dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Allah arenanin belasini versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 arena için nereyi takip edebilir ? var mı video kişi tavsiyesi olan bi site vs ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Vingthor said: önce priest healı 1 yapsınnarda şunu ben de düşündüm de direk 1'e indirirlerse çok acımasız olur ama heroya 2 miniona 1 heal atsa fena olmaz sanki. bi de o karşıdakinin elindekileri kopyalayan kartları biraz nerflemeleri lazım bana göre. arenada destemde 1 tane fireball var, ben çekemiyorum karşımda adam cımbızla çekip bana atıyor anasını satayım. bi de daha önce de yazmıştım oyunun çok saçma bir sistemi var; bir önceki oyunda eline gelmeyen kartlar bi sonraki oyunun başında direk geliyor. bu direk trolllük yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 MaSsan ve Trump ikiside cok iyi arena icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Narius said: Alışıyorsun işte baştan öyle oluyorda o da tecrübe. Düzgün deck yaptınca ki yaparsın listelere bakıp ortalama 5-6 çıkıyor rahat. Arada 2-3 de yapsan 7-8 ler dengeliyor. listeler? ya kenshin bana attıydı bi liste ama benim bilgisayarım google'la alakalı şeyleri açmıyor niye bilmiyorum. translate gmaps gdocuments falan açılmıyor bende ondan bakamadım varsa alternatifi süper olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Vingthor said: listeler? ya kenshin bana attıydı bi liste ama benim bilgisayarım google'la alakalı şeyleri açmıyor niye bilmiyorum. translate gmaps gdocuments falan açılmıyor bende ondan bakamadım varsa alternatifi süper olur Orijinali Şurda var ama bu da google açamayacaksın sanırım. C/p yaptım bunu açar muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 şamanla az önce 1 win yaptım arenada. 2 kere brawl atan warior. 2 kere fireball frostbolt saydıran mage. ragnaros çıkaran priest falan geldi karşıma. 1 win 1 paket 30 dust. allah belasını versin böyle şansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Test Your Might with Class Challenges! On top of all of that, nine unique Class Challenges lie in wait within Curse of Naxxramas. These challenges put a difficult twist on existing encounters within the adventure and will put your Hearthstone skills with a specific class to the test! If you’re able to overcome the Class Challenges that face you, you’ll be rewarded with new class-specific cards to add to your collection Datamining yaptım gelecek kartlar şunlar Mage: Überblast: Deal 15 damage Priest: Shadow word:4 Warrior: Gain + 10 armor. Hunter: Unleash the Skill Warlock: Give your Mrglrglmrglmrrrlggg's moar "mrglrglmrglmrrrlggg..." Druid: World tree: 1/15 double taunt Paladin: A useful 5 drop. Shaman: Choose your totems. (OP OP OP) Rogue: Deal 1 damage Draw 1 card, Combo: Deal 418754 damage, draw all cards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 shadow word 4'e güldüm çip. sdfdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 shadow word 4 AHAHAHAHAHA narius çok saolasın bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 us de arena deniyicem priest shaman druid var, hangisi giderli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 legendary'i geçtim. bir tane epic kartım bile olmadan 11. seviyedeyim arkadaşlar rogue ile. ihih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=M0Nqj2wc2wY Dün başıma geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 ultrAslan said: MaSsan ve Trump ikiside cok iyi arena icin Adam alamancı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 cenx said: https://www.youtube.com/watch?v=M0Nqj2wc2wY Dün başıma geldi :) pwned. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 cenx said: https://www.youtube.com/watch?v=M0Nqj2wc2wY Dün başıma geldi :) Keşke oyun içinde chat olsaydı da gondarcengiz sıtayla "ZAAAAAAAA İKSDEEEE XD yazabilseydin". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 bi ranked season ne kadar sürüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 inyormaynd said: ultrAslan said: MaSsan ve Trump ikiside cok iyi arena icin Adam alamancı. cok mu belli ediyorum?:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Sub domain'den kaybediyorsun hacı :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Arma said: bi ranked season ne kadar sürüyor? aylık işte her ay yenileniyor. ay başında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 çok fazla ay demişim ama eksik kalmış yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Olur öyle.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 o priestlerin varya,pyro olmasa 24 vurcak ipine double health ne ayaksın emenike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 cengiz sakin ol KADİM DOSTUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 priestleri bulup,neyse ahahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar