forgiver Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 abi arda balotetli potuk, caner ve stochu alıp selçuk, eboue, drogba, aydın, ceyhun, salih, danny ve umut u gönderdik mi cl kupasını alırız. net
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 bi de sağ bek alalım da fm oynamıyorum bilmiyorum kimler var kimler yok
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 mokoko said: yine dalga geçmiştik bi farkı yok. Haydi hep birlikte dalga geçelim; http://1.bp.blogspot.com/-8kbUfJQJew4/T2UPdYhAAqI/AAAAAAAAAsw/WiJyX7A_9Qw/s400/11092010_timsah_yuruyusu_yapan_fenerbahce_taraftar_11.09.10.11.52.11.jpg
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 MuslerA Caner - stoch - balotelli - sow Topal - kuyt - sneijder Alex Emre-Ferguson
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 onur recep kivrak caner şedju semih telles bruma snijder melo hamit arda balotelli
aquila Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 metin ali feyyaz hagi melo sneijder ergun uche puyol sabri muslera
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Casillas Semih Ujfa Şecu Pele Melo Raul Figo Davids Sabri Drogba
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 http://blogs.independent.co.uk/wp-content/uploads/2013/01/Edgar-Davids.jpg
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 ulen realden kendi sahamızda 6 yedik, kasımpaşa ne
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 meanwhile... Ukrayna'da yolun sonuna geldim said: Romen teknik adam bugün Türkiye'den çok yakın dostlarıyla yaptığı sohbette Galatasaray'a gelebileceği yönünde çok önemli mesajlar verdi. Ukrayna'daki misyonunu tamamladığını düşünen Lucescu dostlarına şunları söyledi: "Ukrayna'da işler iyi gitmiyor. Seneye hangi ligde oynayacağımız bile belli değil. Bu sezon da Ukrayna yanlısı Dnipro'yu şampiyon yapmaya çalışıyorlar. Ukrayna'da genel averaja veya ikili averaja bakılmıyor. Eğer iki takımın aynı puanı varsa sonunda tek bir final maçı gibi oynatılıyor. İşi oraya bile bırakmak istemiyorlar. Artık başkandan müsaade isteyip buradan ayrılmanın zamanı geldi. Türkiye'ye tabii dönebilirim Galatasaray Başkanı sayın Aysal'da benim cep telefonu numaram var zaten arada sırada sohbetlerimiz oluyor. Fakat şunu söyleyeyim bir teklif almadım kendisi çok kibar bir insan bende profesyonelim şu anda Galatasaray'ın bir teknik direktörü var o da çok saygı duydugum bir arkadaşım fazla gündeme gelerek kendime yer açıyorum görüntüsü yaratmak istemem, böyle bir düşüncem de yok. Fakat hep söylüyorum Galatasaray camiasıyla çok özel bağlarım var. Futbolda her şey olabilir. Artık büyük konuşmamayı öğrendim. dedi.
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Abi cümleler çok kolpa ya, zaten buraya gelip dertsiz başına dert almaz gibime geliyor artık... Lucescu hayalleri bitsin artık asdfasd Moyes'i alın. GS'nin Brian Clough'u olur belki asdf
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 mancini gibi bir özel değer yerine eğer sıkıcı, defansif oynatan ve artık emekli olması gereken bir lucescu takımın başına getirilirse galatasaray'ın geleceği kararır. umarım böyle bir hata yapılmaz.
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 abi ironiyi biraz kıs. trolmü gercek mi yazdığın anlaşılmıyor
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Medyanın da büyük etkisi var. Sürekli kulübün üzerine geliyor, bir kriz var gibi yansıtılıyor. Hemen hemen her gün felaket haberi geliyor takımla ilgili. Hali ile gerçek olmasa bile yıpratıyor bunlar takımı.
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 applev0dka said: abi ironiyi biraz kıs. trolmü gercek mi yazdığın anlaşılmıyor Abi ne ironisi Mancini gibi bir teknik adamin tartisildigi yerde adam en makulunu soyluyor bence. Zaten Mancini kendisi de soyledi, Galatasaray'a bir proje icin geldigini. Camia rahat biraksa yeni takim yeni kamp donemiyle adamin harikalar yaratmayacagini nerden biliyoruz?
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 önceleri kocaman bi aptalmışım güce inandım, hoyratlığa taptım baktım ki aslolan kibarlık ve güzel oyunmuş o yüzden italyan deha mancini'yi destekliyorum umarım (en azından) sözleşmesi bitene kadar bu beyefendi aydın adama şans verilir
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Hayir Biyik ironi yapiyor olabilir ama Galatasaray'ın hatta her takimin tek adam'ciligi birakmasi gerek. Iyi oldu o yonden Fatih'in gidip Mancini nin gelmesi.
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 galatasaray'ın başarısızlığından o kadar memnunsun ki iki kez iyi oldu yazmışsın
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 biyik throine misin sen eskilerden ya :D
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Biyik said: galatasaray'ın başarısızlığından o kadar memnunsun ki iki kez iyi oldu yazmışsın Ben de diyorum niye uzun oldu cümle :D
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 pontipati said: biyik throine misin sen eskilerden ya :D hayır
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 şaka bir yana, mancini gerçekten mükemmel bir insan. man city'i yıllar sonra şampiyon yapmadı mı? o imkansızlıkları mümkün kılan bir sihirbaz. bıraktığı man city hala takır takır topunu oynuyor. eğer gs'nin geleceğini düşünüyorsa aysal umarım bir ahmaklık yapıp mancini'yi kovmaz. çünkü bu hayatta her şey başarı ve kupa değil. 3-4 sene şampiyon olamazsın, sonra bir bakmışsın 10-20 yıl aksamayacak şekilde çalışacak bir terminatör çıkmış ortaya. işte bu yüzden MANCINI
Öne çıkan mesajlar