inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Diğer konu 107 sayfa oldu buradan devam edelim... Hunter'a acil NERF ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 önce priest healı 1 yapsınnarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Sayfa sayısı değil mesaj sayısı önemli, daha 1596 mesajı var konunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 konu resmi bir önceki konudan çalıntı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 totemic said: konu resmi bir önceki konudan çalıntı.. So? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 üzülme bu kadar ya bir dahakine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 reklam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 totemic said: üzülme bu kadar ya bir dahakine.. Br dha syl istrsn cnm .s .s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 popcorn.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 hunter mı aggro lock mu daha sinir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 druid murlock > all agro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Madcat said: hunter mı aggro lock mu daha sinir? hunter. warlocka saygım var. kendine vuruyor dfhsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 adventure mode geliyormuş. curse of naxxramas diye sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Madcat said: hunter mı aggro lock mu daha sinir? Hunter tabiisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 http://us.battle.net/hearthstone/en/blog/13665269 adventure mode ile ilgili baya güzel olacaga benziyo, sabırsızlandım bi yandan iyi oldu kart alcaktım şimdi yeni sistem gelince alırım artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 abii adamlar satmasın lan bunları da asdhuasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 ahah hero özelliğini kes deal 2 damage to left most enemy minion. ZAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 BonePART said: rankedde çok iddalı değilsen(deckine göre değilsin) ranked oyna unrankedde çokj entresan matchuplar çıkıyo 20 tane legendary adam vardı demin her el legendary oynadı nerdeyse aç köpek bütün classların elvel 10 olunca kasarsın ranked felan yok ya bitek rog deki çok az biraz yapılı. 12'ye yükseldim ya ranked oynuyorum zaten questlerde ama diğer dekler neredeyse tamamen basic kart olduğundan deli gibi rank düşüyodum. unranked hunterla 4 win aldım valla arka arkaya şimdi. (en kolay şey çünkü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Zikko said: http://us.battle.net/hearthstone/en/blog/13665269 adventure mode ile ilgili baya güzel olacaga benziyo, sabırsızlandım bi yandan iyi oldu kart alcaktım şimdi yeni sistem gelince alırım artık :) aha tam benlik. magicte swamp deki gibin. fiyüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Umarım bununla achievement sistemini de getirirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 100 gold limiti saçmalığını kaldırsınlar başka bişey istemiyorum şu anda. (şu anda yani yoksa çok şey istiyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 tam olarak hero degil o adventure mode boss'un özelliği Madcat said: ahah hero özelliğini kes deal 2 damage to left most enemy minion. ZAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Vingthor said: 100 gold limiti saçmalığını kaldırsınlar başka bişey istemiyorum şu anda. (şu anda yani yoksa çok şey istiyorum) Abi arena oyna günde 30 win çok zaten öyle kasılmaz. Arenada en kötü deck almaya geliyor 3+ kara geçiyorsun 8-9 yaptın mı ihya oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 hiçbirşey yapamadan çıktığım çok oldu. maks winim 7. beceremiyorum arenayı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Alışıyorsun işte baştan öyle oluyorda o da tecrübe. Düzgün deck yaptınca ki yaparsın listelere bakıp ortalama 5-6 çıkıyor rahat. Arada 2-3 de yapsan 7-8 ler dengeliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar