SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 shopta 24 cartta 44 normalde 60 iyiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 benim sepette şuan 24 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 İki makyajlamışlar çakacaklar eski şeyi ya almayın paranıza yazık, CoH2 olmadı RTW2 falan alın bari, Xcom veya Wasteland2 de olur. Yahu limon alın bunu alacağınıza limon alın, bakın 10 lira oldu kilosu sulu sulu vitaminli asddf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 special edition 24 lira normali 44 lira... cok net bug olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 ben 12 dolara bi tane kaptım. 10 key'e bırakım isteyene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 nasil kacirdim bunu ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 oynayan var mı, tavsiye eder mi. yoksa başka bir stronghold 3d fail mi? olmasın 3d arkadaş, döndürmeyiverelim kamerayı, zoomlamasak da olur, bic ettiler oyunu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Kamerayı döndürmen ne kadar gerekiyor bilmiyorum ama oyun tabii ki 3D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 benim gerekmiyor. izometrik yeterli. 3d oyun elbette, kastettiğim, son 10 yılda başlayıp tüm strateji türünün köküne kibrit suyu veren, 3d ye geçiş. geçemeyiş. herşeyin gerçeğe çok yakın 3d, derinlikli, zoom in li out lu olması gerekmiyor ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 yorumları alalım, bende alıp almamak konusunda kararsızım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmetalttan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Stronghold 2 ve 3'ü berbat etmişlerdi. Bundan da farklı bişey çıkacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 bi öncekinin makyajlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Biraz önce codex ini indirdim beleş yani güzel gibi stronghold 1 in günümüze uygulanmış hali öyle değişim falan yok pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 oyunun grafikler ve interface inanılmaz kötü. herseyden acemilik akıyo. önceki oyun gayet derli topluyken bu konularda bu oyun cok kötü. mekaniklere alf edicek akdar oynamadım onlar iyi olabilir ama sunumu nasıl bu kadar kötü bir oyun yapmayı basarmıslar ilk oyunu sahaneliğinden sonra yuh dedim. 12 dolara almıs olmasam bugdan cemkirirdim iyice ama 39 dolarlık falan bi oyun deil kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 12 dolara nerden aldin abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 biri şu adamlara cümle aleme RTS oyunları 3d çekip çevirmeli OLMAZ-OLMUYOR kısmını anlatmalı son 15 senede 3d tutan ve başarılı tek strateji oyunu warcraft 3 oldu, o da zaten sadece 3d motor kolay kullanım diye. ekranı döndürmek vs. yok.. sonucu işte aha ortada lol dota mota doğdu aynı motordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 bizde alalım 12 dolara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 3dde sorun yok. sunum genel olarak cok cahim. sc2de 3d coh'larda 3d cillop gibiler cünkü sunum güzel. bu berbat. abi normal editiona indirim yapıcaz diye %10 yanlsılıkla special editionın fiyatını 12 dolara cektiler buglandı falan sistem. o sırada acımadım bastım gözüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 tamam almıyorum, adamlar inatla son 3 oyundur, biz bu oyunu bozarız aga şeklinde ilerliyorsa bir de üstüne para mı vereyim. hatta korsana teşvik edeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 ulan 3-5 senedir neredeyse hep orijinal oyun aldım, stronghold crusader'ıda çok severim ama son oyunlarda yaptıklarını dusununce 50$'a kıyamıyorum. ilaçlısını deneyecem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 mekanikler oyun falan güzel olmus bu arada. interface2i adam etseler baya güzel oyun olucakmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 ya tamam anlıyorum son bi kac oyunda icine ettik diye hic dokunmadan yapmaya calısmıssınızda, arkadaş insan hiç mi yeni bişi eklemez. stronghold crusader I hd'yi oynarım daha en azından daha akıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 The Princess & The Pig'i Oyun Portal'da gördüm ilgimi çekti. Eski bir oyunmuş. Ama baya zevkli gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar