sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Kart alan adama laf sokmak da priceless. 1 kuruş harcamadım da, zaman harcamak yerine para harcamak isteyen adama laf etmek senin hakkın değil. Adam 100 saat grind yapıp 2 legendary düşüreceğine, 100 lira verip 2 legendary düşürmek istiyorsa, bunda garip bişi yok. Hatta Blizzard öyle leş ki, o kadar az reward veriyor ki win'lerden ve arenadan, saat başına TL olarak vurduğun zaman, grind yapmaktansa para verip pack almak çok daha mantıklı. Tabii eğer buna ayıracak paran varsa...
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 abi azcik casual olun ya niye acele ediyorsunuz ki biseye hemen ulasmaya? 2 gunde 1 acin packinizi veya arenanizi yapin, hic biriniz karti olmayan adamlar degilsiniz. yapin low level deck, oynayin iste. amaciniz ne ben cozemiyorum ki? 6 tane legendary kullanan wariorla mi oynamak istiyor herkes? veya druidle mi oynamak istiyor bir suru epice arti legendarye ihtiyaci olan class? hunter da gitti bu patchle, oyna rush lock, yapabiliosan miracle rogue, en kotu frostbolt ice lance ice lance spam secret mage oyna. niye uzuyonuz ki kendinizi bu kadar?
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 valla sen oyun nasıl işliyor sanıyorsun bilmiyorum ama 2 tane 40'lık pack alınca, daha hala druid/warrior/handlock gibi pahalı deckleri komple yapacak karta sahip olmuyorsun kesinlikle. Hatta o duruma yakın bile olmuyorsun... ama 2 tane alacağın 40'lık pack, zoo'yu komple tamamlamana veya biraz şanslıysan yarım bir druid kontrol tamamlamana yardımcı olacaktır. bu da oyundan alacağın zevki 10 kat falan arttırır. kaldı ki 5 tane 40'lık pack alıp baya bi deck'i tamamlamak da mesela 5-6 ayrı deckle oynama şansı vereceği için ayrı bir zevk olacaktır. hayır bi de şöyle bi durum var, ben ilk 3 ay oynarken, etraftaki çoğu kişide de legendary yoktu. Ama şu anda rank 14'ten yukarısı legendary kaynıyor, bu durumda kendin kıytırık deckle oynarken, pek zevk de alamıyorsun.
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 bu arada kart filan satın alıcaksanız ipad'den alın. Yoksa kazığı yersiniz yani ipad'de itunes üzerinden sattıgı icin ve onun senelik sabit kur oranı oldugu icin çok daha ucuza gelicek itunes tr store'dan almak. ben de pack'e hiç para vermedim. 3 kere arena parası vermişimdir o da ya oynuyacaktım ya oyunu kapatıcaktım... Rank'ten ödül olmadıgı için zevk almiyordum (kartta yoktu o aralar pek). Şimdi allaha şükür iyi gold'um var eksilmiyor :) ama arena'dan zevk almiyorsan,rank oynamayı seviyorsan... vermen lazım gold'a para
darkwingduck Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 p2w oyunlar beni hasta ediyor. vermiyorum inat değil mi abi. 3. elde dayıyor leg leri. töbe yarabbim.
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 p2w olmasıyla ne alakası var ki bunun, oyun aylardır piyasada, herkesi iyi kötü 2-3 leg. si var artık
darkwingduck Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 2-3 leg değil ki sorun. para akıtmadan yapılması imkansız op deck lerle oynamaları problem. 9 manaya gelmeden boarddan temizlenmemiş olsam allah bilir başka ne kartlar gelecek.
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 rank kaçsın ki sen op deck lerle karşılaşıyosun? Çünkü bedava deck lerle de baya ilerleniyor.
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 offf fakirlerin ağlama duvarına dönmüş yine başlık..
Osirix Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 dreagloth said: rank kaçsın ki sen op deck lerle karşılaşıyosun? Çünkü bedava deck lerle de baya ilerleniyor. +1 ben 0 para harcayıp dustla arena ödülleriyle falan midrange shaman kurdum püfür püfür gidiyorum
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 o zaman yeni konu acip kim legendary olmus onu gorelim, capsli. %90imiz degiliz di mi?
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 bence herkes sahip olduğu kartları göstersin..
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 oyun kart oyunu. tabii ki pay to win olacak. oynaması bedava, alması bedava, istersen komple bedava da ilerleyebilirsin. ha ayrıca 0 legendary'li shaman ve zoo ile legendary'e olmak da mümkün. 2 epic, 10 rare falan lazım zoo için mesela.
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 dreagloth said: Steve irwin le timotyh treadwell
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Mmmmhmm topik oyuna para veren eziklerin vermeden oynayan masterracelere gıptasına doğru mu ilerliyor ne. Beleş deckler legendarylerinizi tokatladığında ya da arenada ağzınıza ağzınıza vurulduğunda nasıl hissediyorsunuz ondan bahsedelim 8-)
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 şu deck'le bile 14 kişi leg. olmuş (ki bu sadece oldum diye yazanlar) ve sadece 1 tane legendary kart var deck'te. http://www.hearthpwn.com/decks/54902-shockadin-14-legends-upd-gameplay-videos-new-card Şansın yanında şu oyunun özeti bu: Çivi çiviyi söker. Malesef kart sayısı da az oldugu için rüzgar nereden esiyorsa sen de ona göre deck yapman lazım. Millet birşeylerle oynuyor sıkılıyor başka birşey yapıyor.Bir bakıyosun miracle rogue ezilmeye baslıyor biir anda . Ondan sonra herkes miracle rogue'u bırakıyor miracle rogue'u yenen deck'in antisini yapiyor... Hede hödö
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 şu paladin deck'i ile 2-3 kere karşılaştım ben miracle oynarken eğer early de aoe gelmiyorsa çok sıkıntı yaratıyor. elven archerla 1 hp'yi vurmuştu :(
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Masticore said: şu deck'le bile 14 kişi leg. olmuş (ki bu sadece oldum diye yazanlar) ve sadece 1 tane legendary kart var deck'te. http://www.hearthpwn.com/decks/54902-shockadin-14-legends-upd-gameplay-videos-new-card Şansın yanında şu oyunun özeti bu: Çivi çiviyi söker. Malesef kart sayısı da az oldugu için rüzgar nereden esiyorsa sen de ona göre deck yapman lazım. Millet birşeylerle oynuyor sıkılıyor başka birşey yapıyor.Bir bakıyosun miracle rogue ezilmeye baslıyor biir anda . Ondan sonra herkes miracle rogue'u bırakıyor miracle rogue'u yenen deck'in antisini yapiyor... Hede hödö şu paladin'in druid yenebilmesi baya zor duruyor sanki ya... zoo'ya karşı da bütün minionların ezilirken nasıl olacak gerçekten pek anlayabilmiş değilim. hiç tutmadım açıkçası. ama baya bi kişi yazmış legendary oldum bununla falan diye.
FreEmoon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Bu deckin çok önemli 2 özelliği var. Birincisi Equality + Consecration(veya Avenging Wrath) combosu resmen oyunu çeviriyor. Özellikle uzayan oyunlarda br anda karşı board tertemiz olunca durdurulamaz hale geliyorsunuz. İkincisi de erken gelen Divine Favor olursa, bütün eli hızlı bir şekilde boşaltıp, sonra rakip elinde 6-7 kartla belerken bir anda eli fulleyip oyunu 5-6 manada bitirebiliyorsunuz. Gerçekten çok güzel bir deck.
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 coinle başlarsa 2. tur 4 minion oluyor boardda diger türlü 3 garantisi var. Noble sacrafice filan baya minion kurtarıyo boardda şu 6 manaya 8 random vuran da board controlde baya etkili. Early aoe yerse divine favorla filan yine kart doldurup booarddı almaya calısıyor.
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 neyin olduğuna, hangi deckinin tam listeye yakın olduğuna falan bakar.
Öne çıkan mesajlar