Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 7

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mokoko said:

yine dalga geçmiştik bi farkı yok.

Haydi hep birlikte dalga geçelim;

http://1.bp.blogspot.com/-8kbUfJQJew4/T2UPdYhAAqI/AAAAAAAAAsw/WiJyX7A_9Qw/s400/11092010_timsah_yuruyusu_yapan_fenerbahce_taraftar_11.09.10.11.52.11.jpg
Mesaj tarihi:
meanwhile...

Ukrayna'da yolun sonuna geldim said:

Romen teknik adam bugün Türkiye'den çok yakın dostlarıyla yaptığı sohbette Galatasaray'a gelebileceği yönünde çok önemli mesajlar verdi.

Ukrayna'daki misyonunu tamamladığını düşünen Lucescu dostlarına şunları söyledi: "Ukrayna'da işler iyi gitmiyor. Seneye hangi ligde oynayacağımız bile belli değil. Bu sezon da Ukrayna yanlısı Dnipro'yu şampiyon yapmaya çalışıyorlar. Ukrayna'da genel averaja veya ikili averaja bakılmıyor. Eğer iki takımın aynı puanı varsa sonunda tek bir final maçı gibi oynatılıyor. İşi oraya bile bırakmak istemiyorlar. Artık başkandan müsaade isteyip buradan ayrılmanın zamanı geldi.

Türkiye'ye tabii dönebilirim Galatasaray Başkanı sayın Aysal'da benim cep telefonu numaram var zaten arada sırada sohbetlerimiz oluyor. Fakat şunu söyleyeyim bir teklif almadım kendisi çok kibar bir insan bende profesyonelim şu anda Galatasaray'ın bir teknik direktörü var o da çok saygı duydugum bir arkadaşım fazla gündeme gelerek kendime yer açıyorum görüntüsü yaratmak istemem, böyle bir düşüncem de yok. Fakat hep söylüyorum Galatasaray camiasıyla çok özel bağlarım var. Futbolda her şey olabilir. Artık büyük konuşmamayı öğrendim. dedi.

Mesaj tarihi:
Abi cümleler çok kolpa ya, zaten buraya gelip dertsiz başına dert almaz gibime geliyor artık... Lucescu hayalleri bitsin artık asdfasd

Moyes'i alın. GS'nin Brian Clough'u olur belki asdf
Mesaj tarihi:
mancini gibi bir özel değer yerine eğer sıkıcı, defansif oynatan ve artık emekli olması gereken bir lucescu takımın başına getirilirse galatasaray'ın geleceği kararır. umarım böyle bir hata yapılmaz.
Mesaj tarihi:
Medyanın da büyük etkisi var. Sürekli kulübün üzerine geliyor, bir kriz var gibi yansıtılıyor. Hemen hemen her gün felaket haberi geliyor takımla ilgili. Hali ile gerçek olmasa bile yıpratıyor bunlar takımı.
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

abi ironiyi biraz kıs.

trolmü gercek mi yazdığın anlaşılmıyor

Abi ne ironisi Mancini gibi bir teknik adamin tartisildigi yerde adam en makulunu soyluyor bence. Zaten Mancini kendisi de soyledi, Galatasaray'a bir proje icin geldigini. Camia rahat biraksa yeni takim yeni kamp donemiyle adamin harikalar yaratmayacagini nerden biliyoruz?
Mesaj tarihi:
önceleri kocaman bi aptalmışım
güce inandım, hoyratlığa taptım
baktım ki aslolan kibarlık ve güzel oyunmuş
o yüzden italyan deha mancini'yi destekliyorum
umarım (en azından) sözleşmesi bitene kadar bu beyefendi aydın adama şans verilir
Mesaj tarihi:
şaka bir yana, mancini gerçekten mükemmel bir insan.
man city'i yıllar sonra şampiyon yapmadı mı?
o imkansızlıkları mümkün kılan bir sihirbaz.
bıraktığı man city hala takır takır topunu oynuyor.

eğer gs'nin geleceğini düşünüyorsa aysal umarım bir ahmaklık yapıp mancini'yi kovmaz. çünkü bu hayatta her şey başarı ve kupa değil. 3-4 sene şampiyon olamazsın, sonra bir bakmışsın 10-20 yıl aksamayacak şekilde çalışacak bir terminatör çıkmış ortaya.
işte bu yüzden MANCINI
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...