inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=z2cFsiPknec @2:46 millette ne bal var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 totemic said: pcde 2 gb olan oyunu ipadde 450mb'a sığdırmışlar hiçbi fark yok. 16 GB ram, i7 2700k@3500 mhz, 256 GB SSD, 680 gtx'li bilgisayarımdan daha iyi çalıştırıyor iPad Air. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 arenada hep 4-0 5-0 yapıyorum sonra 3 maç arka arkaya kaybediyorum çok sinir bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauranas Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 android için ne zaman gelicek yaw ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanchez Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 http://www.teknosa.com/urunler/125042916/apple-ipad-md513tua-16gb-wifi-white-4-nesil Şu mantıklı mı neredeyse sadece Hearth Stone için kullanılacak tablet için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Gayet yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 ipadde oynadım bugün gayet takır takır sıkıntısız oynanıyor müthiş olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Bu mkmun oyununda RNG falan hikaye 5 maç üst üste aggro rogue mu gelir arkadaş? Öncesi 3 maç üst üste aggro mage? Hardcore mmr sistemi kasmış adamlar. Edit: Bir düzeltemedim cümleyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 sen yenildiğine göre yine yenilen adam getiriodur karşına yenemiosan sen kötüsündür aga sdfsdf bknz ben. aggro lock iyi ya 9 a kadar çıktım da baydım oynamıyom. android gelsin plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 android in adı şanı yok piyasada olmuyacak yakın zamanda aglamayın bosuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 blizzard dedi androide gelcek diye sülalemiz raad kardeş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 blizz'in takvim bizim takvime göre biraz ters calışiyor biliyorsunuz. verdikleri zaman aralığı önemli sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 abi arenada 5 tane mind blast var priestta ahaha çatur çatur yiyorum adamın canını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Senenin 3. çeyreğinde geleceğini söylemişlerdi Blizzcon'da. O yüzden acele etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Madcat said: sen yenildiğine göre yine yenilen adam getiriodur karşına yenemiosan sen kötüsündür aga sdfsdf bknz ben. aggro lock iyi ya 9 a kadar çıktım da baydım oynamıyom. android gelsin plz. Ben zaten çok iyiyim demiyorum, kızdığım konu hangi tür deck seçersem seçeyim, karşıma gelen elemanda antisi oluyor. Bu kadar bahtsız bedevi miyim ya ben =/. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 hunterdan sıkıldım az rogue oynadım. şu noob arkadaşınıza rogue combo olayını anlatır mısınız? nasıl efektif kullanırız nasıl çalışır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 O turn herhangi bi kart kullandıysan coin falan dahil combo kısmında yazanı yapıyor. Her karttan önce kullanmana gerek yok tek şart o turn kullandığın ilk kart olmaması üst üste combo yapabilirsin. Efektif kullanmak için malum düşük manalı kart tercih etmen gerekiyor. Rogue kartları buna uygun zaten backstab mesela 0 mana backstab+ si7 la 4 hpli minion indirip yere 3/3 koyabilirsin 3 manaya. Miracle diye bir deck var mesela gadgetzan auctioneer la bu ucuz spelleri kullanıp bütün desteyi ele alıp leeroy+ss combosuyla bitirmeye yönelik. Pahalı bi deck ama oynayan izlersen görürsün rogue'un bütün olaylarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 hmm izlemeye başladım. twitch te roguelere bakıyom. ama pek kartım olmadığı için daha çok bulaşamıyorum. golden kartların farkı ne. disleyince fazla dust vermeleri dışında bi olayı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 inyormaynd said: Madcat said: sen yenildiğine göre yine yenilen adam getiriodur karşına yenemiosan sen kötüsündür aga sdfsdf bknz ben. aggro lock iyi ya 9 a kadar çıktım da baydım oynamıyom. android gelsin plz. Ben zaten çok iyiyim demiyorum, kızdığım konu hangi tür deck seçersem seçeyim, karşıma gelen elemanda antisi oluyor. Bu kadar bahtsız bedevi miyim ya ben =/. Aynısı abartısız son 7 arenadır bana oluyor. Her seferinde garanti 4-5 / 0 başlıyorum, sonra arka arkaya üçünü de veriyorum, bugünden sonra işin içinde başka bir şey var diyorum artık :) Örnekleyeyim; ysera çıktı sağolsun, 5-0 başladım arenaya, fıstık. O ilk 5 oyunun tümünde ysera+bliz geldi zamanında, oyun kazandırdı falan. Sonraki üç oyunda kendilerini bir daha göremedik, hadi bu ikisini bırak 4 frostbolt var, sadece 1 ya da 2 kere görebildim. yani RNG is a bitch. Son olarak burdan o warrior a sesleniyorum, kim arenada spell ve +spell dmg lı warrior deck yapmaya çalışır olm manyak mısın, hadi heves ettin o yola girdin, rng nasıl sana çalıştı. Ha bide 2 turn de arka arkaya 5 tane kill command çıkan hunter abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 pff starter deckle 16 dan yukarı çıkamadım bir türlü mecbur arena kasıcaz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Arma said: hmm izlemeye başladım. twitch te roguelere bakıyom. ama pek kartım olmadığı için daha çok bulaşamıyorum. golden kartların farkı ne. disleyince fazla dust vermeleri dışında bi olayı var mı? Hayır şekil için sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Hunter dan nefret ediyorum. Ayrica unleash the hounds dan once kill command nerf yemeli :X Icimi doktum rahatladim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 legendarysiz epicsiz warlock ile shamanın - gruulunu siphon soul yapmak - alexstrazsasını shadowbolt+soulfirelamak - ragnarosunu azure drake'e power overwhelming yapıp yedirtmek - doomhammerını oozelamak ve 2 hp kala kazanmak gibi bir his yok bu oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Diğer tüm kartları dust haline getirip sadece bir class için sağlam deck yapmak mantıklımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 mantıksız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar