MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 ulan puanlarımızın yarısını doğradılar. hepiniz oradaydınız be.
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 applev0dka said: beni en çok çeken selçuk ve melo'nun ilk seferde hep bize yapıyorlar, hep bize diye ağlaması, anlayamazsınız :( :( Ahahah melo agliyorsa Fener macindaki itliklerini yaparken oroyin cekmis demektir
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 o hareketler adamın kültürü, onların yerel dilinde sevgi gösterisi, yabancılara saygı, ırkçımısın yoksa rıdvan ?
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 applev0dka said: o hareketler adamın kültürü, onların yerel dilinde sevgi gösterisi, yabancılara saygı, ırkçımısın yoksa rıdvan ? Bizde irkcilik yok kabiz oldugum icin oyle dedim :(
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 forgiver said: TFF: 4 - Türk futbolu: 0 Galatasaray'ın Cumartesi akşamı Kasımpaşa'yla oynadığı maç, Cüneyt Çakır'ın, sonucu "doğrudan" belirlediği bir karşılaşma olarak kayıtlara geçmiştir. Karşılaşmanın 7. dakikasında yaşanan ve önde gelen hakem yorumcularının tartışmasız faul olarak değerlendirdiği ve milyonlarca futbolseverin de ekranları başında tanık olduğu pozisyonu, Türkiye 'de görmeyen tek kişi Cüneyt Çakır olmuştur. Faulu yapan Kasımpaşalı oyuncunun maç sonunda, samimi itirafında sergilediği dürüst tavrı, maçtaki yönetimiyle asıl hakemden beklemek hakkımızdı. Ancak, Türkiye Futbol Federasyonu'nun kendisine verdiği "talimat"ları, daha önceki örneklerinde olduğu gibi "eksiksiz" yerine getiren "kerameti kendinden menkul" bir hakemden, böyle bir tavrı beklemek zaten düşünülemezdi. Galatasaray'ımızın Kasımpaşa'yla oynadığı maç, bizim açımızdan yedinci dakikasında bitmiştir. Bu dakikadan sonra yapılacak her türlü "teknik-taktik" tartışması abesle iştigaldir. Çarşamba günü, deplasmanda oynadıkları çok zorlu bir yarı-final maçından, müthiş bir geri dönüşle, 5-2'lik zaferle dönen futbolcularımızı, ne bizim, ne de başkalarının eleştirmeye hakkı yoktur. Galatasaray-Kasımpaşa karşılaşmasını, başka gün kalmamış gibi bu maçın üç gün sonrasında oynatan ve Cüneyt Çakır gibi bir "emir kulu"nu, bu maça atayan TFF, bizim açımızdan dün yaşananların baş sorumlusudur. Cüneyt Çakır, bugüne kadar sergilediği hakemlik performansıyla Dünya Kupası'nda, Türk futbolunu ve Türk hakemliğini değil ancak bağlı olduğu Federasyon'un düzeyini temsil edebilir. Türk futbolunun ve Türk hakemlerinin onurlu başarı çizgisi, dünkü "hakem"in ve bu "federasyon"un fersah fersah ilerisindedir. Camiamız; Galatasaray antipatisini daha önce de defalarca kanıtlamış sözkonusu hakeme bundan böyle maçlarında görev verilmesini hiç bir şekilde kabul etmeyecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. Galatasaray Spor Kulübü doğru bir filtreleme sistemi ile 100 yıllık su ihtiyacımızı karşılarsınız :)
aquila Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 3 temmuz surecinden beri barajlar dolup tasti zaten.
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 2 takımda küme düşsün diyen gsliler sayesinde dimi ? tişikkirler siprmen
aquila Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 olmasi gerekeni soylemek aglamaksa, en cok biz aglariz.
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 2 hafta önce çaktığımz kuşlar spawn olmaya başladı mantar gibi lol
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Açıklamayla dalga geçen FBJKlılar çok komik valla. Zaten atılan postların yüzde 70-80i de onların.
Cons Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 fener neysede beşiktaşlılar nası konuşuyo ya dfbkmdfnklm futbol dünyasının başörtülü bacılarımı
Wyand Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Türkiye'de bu işler böyle yürüyor. Fenerbahçe mesela çıktı ezdirmem topçumu senin hakemine dedi Halis ve Fırat aylarca Fener maçına çıkamadılar. Ama Cüneyit tam gaz doğramaya devam edebiliyor. FT varken cilayı çekiyordu hakemlere ama o gittiğinden beri Aysal çok pasif bu işlerde. Adam Fransız işte, ne anlar öyle RÖRÖRÖ yapmaktan. Gidip; "la justice sans la force est impuissante; la force sans la justice est tyrannique." Falan diyordur anca botokslu.
Cons Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 of beşiktaşla attığımız yediğimiz gol ve mağlubiyetlerimiz eşit allahım ne yaptık biz sana ya
Cons Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 belki bizede kızarlar muhteşem golcülerini aldığımız için
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 çok ilginç gs en son kendi evinde 96 yılında fener'den 4 yemiş. fatih terim'in ilk derbisiydi o ve yönetim terim'i kovmadı, başarılar geldi. mancini için de bir işaret bu bence, yönetim sonuna kadar arkasında durmalı. ben inanıyorum, gs'nin yolu ışıklı.
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 ışıklı tabi ya, adeta cennete uzanan bir yol
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 theridone sen fenerli olduğun için mancini'nin yeteneklerini ve hocalık kabiliyetlerini sezemiyorsun kusura bakma. gs artık profesyonel bir takım olma yolunda adım adım ilerliyor. fenerbahçe nasıl aragones'le (ruhu şad olsun) bu şansı linin tersiyle ittiyse gs de aynısını yapsın istiyorsun ama yemezler. mancini dünya çapında kendini ispat etmiş büyük bir hoca. galatasaray ruhu, beyefendiliği ve inceliği gereği (bu saydıklarım malesef ki fenerde yok) bu hocayı takımda tutmak gerekir. bilmem anlatabildim mi???
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 bütün sözlerimi geri aldım. iyi ki terim gitmiş. bütün gs'lilere kesinlikle sonuna kadar hak veriyorum. terim bu takıma zarar veriyordu. çok fazla türk usülü ve gündelik başarılar peşindeydi. transferleri falan hep başkası yapıyordu, terim ancak bağırsın çağırsın. mancini nokta atışı teknik direktör gs için. yönetim desteklemeli ve uzun yıllar gs ile birlikte çalışmalı. iki üç maça bakarak mancini gibi italyan kumaşı ve dünya markası bir beyefendi hocayı göndermemeli ünal aysal.
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Benim savunduğum o, artık bıktım TD ye dayalı sistemlerden. Bu takımın suan ki halinden tamamen terim sorumlu. Manciniye kızmıyorum bile bence artık takım önemli olmalı ne TD ne futbolcuya dayalı sistem. Takımın bir sistemi, oyun mantelitesi olmalı. Kasımpaşa macında umutun yaptığı tamamen türk işi dünyada başka örneği olamaz bence yoktur. Oynamayan oyuncu gitsin. Emek vermeyen oyuncu gitsin, haca göstermeyene oyuncu gitsin.
Öne çıkan mesajlar