SPectre88 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Telefondan giriyorum aramaya inanamadım. 2 hafta sonra gelicem epeydir de kızla görüşmedim birde ablasiyla bu ara didisiyor surat yapmasin. 19 nisan cumartesi gecesi icin max 300tl otel tavsiyesi bekliyorum. Arac yok Taksim Beşiktaş veya Kadıköy olabilir sıkıntı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 seç beğen şuradan işte. 1 gece zaten. al hatta 89tl imiş. iyi gözüküyor. http://www.neredekal.com/taksim-premier-suit/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 € = euro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 4 foto var 3 ünde yatağı çekmişler. işini görür gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Benim evde kal 150 lira gece kalma+kahvaltı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 mutlu sonlu diye arama yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Holy said: Benim evde kal 150 lira gece kalma+kahvaltı. Olay ev degil yahu bir suru yer var yoksa kalacak. Romantikligim tuttu diyelim kizla arayi yeni duzelttim ondan bu isler:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 http://londrahotel.net/tr/index.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Dedeman Otel e gel sana uygun bişeyler yapıcam ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar