forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=LhJ4CkwIWXI
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Koyulan burak videosunda da 4 dakikada 10 tane gol bile yok, 2 dakikası gol sevinci.
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Sezon başında lazio atıyım birkaç milyon ver işte dediydi, salaklar duygusal davrandılar BİZİM ÇOCUĞUMUZ falan çektiler, ardayı 10 kağıda sattık şampiyonlar liginde vitrin yapmış adamımızı mı 3-5e kağıda vericez dediler, satmadılar. Sdsfssd terim önce çıkıp burak öyle rastgele satılacak bir oyuncu değil dediydi, sonra burağın g*tü kalkınca kaç hafta kesip umutu oynattıydı falan. Tam dallas emenike. Selçuğu da bozdu pezeve*k.
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 xelçuğu fb'ye burağı da eski takımına postalayın.
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 lazio benim bildiğim 12m verdi burağın menajeri çok para isteyince yattı
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 iyi ki almamışlar burak galatasaray'da güzel.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Selçuklan Burak ayrılmadıkça birbirlerini bozmaya devam edecekler, birinin gitmesi lazım. Ayrıca yabancı kuralı varken Buraka nekadar sövsenizde eliniz mahkum, Türk forvet yok ülkede. Burakın olayı yetenek değil güç, zaten TSde gece hayatını bırakıp güç kasarak patlamayı yaptı.
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Cons said: lazio benim bildiğim 12m verdi burağın menajeri çok para isteyince yattı Lazio 9m verdi. Buraga kim versin 12m.
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Sayfa hater dolmuş hangisine cevap vereceğim şaşırdım. Burak 3 sene gol kralı ve bu sezon penaltılar olsaydı gol kralıydı. Terim olsa garanti gol kralıydı. Yetenek falan demişsiniz de Burak ı zorla fbjk ya satalım mı dedik! Biriniz sow diğeri almeida ile olan ilişkinize mi karıştık? Şu 7 sayfa boyunca laf edildiğini de görmedim gözümden kaçmadı ise. Gerçi meyve veren ağaç taşlanır derler. Adam 3 sene üst üste gol kralı ve Şampiyonlar liginde en çok gol atan futbolcu. Bunu kıracak adam da 5-10 seneden evvel gelmez sanırım.
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Emre333 said: şu kpuanın lafını etmesın galatasaray ya.ulan sevilla dediğin takımı burda yerden yere vurursunuz, adamlar 3 kere mi ne katılmış uefaya 3. de de almıslar kupayı. galatasaraylıyım ama yapıcak bir şey yok. hoş fb, bjk ruyasında bile göremez ama biz de bir daha ne zaman görürürz muallak. yabancı sınırının acilen kalkması gerkeiyor bu ligde. birisi lütfen burak yılmaz ın bu sene attığı golleri filan toparlayabilir mi? hani işsiz bir arkadaşımız varsa filan.. yukarıda bir arkadaş daha söylemiş, 1 tane yetenek kırıntısı gerektiren 1 gol var mı. 1 adetcik. 1? FBJK lısın değil mi? İtiraf et. Şu Sevilla nın bile aldığı uefa kupasını alıversenize
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Şu mantık paha biçilmez ama fb sevilla yı yendi. Bu yüzden Sevilla nın aldığı Uefa Kupası dandik, değersiz. Galatasaray da Real madrid ten süper kupayı aldı 25.08.2000 de 5 gün sonra alırsa şampiyonlar ligi kupasını bi değeri yok ! Seviyorum sizi :D
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Burak ı keşke zamanında 12-15 e satıp 4 e geri alırız maddesi koydursaydık. Avrupa disiplinli antreman sisteminde daha güzel olurdu.
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 defansa dandik dediniz ligin en az gol yiyen takimi olmusuz
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Fenn 10 mesaj daha atarsa emre333 trabzonsporlu olacak.
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Theridone said: Cons said: lazio benim bildiğim 12m verdi burağın menajeri çok para isteyince yattı Lazio 9m verdi. Buraga kim versin 12m. lan 9-12 ne boksa sanki 9 az burağa
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Mancini aciklama yapmis tam yanar doner bu adam ya. Kisacasi parayi basin gideyim diyor.
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Italya'yi cok ozledim ama burada iyiyim istanbul good city takimi 8. aldim 2. Yaptim ve kupa kazandik (asdfaf) 2 sene daha kontratim var ama gelecek ne gosterir bilemem.
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Luce luce sesleri duyar gibiyim. Rüyalar.swf
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 fenn said: Sayfa hater dolmuş hangisine cevap vereceğim şaşırdım. Burak 3 sene gol kralı ve bu sezon penaltılar olsaydı gol kralıydı. Terim olsa garanti gol kralıydı. Yetenek falan demişsiniz de Burak ı zorla fbjk ya satalım mı dedik! Biriniz sow diğeri almeida ile olan ilişkinize mi karıştık? Şu 7 sayfa boyunca laf edildiğini de görmedim gözümden kaçmadı ise. Gerçi meyve veren ağaç taşlanır derler. Adam 3 sene üst üste gol kralı ve Şampiyonlar liginde en çok gol atan futbolcu. Bunu kıracak adam da 5-10 seneden evvel gelmez sanırım. bir sene 7 gol diğer sene 0 gol atan futbolcu ?
Öne çıkan mesajlar