Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 DoruK said: neyi gormuyolar abi gormuyosa nasi match oluyo bu kadar ya hadi anlatin sunun olayini ona gore hareket ediyim. match olduktan sonra nedir sekil. bi tanesiyle muhtemelen 4-5 gun sonra buluscaz da hepsiyle tek tek o kadar muhabbet edemem la olm ne istiyosun ne diyelim yani toplu msj atma eklenti paketi mi istiyosun. asdf istediğinle konuş işte ben genelde ilk fırsatta "bura kastı feyse geçelim" muhabbetine giriyorum. tinderla falan uğraşılmaz.
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 gördüğüm herkesi beğendim en geniş sınırlar içinde bakalım beni beğenen olacak mı sdf
Esh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Bu dedigim mart ayinda falandi, simdi erkek populasyonu kizlari 28e katlamistir. Cikmaz match
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 DoruK said: neyi gormuyolar abi gormuyosa nasi match oluyo bu kadar ya hadi anlatin sunun olayini ona gore hareket ediyim. match olduktan sonra nedir sekil. bi tanesiyle muhtemelen 4-5 gun sonra buluscaz da hepsiyle tek tek o kadar muhabbet edemem görmüosa nasıl match oluo --> senin yaptığın gibi "mümkün değil harici" tüm erkeklere ok diyor kenara atıyor işte ayrıca, aynı anda 3 5 kişiyle muhabbet skill ini geliştir bence
Esh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Muhabbet edemiyosa burcu bozuktur. Oglak? Basak?
axedice Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Forumda hep bi kindred soul olarak gördüğüm esh, burç muhabbetine girdiği zaman bütün vücuduma bi titreme geliyor. Demek ilk izlenim yanıltıcı =/
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 axedice said: Forumda hep bi kindred soul olarak gördüğüm esh, burç muhabbetine girdiği zaman bütün vücuduma bi titreme geliyor. Demek ilk izlenim yanıltıcı =/ burak tipik bir yengeç erkeğisin sen ya
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Black-ice said: DoruK said: neyi gormuyolar abi gormuyosa nasi match oluyo bu kadar ya hadi anlatin sunun olayini ona gore hareket ediyim. match olduktan sonra nedir sekil. bi tanesiyle muhtemelen 4-5 gun sonra buluscaz da hepsiyle tek tek o kadar muhabbet edemem la olm ne istiyosun ne diyelim yani toplu msj atma eklenti paketi mi istiyosun. asdf istediğinle konuş işte ben genelde ilk fırsatta "bura kastı feyse geçelim" muhabbetine giriyorum. tinderla falan uğraşılmaz.hayatimda hic boyle yonjadir 80769dur gibi seylere dahil olmadim, bunun da mantigini anlamaya calisiyorum sadece. yani bunda match olunca direk are you sex mi diyoruz yoksa kezbanla konusur gibi saatlerce konusuyor muyuz onu bilmek istiyorum. Dworgian said: ayrıca, aynı anda 3 5 kişiyle muhabbet skill ini geliştir bence isin gucun arasinda o kadar mesaj firtinasi yasayamam abi. o kadar bos vaktim olsa her aksam bara mara giderim zaten bununla ugrasmam. neyse anladigim kadariyla telefon isteme-facebooka ekleme adimlari icin bi ara process islevi goruyor bu.
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 kezban gibi saatlerce konuşuyorsun tabii ki
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 DoruK said: isin gucun arasinda o kadar mesaj firtinasi yasayamam abi. o kadar bos vaktim olsa her aksam bara mara giderim zaten bununla ugrasmam. neyse anladigim kadariyla telefon isteme-facebooka ekleme adimlari icin bi ara process islevi goruyor bu. aynen öyle ara görevde. ayrıca 80bin e laf etme iyi yerdi zamanında askdjsjkadsak
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 lisede hayatım yonjaydı lan pehey (şimdi feysbuk fasd)
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Len match dediniz dank etti kafamda. Match olmasi icin iki tarafinda birbirinin farkinda olmadan like mi yapmasi lazim ? Aboww ben bi kac ciks resim koydum arada bi kac ultra guzel kizlara like yapiyorum ve koltuga kuruldum bekliyorum ki koca istanbul'da birileri like'lasinlar beni goreyim. 2 aydir tik yok.
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 ilk resme vücut fotosu koysam match olursa anında vuruşuruz diyorum. nasıl? tanışmaya konuşmaya gelenleri eler
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 her türlü konuşcaksın zaten kaybın daha fazla olur sonlara doğru koy
Esh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 tiLi said: ilk resme vücut fotosu koysam match olursa anında vuruşuruz diyorum. nasıl? tanışmaya konuşmaya gelenleri eler Cok yapan var ama etkili diyolla
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Masticore said: Len match dediniz dank etti kafamda. Match olmasi icin iki tarafinda birbirinin farkinda olmadan like mi yapmasi lazim ? Aboww ben bi kac ciks resim koydum arada bi kac ultra guzel kizlara like yapiyorum ve koltuga kuruldum bekliyorum ki koca istanbul'da birileri like'lasinlar beni goreyim. 2 aydir tik yok. AHAHAHAHHAHA
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 lan bana da biri geldi iki üç kelime muhabbet etti ama sonra durdu allah allah. are you sex desen bi türlü demesen bi türlü.
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Esh said: tiLi said: ilk resme vücut fotosu koysam match olursa anında vuruşuruz diyorum. nasıl? tanışmaya konuşmaya gelenleri eler Cok yapan var ama etkili diyolla Yok be abi erkek milleti buna vururum, şuna gömerim, uff nasıl geçiririm diye kalp kalp kalp spamlıyor. Karı kısmı ayy bu beni şaapar, ıhh bu beni kanırtır, cıks bu beni bapstırır diyip X spamlıyor haliyle no match no cry
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Bana da pek guzel denk gelmisti, muhendisim dedigim de kacti Birakcam bu meslegi, atom fizigine de profosorluge de lanet olsun
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Esh said: O kadar match oluyosa o senin guzelligin sampiyon. Gunde 3-4 match i gecmez normalde adam amerikada abi. günde 50 matchi rahat vardır. benim arkadaş geldi yeni los angelestan, match listesi o kadar uzamış ki artık yarısını göstermiyo searchten falan bakıyosun sdf.
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Masticore said: Len match dediniz dank etti kafamda. Match olmasi icin iki tarafinda birbirinin farkinda olmadan like mi yapmasi lazim ? Aboww ben bi kac ciks resim koydum arada bi kac ultra guzel kizlara like yapiyorum ve koltuga kuruldum bekliyorum ki koca istanbul'da birileri like'lasinlar beni goreyim. 2 aydir tik yok. "koltuğa kuruldum" aslgk
eski Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 ya bide bu iş var 2 gun once negzel hemsire buldum ramazan geldi kepenk kapandı sdsdfs
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 http://i.imgur.com/Jxe4qlv.png açıklamarı okumadan kaydırdım sapa geldim
manve Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 adam telefonu ucus moduna almis nasil korktuysa artik sdfs
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 lan ben de 2 ay önce yüklemiştim sonra bakmamıştım, bugün bakıp sağa sola kaydırmaya başladım. az önce şu 2 post yukarıdaki geldi bana da hsadufha.
Öne çıkan mesajlar