Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

THE BEST KONTAKT LENS

roket adam

Öne çıkan mesajlar

7 senelik lens kullanıcısıyım. Geçen yıla kadar Purevision ve Purevision Torik kullandım, ama artık üretilmiyor diye geçen yıldan beri mecburen Purevision 2 HD ve PV 2 HD Torik kullanıyorum. Gözlerimin suyu kayboldu, aşındı, sağa sola bakınca pas sesleri geliyor. Lensi haftada iki güne düşürdüm (sadece cumartesi pazar, hatta sadece cumartesi), haftada birkaç saat takmama rağmen iki gün geçmiyor kuruluk. Kullanmadığım göz damlası kalmadı.

Belli ki bir yol ayrımına geldim. Lensimi değiştirmek zorundayım. Bi iki akşam gece de taksam sıkıntı yaratmayacak, torik'i de olan MUHTEŞEM BİR LENS istiyorum. Bu birinci sorum.

İkinci sorum ise Biofinity diye bir marka var, kullanan var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Çıkmıyor hacı. Google tam bir kakafoni. Size güveniyorum ben. Birazdan Gerge falan gelip 'Bence şu lensi kullanmalısın çünkü macbook air'de lisanslı yazılımları daha iyi görmeni sağlıyor' falan diyecek. Kharon gelip lenslerin üretim hammaddelerinin yer altından çıkarılması ve silikon hidrojel bakımından yer altı kaynakları zengin ülkelerin stratejik öneminden bahsedecek. İnanıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ya lensten lense değişiyor işte o, senin taktıkların rahatsız edici olabilir; hiç başka lens markalarını denedin mi

bi de tabi sürekli takınca alışıyor insan

ben de bu aralar lens almayı düşünüyorum tekrardan, göz çapı vs çok farkediyo muydu ya? ona göre bi göz muayenesine gidicem
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

ya lensten lense değişiyor işte o, senin taktıkların rahatsız edici olabilir; hiç başka lens markalarını denedin mi

bi de tabi sürekli takınca alışıyor insan

ben de bu aralar lens almayı düşünüyorum tekrardan, göz çapı vs çok farkediyo muydu ya? ona göre bi göz muayenesine gidicem

göz çapı, eğri değeri çok önemli. uygun olmayan lens alınca batma falan yapıyo. doktora git.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...