Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
başıma gelen bir olayı anlatayım ders niteliğinde.

burada duyup popcorn time'ı indirdim. bilgisayardan vs çok fazla anlayan bir tip değilim. 3 mayısta The Cobbler filmini izledik program üzerinden. dün almanyadaki adresime yayın hakları ihlalinden ötürü 980 euro ceza gelmiş. internette araştırdım ettim sırf bunun için hizmet veren avukatlar var 200 300 euroya borçtan kurtarıyolarmış ancak yine de giden gidiyor. türkiyede herşey sallamasyon ancak yine de tedbirli olun derim ben yandım siz yanmayın. hele bi de bunun pron time'ı çıktı 3 dakikalık zevkiniz için pronhubla yüz göz olmayın.
Mesaj tarihi:
sanssizsansli said:

bunun normali zaten yavas calısıyo prn versiyonuyla 2dklik zevk için artık 2 saate izlersin filmi

fakirliğin ve cahilliğin için uygulamaya bok atma, üstte çıksın diye 1 yıldız da veriyo musun
Mesaj tarihi:
WaNTeD said:

sanssizsansli said:

bunun normali zaten yavas calısıyo prn versiyonuyla 2dklik zevk için artık 2 saate izlersin filmi

fakirliğin ve cahilliğin için uygulamaya bok atma, üstte çıksın diye 1 yıldız da veriyo musun

önce şahsıma serseri gibi saldırmayı bırak.
cahil diyorsun, popcorn'un seed mantığı diğer torrentlerdeki gibi devasa sayılara ulaşmadığı için her dizide aynı hızda randımanı alamıyorsun.
game of thrones gayet makul yüklerken yeni çıkmış ya da miadı dolmuş bir dizi için aynı şey söz konusu değil.
senin bağlantın 1231298712398 mb olsun karşıda seed az olunca görürüm ben almanyadamsın marsta mısın nerdesin.
Mesaj tarihi:
sanssizsansli said:

WaNTeD said:

sanssizsansli said:

önce şahsıma serseri gibi saldırmayı bırak.
cahil diyorsun, popcorn'un seed mantığı diğer torrentlerdeki gibi devasa sayılara ulaşmadığı için her dizide aynı hızda randımanı alamıyorsun.
game of thrones gayet makul yüklerken yeni çıkmış ya da miadı dolmuş bir dizi için aynı şey söz konusu değil.
senin bağlantın 1231298712398 mb olsun karşıda seed az olunca görürüm ben almanyadamsın marsta mısın nerdesin.

yanlış

ben GoT'u da izledim çok eski adı sanı duyulmamış filmi de. ikisi de seri şekilde yüklendi. ayrıca popcorn time'daki yavaş bile olsa torrent sitesinden link bulup programda açabiliyosun.
  • Yeni Oluştur...