Esh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 ah liseli amatör hardiskim... yandı amk yandı..
Mal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 MasterHapLo said: kurtadam.com da vardi onun sahibiyle minicik.comun sahibi aynıydı galiba itiraf.coma baktım duruyo hala
Mal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 ilk bilgisayarı aldığımda ertesi gün kurmak için sakallı saç baş dağınık nerd bi tip gelmişti. kurtadamı minicik.comu felan söylemişti bana ne alakaysa. schoolbus demişti bide.
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 off schoolbus, hekırcılık oynamayan yoktu heralde o dönem pc sahibi olupta.
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 MasterHapLo said: kurtadam.com da vardi ahahahah anilarim depresti
Mal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 ünlülere fake foto yapıyodum ben bi forumda. gülben ergenin elindeki mikrofunu başka bişeylerle değiştiriyodum. darkface ti nikim. arıyorum bulamıyorum şimdi. arşive atmış olan varsa göndersin.
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 abi kim arşive atar ki bunu sdfsdacd f
Mal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 tam bi sanat eseriydi abi. cumshot anını bile canlandırıyodum photoshopla. yukardan aşşağı darkkkface yazıyodum bide kenarına.
Editor Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Şöyle WHOIS Data lara bayılıyorum tam elegeçirmelik :) yada kapattırmalık haha salaklar ya eskiden tamamdı da artik böyle saçma sapan asılsız datalar mimleniyor elinden alıolar domain i.
kermit Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 şu an halflife oynuyprum sizin yüzünüzden götlekler
Öne çıkan mesajlar