Red Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 hastayım 20 gündür raporluyum yaşlılık hastalıkları başladı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Niye bunu eziklik/eksiklik olarak goruyo olm millet siz manyak misiniz? Ulan bi kendiniz olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 ulan bu günü cumartesi sanarken şu topici görmek.. evlat acısı gibi koydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 villagers and heroes oynayacağım ben. sizler neler yapıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Şarap mı içsem, yoksa ice tea ve cips mi yapsam kararsızım. Hızlı yaşa genç öl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 şarap iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 laraken gelip rakı iç deseydi keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 ne cabuk geciyor haftasonu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 cıkacak halim yok lan. en acınası benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 perşembe cuma çok azıttım, cumartesiyi yalan ettim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Sırf cumartesi evde oturan ezik demesinler diye tek başına cumartesi gecesi dışarı çıktım. Hodri meydan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 sex yapıyorum mola verdim 3.posta öncesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 dün çıktım. çok baydım. içim ölmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Cons said: bahtiyarı tokatlıyorum diyarbakırlı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Yarin sinav var cons'u ikna edebilirsem sabah ereksiyonuyla gelmesini istiyorum yanima Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 dün gece bildiğin kan kustum, o saatten beri ne yersem, ne içersem kusuyorum, midem sırtıma yapışmış. valla halim yok çıkmaya. böyle bir acı olmaz olsun ya lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 kan kustuysan doktora git mide kanaması yaşıyor olabilirsin yarına komşular cesedini bulmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Kardeş Amerikada daha saat 13.26 der ezer geçerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 yok la, gece kustum, ingiltere sağlık sistemi, gpne gitmezsen gaviscon verip yolluyor, ki gerçekten bir endoskopi şart, bunu da sadece tatilde olan gp yapabiliyor ki, arada bank holiday var, salıya atlıyor. salı akşamı 6.10... lan o zamana kadar iyileşirim it ben kendi irademle. bir sonraki aynı davaya kadar boşveririm lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Dışkında koyuluk, kahve telvesi rengi yoksa taksi tut hastaneye git hemen. Eğer varsa iki taksi tut ucuca ekle hemen hastaneye git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 promethuestaki uzun solucanlı, kol kırmalı sahneyi izledikten sonra balkon kapısını kilitlerken 10 cmlik kabuksuz sümüklü böcek çıktı karşıma ve bir erkek gibi alıp bahçeye attım.şimdi kim ezik ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Abi bu saatten sonra zaten çok yorgunum, çalışıyorum, çıkacak kimse yok. Biz n'apalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 ctesi gecesi antalyaya gidiyorum ben de o/ yoldayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 evde oturmayın olm sokağa çıkın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 evdeyim. çıkasım var gibi de, yok gibi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar