Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Popcorn Time

-Bonesoul-

Öne çıkan mesajlar

valla bende doğru düzgün çalışmıyordu. bi gün kucağımda yemek tepsisiyle eeh ulan seni mi bekleyeceğim diyip google'a walking dead izle hd izle süper izle yazdım dizimag'den izlemeye başladım. bi daha da popcorn time falan kullanmam gerekmedi.

sübliminal dizimag reklamı oldu galba ama çok iyi performans alıyorum o siteden. herşeyi de oradan izliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Ama ben inglilizce altyazı istiyorum çok elitim. Normalde altyazısız seyrediyorum ama bazen anlayamadığım fazlaca yuvarlanmış kelimeler için alt yazı bi köşede aksın istiyorum.
Bu süperhdşimdiizle tarzı sitelerin ing versiyonlarını buldum ama onlarda da altyazı yok haliyle. putlocker.is vardı altyazı koyan, o da daha yapmıyor artık.

Artık hiç yoksa paralı bişey kullanıcam netflix falan. Gerçi 3-4 dizi izliyorum en fazla haftada 3 saat kullanıcağım bişey için para vermek pek istemiyorum. Ayrıca netflixin tr librarysinde fazla bişey yokmuş vpn falan gerekicek sanırım :/
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

valla bende doğru düzgün çalışmıyordu. bi gün kucağımda yemek tepsisiyle eeh ulan seni mi bekleyeceğim diyip google'a walking dead izle hd izle süper izle yazdım dizimag'den izlemeye başladım. bi daha da popcorn time falan kullanmam gerekmedi.

sübliminal dizimag reklamı oldu galba ama çok iyi performans alıyorum o siteden. herşeyi de oradan izliyorum.

diziay.com dene,
cogu dizi 1080p
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

Ben de raspberry pi'da aynısını yaşadım. Yatıyo şimdi öyle
Sosyal ağlarda paylaş

Deathblade said:

Popcorn'un güzelliği oradaydı.

-İndirdiğin şeyle aynı kalitede olup, tıklayarak açılması.
-Muhteşem kütüphane ve görsel açıdan güzellik.
-Altyazı indirmeden, zip açmakla uğraşmadan, senkronize olmasını umursamadan kolayca izlemek.
-Filtre, rating, ıvır zıvır fonksiyonlar.
-Vs...

aynısı bendede var saflkafs
Sosyal ağlarda paylaş

abi dediğiniz hiçbi problemi yaşamıyorum

imajları çok boktan bu sitelerin ben de dalga geçerdim herşeyi torrentlemeyi seçerdim ama boş yere dalga geçmişim. hakkaten çok mutluyum dizimagle.

şuan 3 dizi için kullandığım hiçbirinde tek bir sorun yaşatmadı. daha 1080p olmayan izlemedim
dizinin kaldığın yerden sonra devam etmesi (bu en iyisi çünkü ben yarım bırakırım hep) hele tam benlik.

SNA1L said:

ben 1 aydır sorunsuz izliyorum popcorntimedan.sadece custom subtitle olayında türkçe karekter desteklemiyo okadar.bi onu çözemedim

bunun çözümü çok kolay abi google'lamadın mı hiç. türkçe sub dosyasını notepad'le açıcaksın. farklı kaydet deyip aşağıda encoding'i ANSI'dan UTF8'e getireceksin öyle çağıracaksın altyazıyı popcorn time'dan. çıkar türkçe karakterler. eskisini silmeyi unutma karışmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

Editor said:

sen o izlediğinin 400mb lik 720p videoyu kaliteli sanıyorsun işte :)

bizim 720p 1gb ile 2gb arasında değişio

kaliteli sanmıyorum yetiyor bana ve çok umrumda değil.

15 tl atayım da sus istersen. boktan arşivini de istemem.

senin 15inemi kaldım 5000$ harcadığım sistemde lol
adı ticaret olsun herkesin bi payı olsun diye verdiğim bi fiyat o
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

Editor said:

sen o izlediğinin 400mb lik 720p videoyu kaliteli sanıyorsun işte :)

bizim 720p 1gb ile 2gb arasında değişio

kaliteli sanmıyorum yetiyor bana ve çok umrumda değil.

15 tl atayım da sus istersen. boktan arşivini de istemem.

alışma meselesi, göz ona alıştı mı kabullenemiyor daha azını resmen sdkfjsd
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...