inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Sorieno said: Aynı IP'den 3 acc açınca mı veriliyormuş cardback, fireside için? Evet, 2'si maç yapacak 3 maç kazanan alacak. That's the rule. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Ama o esnada 3. account'un da olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Ölüşümü izlerken kendi duamı okudum ve kendimi teselli ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Ne mal biseymis ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Eve gidince arkadaşların account'larını alıp yapacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Çok mal evet. Tespit yapılmış zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Sorieno said: Ölüşümü izlerken kendi duamı okudum ve kendimi teselli ettim. DSFLHKS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 dreamhack turnuvasında raynad'in hunter vs mage maçını kesin izlemeniz lazım böyle bişi olamaz ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Madcat said: dreamhack turnuvasında raynad'in hunter vs mage maçını kesin izlemeniz lazım böyle bişi olamaz ahaha link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 hunter, hunter ve gene hunter zzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 incdarkness said: Madcat said: dreamhack turnuvasında raynad'in hunter vs mage maçını kesin izlemeniz lazım böyle bişi olamaz ahaha link yazdığımda oyun yeni bitmişti düşmesini beklicez sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebq Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 bütün classları deckleri falan deniyorum , gelen koyuyo giden koyuyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Madcat said: incdarkness said: Madcat said: dreamhack turnuvasında raynad'in hunter vs mage maçını kesin izlemeniz lazım böyle bişi olamaz ahaha link yazdığımda oyun yeni bitmişti düşmesini beklicez sdfsdg ahanda buldum! epic win! http://www.youtube.com/watch?v=SAbIkey6GaI&list=UU3W2M1cOAU3dZeyVIeeAJUw dakka 7.40 a falan atlayın sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Oha lan epic olmuş! Harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Bu arada yarım saat uğraşlar sonucu cardback'imi aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Oha diyorum Reynad'in playine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 abi hepimiz hesaplariz abartmayin lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Hesaplamak değil ki buradaki durum. 3 tane 1 mana draw'u varken bu alternatif çözümü üretmiş olması. Buradaki herkes draw'a giderdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Madcat said: Madcat said: incdarkness said: Madcat said: dreamhack turnuvasında raynad'in hunter vs mage maçını kesin izlemeniz lazım böyle bişi olamaz ahaha link yazdığımda oyun yeni bitmişti düşmesini beklicez sdfsdg ahanda buldum! epic win! http://www.youtube.com/watch?v=SAbIkey6GaI&list=UU3W2M1cOAU3dZeyVIeeAJUw dakka 7.40 a falan atlayın sdfsdg bunda ne var abi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 abi hymane'e kill command atıp 17 vurcak adamla ben aynı seviyede olamam. benim seviyem 9 düşünmüş olan varsa tebrikler zaten o yüzden hala burda sürünüyom sdfndsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 adamın kazanmış olduğunu bilerek görmek ayrı bir şey. maç içerisinde görmek ayrı bir şey.... yoksa ben de şimdi izlerken direk gördüm win'i ama sonuçta o tur kazanmış olması gerekiyor belli, ona göre düşünüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 incdarkness said: abi hepimiz hesaplariz abartmayin lutfen Şimdi böyle ayaklar yapmayalım pls. Canlı yayında turnuva maçında böyle class bir hareket düşünerek rakibi kimse yenemez. O yüzden çamur atmaya kalkmayın. Helal olsun twilight kaçkınına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 bu twilight kaçkını kaç yaşında ya çok merak ediom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Hm.. Bu hesaplanması zor hamle bu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 22 yaşında. ayrıca oha reynad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar