Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 7

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Biyik said:

hakan şükür'ün ismi stadlardan sökülüyor gs'de tık yok.
ama dil çıkaran melo için destan yazmışlar.
hiç bir takım ses çıkaramaz abi öyle bir şeye :) rte yi karşımıza 1 kere aldık 100m yi kol gibi soktular 1 gün sonra :D
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

ama sorsan geziye en çok destek veren takıssdsfs bi gülme geldi

şunu anlamıyorum ben.diğer takımlar deli gibi destek oldu da benim mi haberim yok?
Mesaj tarihi:
takımlar destek olmadı ya niye bu saçma şeyi tekrarlayıp duruyorsunuz. taraftarlar direnişe katıldı. çarşı'nın geceyarısı polise dalmasının beşiktaş jimnastik kulübüyle ne ilgisi var? ya da ultraslan'ın biz gezi'yi desteklemiyoruz açıklaması galatasaray spor kulübünü niye bağlasın.
Mesaj tarihi:
şu kulüple geziyi bağdaştırma kafasını da hiç anlayamıyorum, şahsım adına çıktım sloganımı attım, biber gazını yedim, eylemler bitti oturdum evime. galatasaray geziye destek verse nolur vermese nolur? fenerbahçe geziye destek verse nolur vermese nolur? zaten herkesin siyasi görüşü belli, ya hüloğsun ya da çapulcu. şu an bir ayrım varmış gibi ÖN ÇÖK BÖZÖM TÖKÖM GÖZÖYÖ DÖSTÖKLÖDÖ diye sağa sola çemkirmenin manası yok, vazgeçin bundan. kulübü allahlaştırmayın artık abi, sokarım galatasaraya yani sana bir şey olmasın, gezide benimle yanyana dur yeter.
Mesaj tarihi:
Feamer said:

şimdi kulup cemeaatçi ama hakanın ismi sökülüyor öylemi???

bunu bir not alın, fenerliler

isimleri söken GS klübü değil ki. Belediye(akp) söküyor.

yani klüp hala cemaatçi olabilri gayette.

en son baktığımda akp ile cemaat kanlı bıçaklıydı
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...