Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yalnızlık

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oha gif çok iyi lan. bunu sevgilisine yapacak bir yiğit var mıdır patide.

hmm. yarın buluşabilir myz, pazartesi baya yoğun olur bi deniyeyim bakim ne olucak. ahahah

edit sayfabaşı :/
Mesaj tarihi:
inyormaynd said:

Sinirden yazıp sildim...
Olay silkmek falan değil, bir kaç arkadaşım dışında dışarı çağırıp bir kaç bir şeyler içeceğim arkadaşımın olmaması.

Gerçek arkadaş dost zaten az olur, diğerleri tanıdık çevredir, yaş ilerledikçe de herkes bi yana savrulur dağılır, takma fazla.
Mesaj tarihi:
Yalnızlık insana çok koyuyor cidden. Yalnızlığını yaşa kitap oku falan gibi önerilere bence kulağını kapa, yalnızlığı nasıl delerim diye düşün.
Mesaj tarihi:
inyormaynd said:

Sinirden yazıp sildim...

Olay silkmek falan değil, bir kaç arkadaşım dışında dışarı çağırıp bir kaç bir şeyler içeceğim arkadaşımın olmaması.

Benim o bikaç arkadaşım da yok. Yani var da kafamın uymadığı insanlar. Boşver dicem boşverilmiyo. Herkesle iyi olup kimseyle samimi olmamak lazım. Hep aktivite arkadaşlığı
Mesaj tarihi:
Aktivite arkadaşlığı da kötü ki.. İnsanlar seni tanımadığı için muhabbet açmıyorlar, açan olursa da okul isim ne yapıyorsun falan soruyor ondan sonra yan taraftan bir dingil çıkıyor (bu genelde fırlama ve pç dediğimiz karakter oluyor) hoop gg wp diyorsun.
  • Yeni Oluştur...