Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kadın olmadıgımız için şükür etmeliyiz

atesbenicagiriyo

Öne çıkan mesajlar

abi bir tane site var, kadının biri giyilmiş çoraplarını satıyor. O siteyi görene kadar ben de erkek olduğuma şükrediyordum. Sonra siteyi gördüm ulan dedim ne kadar beleşe ne biçim paralar kazanıyor. Herhangi bir fuhuş falan da yok, alıyor çorabı bir gün giyiyor 100 tlye satıyor. Kapış kapış gidiyor gibi duruyor. Alan fetişistler bir de yorum falan yazmış, siteyi biraz gezdim tiksindim.
Sosyal ağlarda paylaş

Aket-Atum said:

abi bir tane site var, kadının biri giyilmiş çoraplarını satıyor. O siteyi görene kadar ben de erkek olduğuma şükrediyordum. Sonra siteyi gördüm ulan dedim ne kadar beleşe ne biçim paralar kazanıyor. Herhangi bir fuhuş falan da yok, alıyor çorabı bir gün giyiyor 100 tlye satıyor. Kapış kapış gidiyor gibi duruyor. Alan fetişistler bir de yorum falan yazmış, siteyi biraz gezdim tiksindim.

yolla panpa
Sosyal ağlarda paylaş

Aket-Atum said:

sinirim oynadi. bir bu bir de bloggerlar. hazetmiyorum lan sizleri

pucca'nin cihangirde evi varmis boyle hayat olmaz olsun //.o
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...