Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #5

inyormaynd

Öne çıkan mesajlar

Madcat said:

sen yenildiğine göre yine yenilen adam getiriodur karşına yenemiosan sen kötüsündür aga sdfsdf
bknz ben.
aggro lock iyi ya 9 a kadar çıktım da baydım oynamıyom.
android gelsin plz.

Ben zaten çok iyiyim demiyorum, kızdığım konu hangi tür deck seçersem seçeyim, karşıma gelen elemanda antisi oluyor. Bu kadar bahtsız bedevi miyim ya ben =/.
Sosyal ağlarda paylaş

O turn herhangi bi kart kullandıysan coin falan dahil combo kısmında yazanı yapıyor. Her karttan önce kullanmana gerek yok tek şart o turn kullandığın ilk kart olmaması üst üste combo yapabilirsin.

Efektif kullanmak için malum düşük manalı kart tercih etmen gerekiyor. Rogue kartları buna uygun zaten backstab mesela 0 mana backstab+ si7 la 4 hpli minion indirip yere 3/3 koyabilirsin 3 manaya.

Miracle diye bir deck var mesela gadgetzan auctioneer la bu ucuz spelleri kullanıp bütün desteyi ele alıp leeroy+ss combosuyla bitirmeye yönelik. Pahalı bi deck ama oynayan izlersen görürsün rogue'un bütün olaylarını.
Sosyal ağlarda paylaş

inyormaynd said:

Madcat said:

sen yenildiğine göre yine yenilen adam getiriodur karşına yenemiosan sen kötüsündür aga sdfsdf
bknz ben.
aggro lock iyi ya 9 a kadar çıktım da baydım oynamıyom.
android gelsin plz.

Ben zaten çok iyiyim demiyorum, kızdığım konu hangi tür deck seçersem seçeyim, karşıma gelen elemanda antisi oluyor. Bu kadar bahtsız bedevi miyim ya ben =/.

Aynısı abartısız son 7 arenadır bana oluyor. Her seferinde garanti 4-5 / 0 başlıyorum, sonra arka arkaya üçünü de veriyorum, bugünden sonra işin içinde başka bir şey var diyorum artık :)

Örnekleyeyim; ysera çıktı sağolsun, 5-0 başladım arenaya, fıstık. O ilk 5 oyunun tümünde ysera+bliz geldi zamanında, oyun kazandırdı falan. Sonraki üç oyunda kendilerini bir daha göremedik, hadi bu ikisini bırak 4 frostbolt var, sadece 1 ya da 2 kere görebildim. yani RNG is a bitch.

Son olarak burdan o warrior a sesleniyorum, kim arenada spell ve +spell dmg lı warrior deck yapmaya çalışır olm manyak mısın, hadi heves ettin o yola girdin, rng nasıl sana çalıştı. Ha bide 2 turn de arka arkaya 5 tane kill command çıkan hunter abv
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...