roket adam Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 7 senelik lens kullanıcısıyım. Geçen yıla kadar Purevision ve Purevision Torik kullandım, ama artık üretilmiyor diye geçen yıldan beri mecburen Purevision 2 HD ve PV 2 HD Torik kullanıyorum. Gözlerimin suyu kayboldu, aşındı, sağa sola bakınca pas sesleri geliyor. Lensi haftada iki güne düşürdüm (sadece cumartesi pazar, hatta sadece cumartesi), haftada birkaç saat takmama rağmen iki gün geçmiyor kuruluk. Kullanmadığım göz damlası kalmadı. Belli ki bir yol ayrımına geldim. Lensimi değiştirmek zorundayım. Bi iki akşam gece de taksam sıkıntı yaratmayacak, torik'i de olan MUHTEŞEM BİR LENS istiyorum. Bu birinci sorum. İkinci sorum ise Biofinity diye bir marka var, kullanan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 bize ne olm bütün bunlardan. google a yaz çıkıyor zaten. canın sıkılıyorsa yalnız hissediyorsan açık açık söyle oturalım konuşalım. lens ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Çıkmıyor hacı. Google tam bir kakafoni. Size güveniyorum ben. Birazdan Gerge falan gelip 'Bence şu lensi kullanmalısın çünkü macbook air'de lisanslı yazılımları daha iyi görmeni sağlıyor' falan diyecek. Kharon gelip lenslerin üretim hammaddelerinin yer altından çıkarılması ve silikon hidrojel bakımından yer altı kaynakları zengin ülkelerin stratejik öneminden bahsedecek. İnanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Astigmatli lens mi ariyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 purevision 2 hd falan aşırı kalın, benim gözler hassas falan mahvetti takamadım resmen. Astigmat var bende, air optix kullandım o da tad vermedi. Şu an Acuva Oasys kullanıyorum, gayet rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 lens çok kız işi kusura bakmayın. gerçek erkekler gözlük takar ve sapını hafifçe ısırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 oasys in 8.8 çapı çıktı talnız bunlar 15 günlükmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 en iyisi hiçbirisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 j&j acuvue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 ^ görüyorum ve arttıyorum, acuve moist bikac sene once goz kapaklarımın altında protein birikmesinde pütürler olusmustu, ara verip 2 sene sonrda gunluk moistlere geçtim, hiç sıkıntı yasamadım. 2 gun çıkaramadıgım oldu geçenlerde, bana mısın demedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 ben night&day kullanıyorum. çok rahatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 stimpak said: Acuva Oasys this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 daily lens kullan rahat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Theridone said: lens çok kız işi kusura bakmayın. gerçek erkekler gözlük takar ve sapını hafifçe ısırır. http://www.nkfu.com/wp-content/uploads/2011/06/gozluklu-sirin.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 oasys e benden de +1 astigmatım var, boş lomb gibi kalın değil ve gözü yormuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 moriarty said: Theridone said: lens çok kız işi kusura bakmayın. gerçek erkekler gözlük takar ve sapını hafifçe ısırır. http://www.nkfu.com/wp-content/uploads/2011/06/gozluklu-sirin.jpg http://i.imgur.com/NIvS4Id.jpg gözlük candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 gozluk +1 bausch & lomb gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Acuva Oasys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
otsu Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Bana kısa bir göz kuruluğu tedavisinden sonra (ki kısa sürede geçen birşey değil) Acuvue oasys yazmıştı doktor ama damlaları bırakınca hiç kullanamadım. haftasonu na indirgedim sen gibi o da olmadı gözümde durmuyor baya lens. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 oasis in bi de advance versiyonu varmış sanırım normalde %38 su içeriyo, advance ler %58 mi ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Günlük lense geç, büyük rahatlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 lens'i bir maclarda takiyorum ve cikarmak icin saniyeleri sayiyorum mac bittigi an. nasil dayaniyor insanlar bir gun boyunca hala cozemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 ya lensten lense değişiyor işte o, senin taktıkların rahatsız edici olabilir; hiç başka lens markalarını denedin mi bi de tabi sürekli takınca alışıyor insan ben de bu aralar lens almayı düşünüyorum tekrardan, göz çapı vs çok farkediyo muydu ya? ona göre bi göz muayenesine gidicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 cızdırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Saeros said: ya lensten lense değişiyor işte o, senin taktıkların rahatsız edici olabilir; hiç başka lens markalarını denedin mi bi de tabi sürekli takınca alışıyor insan ben de bu aralar lens almayı düşünüyorum tekrardan, göz çapı vs çok farkediyo muydu ya? ona göre bi göz muayenesine gidicem göz çapı, eğri değeri çok önemli. uygun olmayan lens alınca batma falan yapıyo. doktora git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar