Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 çekirdekleri ayıklasan yurdum erkeğini tahrik bile eder. algı... tüm mesele algı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 ALIN LAN http://galeri3.uludagsozluk.com/174/b%C4%B1y%C4%B1kl%C4%B1-k%C4%B1z%C4%B1n-a%C5%9Fk%C4%B1m-demesi_210123.jpg http://galeri.uludagsozluk.com/39/biyikli-kizlar_90751.jpg http://galeri7.uludagsozluk.com/235/%C3%BCniversite-birinci-s%C4%B1n%C4%B1f-%C3%B6%C4%9Frencisi_490386.jpg [hr] KAPANIŞ http://media.247sports.com/Uploads/Assets/710/486/486710.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Abi gozlerim yandi napiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Saka maka benim de icim bi garip oldu. Trypophobia yazip aradim. Mal gibi tum resimlere de tek tek baktim. Yalniz beni nesneler etkilemiyor da insan vucudu uzerinde olan hastalik, yara tarzi seyler etkiliyor. Midem bulandi aq. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Hiç biri etkilemedi beni. Böyle garip gurup değil insan gibi fobim var benim sfdsf yükseklik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 tam fobi değil zaten ya. böyle bakamıyorsun. için garip oluyor. iğreniyorsun filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Etkileyici... fobisi olan bakmasın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 benim bunlara dokunasim geliyo. vaperon said: Etkileyici... fobisi olan bakmasın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 barbu said: tam fobi değil zaten ya. böyle bakamıyorsun. için garip oluyor. iğreniyorsun filan. aynen saç diplerine kadar kılların diken diken oluyor falan. var böyle bir şey. ben direk parçalamak istiyorum mesela gördüğüm zaman. insanda değil elbet, mesela çok düzenli bal peteği görürsem direk girişirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 sikicem koyacağınız fotoları ama.. banlarsanız banlayın amk.. spoilera almayıp bu fotoları koyanların allah bin türlü belasını versin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 sakin ol sampiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Nasıl sakin olayım abi.. ben bu fotoları görünce , 2 gün göz kararması filan yaşıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 yok ki acikta foto? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Shadowfury , hunty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 çekirdekli bişi var ya o fena hacıt : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Ya bu öyle bela bişey ki abi , ben şimdi en az 2 saat uyuyamam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 bi de harbi nası bişi olduğunu bilmediğiniz için amaaan diyor olabilirsiniz de baya fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 seninki baya ağırmış subzero harbi, baktıkça artıyor bi de zamanında çok baktın sanırım merak edip : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Abi ben işte bunu fotolardan filan bakıp kapmadım.. 2 olay geçti başımdan benim , 1 tanesi çok etkili oldu.. küçükken yazlıkta kızın biri duvarın üstünden yerdeki ufak boy çakılların üstüne düşmüştü baya sert bir şekilde ve bacağına girmişti bikaçtane çakıl taşı.. o sahne beni bitirdi , sonra da varmış böyle bişey onu öğrendim yine paticikte.. bayadır yoktu unutmuştum , bitane japon mu çinli mi bi kız var böyle oturmuş ellerinde dizinde o taşlardan gibi şeyler var.offf allahım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 ya olm tmm git cs fln gir unut maya calış yada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 suBzer0 said: Abi ben işte bunu fotolardan filan bakıp kapmadım.. 2 olay geçti başımdan benim , 1 tanesi çok etkili oldu.. küçükken yazlıkta kızın biri duvarın üstünden yerdeki ufak boy çakılların üstüne düşmüştü baya sert bir şekilde ve bacağına girmişti bikaçtane çakıl taşı.. o sahne beni bitirdi , sonra da varmış böyle bişey onu öğrendim yine paticikte.. bayadır yoktu unutmuştum , bitane japon mu çinli mi bi kız var böyle oturmuş ellerinde dizinde o taşlardan gibi şeyler var.offf allahım SPOILERI AÇMA geçmiş sayfalardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Oha mükemmel trollenir lan bu fobiyle. Beyler kate upton ın memeleri diyip löngür löngür pırıldayan trypophobia resimleri koysam 5 kişiyi bayıltabilirim. NIHAHAHAHAHAHA of dil ve avuçta falan inanılmaz resimler var. Hemen karılı kızlı topikler için soteye yatmam lazım insanları en savunmasız anlarında yakalamak için 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 koca koca adamın uğraştığı işe bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar