Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kulak içi kulaklık tavsiyesi


Litminov

Öne çıkan mesajlar

creative ep630 kullanıyordum çok da memnundum ama kayboldu. Şimdi yeni kulaklık alacağım ve almışken daha iyisini de alabilirim diyorum ama çok da fazla veremem. 100 lira altında ep630 gibi yüksek ve temiz seslere sahip daha kaliteli dediğiniz kolay bulabileceğim kulaklık var mı önerebileceğiniz? Pink Floyd, Muse, Radiohead, Beatles v.s gibi sanatçıları dinliyorum daha çok yani bass çok kuvvetli olmasa da olur ama temiz ve yüksek ses vermesi önemli benim için.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
O fiyata pek bir sey yok, sunu al mesela:

https://head-direct.com/Products/?act=detail&id=179

Su var bir de, ucuz kulakliklarin arasinda efsane:

https://head-direct.com/Products/?act=detail&id=37

Elestirilerini oku.

Turkiye'den bir urun alma. Ulke sinirlarinda satilan en ucuz yeterli kulaklik bu derim (ikinci ele ve gittigidiyor'a bakmadan): http://www.somermuzik.com/urun/shure-se115-cl/q?urunid=4068
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

senheiser alabilsem cx200 olanını alırım onun da söylediklerine göre sesi ep630'dan daha alçakmış. yeni arayışlarda değilim ya yurtdışından alsam gelmesi uzun sürer, gümrükte takılabilir diye sıcak bakmıyorum. daha iyisi varsa Türkiye'de onu alayım yoksa yine ep630 alabilirim ya da ep660, ma350 gibi bir üst modellerine de bakabilirim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.mp4nation.net/brainwavz-earphones/brainwavz-m5-iem-earphone-black

Brainwavz m5.

daha dün geldi benimkisi, bir de %50 indirim vardı 21 $'a aldım. daha önce m1 kullanmıştım, piyasada f/p oranı bu kadar güzel olan başka marka bilmiyorum ben. Yanında comfy kauçuk uç da yolluyorlar.

Ben de aynı tarz, hatta aynı grupları dinlerim. Denge mükemmel kulaklığın. Bazı şarkılarda, Radiohead'ın bir şarkısında farklı bir enstürman keşfettim, yıllardır dinlerim o şarkıyı. Tavsiye ederim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...