aquila Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 abi anlamadiginiz, star wars devasa bi evren ve yapit, ve her turlu seyi var artik, ve olucak da. her boka uyarlanicak, herkese hitap eden biseyi cikicak. siz istiyosunuz ki ya alakali hersey size hitap etsin, ya da sadece size hitap eden seyler yapsinlar. yok oyle bisey, adam o evreni herkese ulastiricak her sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 US'e geldi. Bir de shared world yani bu. Forgotten Realms disinda shared world olayinin becerilebildigi yer gormedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 aquila said: abi anlamadiginiz, star wars devasa bi evren ve yapit, ve her turlu seyi var artik, ve olucak da. her boka uyarlanicak, herkese hitap eden biseyi cikicak. siz istiyosunuz ki ya alakali hersey size hitap etsin, ya da sadece size hitap eden seyler yapsinlar. yok oyle bisey, adam o evreni herkese ulastiricak her sekilde. abi ulaştırsın ona da lafım yok. Star Trek gibi Battlestar Galactica kalmasın onu ben de istiyorum ama çıkıp her kesime ulaştıracağız diye de dünyayı komple bir tarafa çekmesinler. Ben onun derdindeyim yoksa, çoluk çocuk izlemesin hardcore takılak değil benim esas derdim. Batman'ler mesela bu konuda en efsane olanı bana kalırsa, her kesime bir şekilde ulaşıyor ve her kesimde en üst seviyede harika işler çıkıyor. İstikrarı var, kimse sesini çıkartamıyor. Star Wars benim için çok değerli bir seri ve orjinaline sadık bir şekilde büyümesini istiyorum. Olmuyor, üzülüyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 aquila said: abi anlamadiginiz, star wars devasa bi evren ve yapit, ve her turlu seyi var artik, ve olucak da. her boka uyarlanicak, herkese hitap eden biseyi cikicak. siz istiyosunuz ki ya alakali hersey size hitap etsin, ya da sadece size hitap eden seyler yapsinlar. yok oyle bisey, adam o evreni herkese ulastiricak her sekilde. bayaa uzun yazmış, ciddiye aldım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Lucas, Boardwalk Empire gibi adult içerikli dizi yapacaktı. Coruscant underworld gibin de bütçesi çok yüksek diye kenara koyduydu. Disney aldıktan sonra artık öyle bir şey daha göremeyiz heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Bütçe olayı tamamen yalan, tepkileri ölçmüştür. Hadi onun bütçesi yüksekti de yarısı tamamlanmış 1313'te mi bütçe ağırlığı yaptı. Disney'e geçmeden önce durdurulmuştu yanlış hatırlamıyorsam. Disney'e geçince de komple iptal edilmişti. Bir çok firmanın da oyunun haklarını alıp, devam ederek piyasaya sürmek için inanılmaz teklifler vs. yaptığı söyleniyordu. http://www.youtube.com/watch?v=BAxuO5UwVcg Yeri gelmişken analım. Neden iptal edildi? Çok ağır senaryosu var, en merak edilen mekanlardan birinin direkt içinde geçiyor ve tabii ki hikayede JEDI YOK. İptal için yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 ayrıca bütçe konusu niye yalan, şöyle açıklayayım. Bugün sadece benim bildiklerim arasında bölüm başına harcanan paralar; Game of Thrones 6 milyon dolar (Pilot bölüm 20 milyon dolar.) Vikings 2 milyon dolar Walking Dead 3.5 milyon dolar Black Sails, bölüm başına bilmiyorum ama totalde 140 milyon dolar bütçesi vardı. Son dönemden aklımda kalanlar. Hell on Wheels var bir de yanılmıyorsam o da bölüm başına 2.5 milyon dolar civarı harcaması var. Bunlar büyük prodüksiyonlar, taşınamaz setlerin kurulduğu ve yüzlerce kişilik ekiple yapılan diziler. Hepsinin deli gibi takipçisi var. Aklıma olmayan bir ton diziyi buraya sokarsın daha yani, Arrow'u falan var mesela. Bilimkurgunun maliyeti çok daha düşüktür. Star Wars evreninin ağır abilerini anlatacağın bir dizi çekiyorsan da öyle ahım şahım yatırım yapmana da gerek yok. Çünkü mesela filmlerdeki en pahalı sahneler hep uzay savaşları ve droidlerdi. Bunları minimum, hatta birini neredeyse hiç koymazsan belirli bir yapı oturttuktan sonra masraf bile olmaz. Çünkü getirisi çok fazla. Üstte saydığım diziler yatırımlarının karşılığı olarak reytinglerinden ödüllendiriliyor. Harcamalarının kat be kat fazlasını kazanıyor. Ha neden iptal etmiş olursun. Elimdeki iş bok gibidir, kimse izlemez o yüzdne para harcamaya gerek yok dersin. Ayrı konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Öyle bir projenin Disney aldıktan sonra devam etmesi imkansızdı zatende, Lucas scriptler hazır ama CGI için teknoloji ve budget yetmiyor dediydi bir kaç kez işte. 1313'de ne iyi olacaktı ya. Hatta iptal edilmeden önceki son halinde protagonist olarak Boba Fett'i getirmişlerdi direk. Birde Uncharted'ların yazarı Nuaghty Dog'dan ayrıldıktan sonra Visceral Games'e girip onların Star Wars oyununun senaristi olmuş. Yine güzel bir şeyler çıkarır umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 arcane said: STAR WARS -oturmuş insanların tercihi- Uzun zaman önce, çok elit bir galakside... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Darkrider'ın uzun uzun yazıp da hakkında tamamen yanıldığı şeyler listemi güncelleyeyim: 1- Burdisso 2- Star Wars ~~~~~~ İşin geyiğini bir kenara bırakırsak, "they are running in a single file to hide their numbers" elit midir, değil midir bunun hakkında karar verme otoritesine sahip olmayabilirim ama: 1 - Clone Wars 2D-3D aradaki boşlukları doldurma babında iyi işlerdi. 2 - 3D olana saf aksiyon gözüyle bakıyorsanız, Supernatural izleyip iki kardeş her hafta başka yaratığa karşı savaşıyore diyenlerden farkınız yok gibi. Bir metaplot var, Anakin'in yavaş yavaş çok light side ile bağdaştırılamayacak kararlar vermeye başlaması, üzerindeki baskılar falan işlenen bölümleri izlemediyseniz hiç bilemem tabii. 3 - Marvel çoluk çocuk serisi de ciddi işler de yapabileceğini kanıtlamış bir firma, bunun tonu nasıl belirlenir bilemem ama Marvel neylerse güzel eyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Marvel su aralar cok epik takiliyor. Az biraz YA cikartiyorlar ama onun disinda epey epey epik oykuler gidiyor. X-Men bile oyle. YA dedikte, Star Wars'in zirvesi benim icin New Jedi Order, Marvel kafasina da cok uyan bir donem o. Oradan birseyler cikartacaklardir kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 oha o zaman diziler arasında rome kadar pahalı prodüksiyon gelmedi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar