bingildak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 bende yeni ofise makineyi vatandan toplayacam gibi herifler tedarikciden teklif almış, hp workstationlar falan 10 bin tl ler havada uçuşuyor, donanımlar leş. vatandan 4k altına geliyor 2k monitorle birlikte. amma nasıl alsam bilemedim, netten şirketin kartıyla direkt çeksem miii yoksa mağazadan daha ucuza vs gelir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 serjuhan said: Haftasonu gidip konuştum da zaten indirim daha ziyade notebook ve OEM reyonunda oluyor diyor. Onun dışındaki telefon vs digital ürünlerde pek olmuyor. hangi oemler olduğu önemli. gidip 1000 tl olan ekran kartına çakıyorsa %30 indirimi, direk almamız lazım yani. durduğumuz hata. Dworgian said: toggie said: Dworgian said: inventus için gidip kadıköyde sanıyorum mağazadan alabiliosun demişlerdi. bu arada inventus a toplatsam kasayı, cable management yapıyorlar mı acep? Yapıyor. inventusu şimdiden sevdim çok pahalıya geliyor valla inventus ya maalesef. yoksa hizmet oalrak müthişler diye duyuyorum hep etraftan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Inventus'tan sunu 27 Aralık'ta almışım. Ekran kartı ve PSU yok. 1968,63TL 1 ad. Anakart ASROCK Z87 Pro4 INTEL Z87, DDR3, LGA1150, SATA6Gb/s, USB3.0, D-SUB, DVI, HDMI, ATX 1 ad. İşlemci INTEL Core i5-4570 3.20GHz, 6MB L3, çift kanal DDR3, 22nm, LGA1150 1 ad. Bellek CORSAIR CMZ8GX3M2A1600C9 VENGEANCE DDR3-1600Mhz CL9 8GB (2x4GB) DUAL (9-9-9-24) 1.5V 1 ad. DVD yazıcı SAMSUNG SH-224DB 24X Siyah, Kutusuz 1 ad. SSD sabitdisk SAMSUNG MZ-7TE250BW 250GB 840 EVO 2.5 250GB SSD SATA 6.0Gb/s(SATA3), 540-520MB/s 7mm 1 ad. Kasa CORSAIR CC-9011012-WW 500R Carbide Serisi USB3.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Esh said: al cırt bantları kablo kanallarını falan bauhaustan, uğraş kendin. zevkli de. off 10 liraya falan renkli renkli almışım dark marka, rahat bi 1.5 senedir duruyo herhalde kaldırınca toz kalktı üzerinden sdfs. başıma bişey gelmeyecekse kasa açmayı sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 basına bişi gelmez ama o ulvi zevkten mahrum kalıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 sabonis said: çok pahalıya geliyor valla inventus ya maalesef. yoksa hizmet oalrak müthişler diye duyuyorum hep etraftan. hayda? inventus fiyatları gayet lezizdi en son karşılaştırma yaptığımda. şimdi en uygunu neresi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Vatan Iğdır mağazası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 otobüs bileti fiyatını ve Iğdır'a gidip gelmenin zaman maliyetini katınca bile mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Vatanbilgisayar savunucularını göreve çağırıyorum. ASUS gtx970 kart peynir ekmek gibi gidiyor. Bu yüzden mağazaya gitmeden bitmesin mantığı ile, "stoklarda" dediğinin ertesi günü internetten sipariş verdim kartı (4 kasım). Cuma aradığımda "mersin mağazasından geliyor kart, p.tesi gibi elinizde olur" dendi. Bugün baktım hala "hazırlanıyor" ibaresini görünce aradım. Aldığım cevap "stok bilgisine ulaşamıyorum ne kadar sürede alırsınız kartı bilemiyorum, isterseniz iptal edeyim siparişi?" "Yahu hani mersinden geliyordu?" diyorum "Biri gelip elden almışsa demek ki" cevabı alıyorum. "Hani internet stoklarınız farklıydı?" diyorum "Yok o mağaza stokundan olacakmış" cevabı alıyorum. Lütfen stok yönetimi öyle yapılırcılar gelsin bi çift laf hazırladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 vatan abi, söyledik sana böyle olduğunu your own doing sorry inventustan git al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Abi baska firmadan ver cidden :P Olm bana da yaptilar ya iste nova bilgisayarda. Bastim parayi cuma, pazartesi kart hataliymis qq dediler, oradan anladim zaten stoklarin patladigini. Sonra gittim zaten pahali olan karti daha da pahaliya aldim stok olmadigindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Vatan bostanciya ugradim gecen gun, rj45 aparati almak icin. Hala gtx770 leri promote ediyolar. yok yani 9xx ler hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 istanbulda depoda olan malı istanbula 6 günde gönderebilen şirketin depo yönetimi yoktur gibi bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 bu odea bank kampanyası devam ediyor mu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Gencler yazdık iste amazon'dan hızlı kargo ile hem daha ucuz, hem acx 2.0, hem de daha cabuk alıyorsunuz. cuma gunu kargolanan urun carsamba elime gecti. taksit yapacam derdiniz yoksa tatava yapmayın basın gecin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Siparişi iptal ettirsem kaç günde yansır acaba iptal işlemi karta. Zira kart limiti gg asdklsjalj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 1-2 hafta garanti arayüzünden iade gönderdin mi ertesi gün işleme alınıyor ama birinin o işlemi yapması gerek ki süreç başlasın vatan kim bilir ne zaman yapar diğer bankaları pek bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 konuştum garantiyle, borç muhasebeleştiyse 7 10 işgünü arası dedi (ki muhasebeleşmiştir tabii ki. dururlar mı parayı almak olunca olay) abi gerçekten tiksindim yemin ederim. diyarbakırdan gelecek süreç uzar dese bile anlicam da, "aaa valla stok bilgisi yok" dediğinde deliriorum. o zaman satma lan işte. kaç stok varsa counter koy web sitesine, o kadar kişi satın alma yapabilsin of allam edit: arıyorum lan iptal edicem ne biçim iş arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 toggie said: Gencler yazdık iste amazon'dan hızlı kargo ile hem daha ucuz, hem acx 2.0, hem de daha cabuk alıyorsunuz. cuma gunu kargolanan urun carsamba elime gecti. taksit yapacam derdiniz yoksa tatava yapmayın basın gecin. Bu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Dworgian said: konuştum garantiyle, borç muhasebeleştiyse 7 10 işgünü arası dedi (ki muhasebeleşmiştir tabii ki. dururlar mı parayı almak olunca olay) abi gerçekten tiksindim yemin ederim. diyarbakırdan gelecek süreç uzar dese bile anlicam da, "aaa valla stok bilgisi yok" dediğinde deliriorum. o zaman satma lan işte. kaç stok varsa counter koy web sitesine, o kadar kişi satın alma yapabilsin of allam edit: arıyorum lan iptal edicem ne biçim iş arkadaş. ya sen bankacıydın diil mi ? charge back atılamıyormu böyle durumlarda bu salak firmalarla uğraşacağımıza, sonuçta ortada mal yok sana verilen vaat yerine getirilmiyor yurtdışı alışverişlerde oluyorda tr içi neden charge back yapamıyoruz bi açıklarmısın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 gün sonu alınmadığı sürece anlık olarak alınan ödemeyi iptal ediyorsun, banka bloke ettiği rakamı release ediyor gün sonu aldıktan sonra hesap senden çıkıp diğer hesaba geçiyor, o zaman iade prosedürü başlıyor iadeyi girdikten sonra bir sonraki gün sonunda onaylanıyor, iade işlemi başlamış oluyor ondan sonra bankanın ne kadar hızlı çalıştığı ile alakalı. garanti to garanti mesela aynı iş günü. garanti'den iş bankası atıyorum 3 gün. gibi gibi işlem o kadar uzun sürmüyor fakat şirketin girip o iade işlemini başlatması gerekiyor, o işlemin başlaması için 1230981 tane iç yazışma oluyor, onaya gidiyor vs. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 DA2019 said: toggie said: Gencler yazdık iste amazon'dan hızlı kargo ile hem daha ucuz, hem acx 2.0, hem de daha cabuk alıyorsunuz. cuma gunu kargolanan urun carsamba elime gecti. taksit yapacam derdiniz yoksa tatava yapmayın basın gecin. Bu mu? http://www.amazon.com/gp/product/B00NVODXR4/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 stormeagle said: http://i.hizliresim.com/onRVrX.jpg Paint maint. O gün görmemişim bugün güleyim. ZAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Ashes2ashes said: ya sen bankacıydın diil mi ? charge back atılamıyormu böyle durumlarda bu salak firmalarla uğraşacağımıza, sonuçta ortada mal yok sana verilen vaat yerine getirilmiyor yurtdışı alışverişlerde oluyorda tr içi neden charge back yapamıyoruz bi açıklarmısın ? yapamıyoruz diye bir şey yok. ben mesela şimdi iptal ettirdim. eğer normalde söylenen 1 - 10 gün arasında hala bakiye iptali görmediysem hiç kasmicam bi daha vatanı aramaya. direk bankaya chargeback faks ı çekicem onlar düşünsün. fatura yok, ispat yok, geri vermek zorundalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 de, chargeback isteyince hem prosedur uzun hem de kartini falan iptal etmeni istiyolar firma tekrar cekim yapmasin diye. iskence resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar