatun kime like yapsa eşliyo fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 su uygulamayı kullanan kızlar genelde taş nefes alıyor diye likelamıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Facebook ile login olurken crash yiyorum nasıl fixleriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Sen gelme ulan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 "Tatar Ramazan" said: Demin kurdum, Asos Küçükkuyu civarı 31 km radius yaptım, belki 200 kızı yeşilledim. Fake yaratıyor olmasın lan bu program, toplamda bu kadar dişi yok bu yörede sdf bunlardan ekmek çıkmazsa az daha güneye inip Rıdoyu mikecem mecbur asdasf Hatunlar 10 dakkada işlerini halledip çıkıyorlar!!! bizde öyle sonra kız yok hededödö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Tamam artık türkçe haberlerede düşmüş taciz olayı. Bir bok olacagı varsada olmaz artık. Program bitmiştir tr'de... http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/26739046.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 "Tatar Ramazan" said: Sen gelme ulan sdf Ahah zaten ilk gün bi crash yedim bir daha giremedim ip ban mı attılar ne yaptılarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Rusya'dan baya iyi bir uçak gelmiş Menzilden çıkmadan yetişin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Arkadaşlar ben tinder ı yeni yükleyeceğim.Resimleri nerden alıyor dediniz ? Sadece face ten mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 aynen sadece faceden alıyor,galeriden resim yüklenmiyor fitil oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Ya ben sevmiyorum face e resim falan yüklemeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 evet kardeş faceden alıyor tesimleri faceden eklemen lazım. olay facede. keyword face. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 lan bugun actim yine loldeki caitlyn cosplayi yapan bi hatunla eslestik you are adorable diye mesaj atmis hatun cok seksi olmasa baban adorable diye cevap aticaktim ama suyuna gitmek istiyorum capsler aksama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar