Narius Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Dengeliden kastım aggro ya da hand değil midrange deckte unleash dışında çok problem yok bi o sıkıntılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 huntardlara karsi inatla druid ve priest oynamaya calisirken sonunda bende onlardan biri oldum yetti artik acik ve mert konusmak gerekirse bir an önce düzeltilmesi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 o deckle 11 oldum ilk defa ranked kasıyom ehe ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 hunterı bir anda oyundan çıkarsalar yeridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 ya yada koysunlar tek bir classı veto etme şansını. tek bi class seçelim karşımıza o gelmesin. en çok veto edilen class kafadan en dengesiz class olacak mantıken hunterlar birbirlerine karşı oynasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 warlockun 14 hpsi vardı adam 10 kartın arasından jaraxxusu discard ettirdi ağladı resmen lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 abi hunterin release the kraken olayına tek çözüm o karta nerf ama oynanabilir kalması adına yanına bi kaç combo kart eklesinner işte hyena tadında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Odeon said: hellfireler gerekless diamondun deckinde. atmak zorunda olsanda atamiyacaksin eriyecek butun kartlarin. olay zaten 5 turnde bitirmek oyunu hellfire ne yapacaksin. direk face gitmeyeceksin demis onada katilmiyorum. owl ile taunt kirip face akarsan cok daha akillica karsida butun boardi temizleyecek skill yoksa zaten hepsini olduremez minionlarin. ben sahsen soulfire bile kullanmiyorum. 1 faceless 1 frostwolf warlord ve 1 stormwind champion koyuyorum uzama riskine karsi. eger direk anti rush decki degilse % 90 winrate Odeon said: hellfireler gerekless diamondun deckinde. atmak zorunda olsanda atamiyacaksin eriyecek butun kartlarin. olay zaten 5 turnde bitirmek oyunu hellfire ne yapacaksin. Odeon said: hellfireler gerekless diamondun deckinde. Odeon said: gerekless ..... ... http://4.bp.blogspot.com/-5V1C983rWWQ/UxoUrOX19_I/AAAAAAAAJ48/t-vId_pEd2I/s1600/tumblr_mdi6ryraiW1r2j8nx.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Allah belasını veresice Hunter'a nerf gelmeden bu oyundan adam olmaz. Lanet olsun arkadaş her karşıma gelen hunter mı olur ya. Tek minion'da explosive basıyorlar korkaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 ne var o tek minionda sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Boşuna sinir olmayın legendary-epicsiz huntard deck. Normalde owl yerine mukla alınıyorda çok hayati değil fakirler için gayet yeterli. Öbür huntardlarıda dövüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 arenada bütün hunterlar patato moduna dönüyo ama iyi eğleniyorum arena modunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Madcat said: ne var o tek minionda sdfsdg Adam iki flame imp'e koydu asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 kripp arenada sadece mage > hunter > warrior oynuyodu zannetmiyorum yani okadar kötü olabileceğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 kötü olmuyo zaten ama adamlar klişe hunter deckinin aynısını çıkartmaya çalışıyolar arenada. hesapları da tutmuyo batırıyolar resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 ipad'e çıkmış https://itunes.apple.com/us/app/hearthstone-heroes-warcraft/id625257520 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Bu card backleri sezon bitince alıyorlar mı geri bi bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 sanmam achievement gibi bişi yani kazanınca kazanmış oluon sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 bağaa gelmedi, lvl 20 yi geçeli oldu baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Şu anlık sadece legend'ları veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Legend cardback'leri.* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 DarkC1oud said: ipad'e çıkmış https://itunes.apple.com/us/app/hearthstone-heroes-warcraft/id625257520 off tam yerini buldu. yolda okulda falan ne oynanır be. yalnız 3g ve bağlantı sorunları yüzünden iyi sövdürür ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Legendı sorduydum ben de direkt veriyor ya alcak mı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 bune abi bu gün dünya shaman günümü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 kaldık arenada sıra karşıda oynadı turn geçmedi, öyle bekliyoruz şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar