Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Masticore said:

sabonis said:

bal önemli şey tabii. bizde hiç yok :(

Tabi tabi tinker'dan 1600x4 dust yapan benim.

Black knight ,harrison jones ,talnos düsmesini bekliyorum şimdi.

yok 1600x9 dust aldım... hepi topu 3 tanecik vardı, 4800 dust ile de gittim rag, leeroy, cairne yaptım.

bunların dışında 1 tane kullanılan legendary düştü bugüne kadar: Black Knight :(

3 tane lorewalker cho'm var daha ne diyeyim... bahtsızlık konusunda yeni çığırlar açıyorum.
Mesaj tarihi:
Masticore said:

sabonis said:

bal önemli şey tabii. bizde hiç yok :(

Tabi tabi tinker'dan 1600x4 dust yapan benim.

Black knight ,harrison jones ,talnos düsmesini bekliyorum şimdi.

Nasıl bir deck'te kullanacaksın Harrison'ı merak ettim.
Bende var ama ben açıkçası dis'lemeyi düşünüyorum, hiç kullanacak ortamla karşılaştığımı düşünmüyorum ya.
Mesaj tarihi:
Harrison'i öylesine yazdim legend. Beklentilerimi çok da yüksek tutmamak için :)

Ama yani yazdım cunku potansiyel var harrison'da sakin disc.leme bence 400 dust degmez
yeni kartlar gelicek bela weaponlar fln olursa işine yarar. Bakarsin priest e de mage'e de weapon gelir vs...
Mesaj tarihi:
"Karşıma şu gelirse" kartları Knight, Harrison; elinde çürümeye çok müsait kartlar. Knight'ı çürütmek çok daha düşük olasılık çünkü en kötü ihtimalle bi tazdingoyu, sunwalker'ı indirme şansın var oyunun en iyi kartları arasında olduğu için bunlar.

Öte yandan Harrison'ı sadece Paladin, Warrior, Rogue, Shaman için kullanabilirsin. Bunların arasından da dura'sı yüksek silah azınlık. Sık kullanılan silahlar arasında Assassin's Blade, Doomhammer var. Diğerleri 2 durability'li oluyor ya da Sword of Justice gibi çok fazla rastlanmayan silahlar var.

Yani çok çok fazla situational bir kart Harrison. O olursa bu olursa diye cevap verme kartı bulunduracağına cevap isteyen bir kart (Syl, Cairne, hatta Yeti bile) daha makul geliyor bana. Kaldı ki Knight'ın verdiği cevap çoğu zaman duruma göre game changer olabilirken Harrison'ın verdiği cevap sadece "fuck you" oluyor. Çok elzem gözükmüyor bana şahsen.
Mesaj tarihi:
Durability'si yuksek kartlar ciksin harrison cok is yapar. Genelde 2 olsugu icin sana cektirdigi kart 1 oluyor.
Gore howl (yanlis yazmis olabilirim) o mesela hep 1 dir durability hüsran oluyor. O yuzden 5 manaya 5/4 + 1 kart cekmektense. 2 manaya 3/2 ooze da is goruyor gibi... Tercih meselesi

Ama her turlu potansiyel var o kartta...
Mesaj tarihi:
cadiparti said:

buda dünkü turnuvanın ödülü olan packlerin açılışı. bütün final maçları neredeyse son maçta bittiği için saat 11'de şampiyon belli oldu. beyinler sulanmış biraz.

karıya baya uyuz oldum
Mesaj tarihi:
Freeze magein teki 30 hp varken "Well Played" çekti.

Wtf derken boarda 2 Apprentice 1 kobold koyup 2 fireball, 2 frostbolt 2 icelance attı kaybettim.

Şimdi hakkatten wtf?
Mesaj tarihi:
synthesizer said:

cadiparti said:

buda dünkü turnuvanın ödülü olan packlerin açılışı. bütün final maçları neredeyse son maçta bittiği için saat 11'de şampiyon belli oldu. beyinler sulanmış biraz.

karıya baya uyuz oldum

biraz kafası iyiydi birde çok iddialı olmasına rağmen ilk turda elendi biraz trolle bağladı :)
Mesaj tarihi:
synthesizer said:

insallah video alıyodur da haftaya trolldende görürüz seni adhfshdf

Abi anlamadığım ne biliyo musun? Maçları kaydettiğim zaman değil de neden hep öylesine oynarken başıma geliyo bunlar?

Zaten sinirim tepemde rank3'te tıkandım. Yani aslında tıkanmadım da maçlarımın tamamına yakını deckte 1-2 kart kalmışken bitiyo. İlerleyemiyorum bu hızla. Sonra böyle abuk zubuk şeyler başıma geliyo sinirleniyorum.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...