Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Selam, İşim icabı haftada 4-5 gün uzun süreler arabadayım. Ama usb'deki müzikler baydı yeni tavsiyelere ihtiyacım var casual olarak dinlediğim müzikler pek gitmiyor. Daha sakin, dingin rahatlatacak müzik türlerine yönelmem lazım sanırım. Tavsiylerinizi bekliyorum, hatta topluca şöyle 100-150 şarkılık paket olsa tadından yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Allah bu adama whitesnake vermek lazım diyordum ki... sakinmüzikblocked. London Grammer, Lykke Li, Sarah Blasko yardır madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 The xx- xx Oliver Koletzki & Fran - Lovestoned Woodkid - Golden Age Aklıma ilk gelen 3 albüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 az önce denk geldim, Lauren Aquilina'yı da seversin. MS MR, Florence and the Machine daha geldikçe aklıma yazayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 portishead other lives kunek london grammar +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Senin ilacin chillstep setleri Soundclouda bak, youtubea bak. Riple kazan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Give life back to music - daft punk Fragments of time - daft punk Voyager - daft punk Motherboard - daft punk Horizon - daft punk Beyond - daft punk Veridis quo - daft punk Aslında tüm random access memories playlists e eklenebilir. Discovery e de bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Led Zeppelin - Going to California akar Gerçi çok sakin müzik de mayıştırıp uyutmasın? Aralara biraz hareketli bi şeyler de serpiştirmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 abi insanı ne hale getirmiş bu memleket ya.yolsuzluk müzikleri diye okudum başlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Sixteen horsepower Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 younger brother yapistirrrrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Faun'u keşfettim huzurlu nordic müzikleri gibi. hiç bişey anlamasamda hoşuma gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar