forgiver Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 bingildak said: şaka maka çok kötü küfür ettim ama ya, kim olduğunu da bilmiyorum öyle bir anda istemdışı gördüm. ağız tadıyla izlediğim tek dizi şu, onunda ağzına sıçtı yani kimse o. ned stark ölüyor deseler neyse amam tatava yapmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 spoiler kullanmayı öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Ren said: http://listelist.com/turk-game-of-thrones/ asfs http://cdn.listelist.com/listeliststatic/2014/04/gameoff-16.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 bingildak said: spoiler kullanmayı öğrenin cofreiy http://media.tumblr.com/tumblr_m4c9vqgnbB1r8yaog.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Ren said: http://listelist.com/turk-game-of-thrones/ asfs ne kötüymüş ya bu mizah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 o değil de herif götürdü sonunda ya la https://mediacru.sh/2rUud9znYj8K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 bingildak said: spoiler kullanmayı öğrenin senin keyfin icin ben niye ekstra caba sarfedim lan, sen spoiler yememeyi ogren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Sam said: 3 süper babane değil de serçeparmak mı yaptı işi tam anlaşılmadı, neyse daha anlatırlar ama sansa için iyi mi oldu kötü mü belirsiz. ceymi ve hound yine özlerine döndüler heh. castle black gg olur 3-4 bölüme. tywin büyük makyavelci ya, kendi geçse tahta bari en azından stabil yönetir. tommen'i öyle idare edecek belli. iyi ders verdi ama. yalnız tyrion'u cidden harcamak mı istiyor jaime devralmak zorunda kalsın koltuğu diye anlamadım onu. obarey de munten'e dayak mı atacak dayak mı yiyecek bakalım. barristan başgan'a bir combat döndürün artık yeter. kalisi bringing freedom to third world. <3 sansa kaybetmeye mahkum ya bu salaklıkla, onu anca şansı kurtarır. ona çektiriyormuş gibi gösterip ileride iyi yerlere gelmesini sağlamazlar umarım ölüp yok olup gitsin. hound çok mantıklı konuştu yalnız, evil logic. snow'a yeni bi kuzey of kuzey macerası görünecek bence. tywin yönetiyor zaten kraldan daha kral. hem de ölme tehlikesi krala göre daha düşük bir pozisyondan. adam full akılcı. tyrion da ondan aşağı değil pek, en azından yaşına göre. bu yüzden bu suçlamadan kurtulur gibime geliyor, tabii jaime pompanın gazıyla öldürmeye çalışmazsa. ne bok olduysa bu ikisinin aşkı yüzünden oldu zaten tüm krallıkta. o değil de kalisi sonunda aşık olup sevişecek bu oduncuyla, orası kesin. they all lack of wisdom -tywin http://i.imgur.com/fYKOhXb.jpg bonus spo, successful jaime is successful http://i.imgur.com/14aK6KL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 sansa bu gidisle kralice bile olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 kalisi asik olmaz silkeler gecer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 hahaha ceymi yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 coğrafya olarak tr ye çok benziyor westeros ve essos. spoylır bu yeni çocuktan kral olmaz. taht asıl renly baratheon'un hakkıydı ama ibine stannis katakulliye getirip sorcery ile öldürmeseydi. stannis'in kankisi sör davos ile khalisi gidip o şehirde dostluk kurarlarsa kafayı yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 joffun başlangıçtaki görüntüden ss alıp duvarkağıdı yaptım.evet mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Certhas said: spoylır bu yeni çocuktan kral olmaz. taht asıl renly baratheon'un hakkıydı ama ibine stannis katakulliye getirip sorcery ile öldürmeseydi. ne alaka ya abisi değil mi, ayrıca ibine olan da renly lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 yanlış topic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 yanlis dizi haci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 ulan ne ara ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 twitter gibi akiyo bende son mesajlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 1. bence sir davosla khaleesi görüşüp anlaşacak. 2. jamie ve kraliçe gerçekten sınır tanımıyorlar tebrik ettim asdf 3. tecavüz dediğiniz sahne ne ya? ben tecavüz hatırlamıorum 4. tam aha aksiyon başlıo dedim bölüm bitti amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 cersei nin rızası vardı diyorsun hacıt o zaman sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 vardı abi zaten bi taraftan öpüyodu bi taraftan yanlış diyodu işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 kadın milleti değil mi bunlar böyle işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 sonra ortamlarda tecavüz etti der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 da sonra kafayı çevirip vazgeçiyor ya işte. ulan kitaptan da bişi söyleyemiyom. gerçi spoiler olduğu için değil o sahne hakkında harbiden bişi söyleyemiyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 ateşle barut yanyana geldikten sonra geçecek o işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar