Tori Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Diş macunu dışında dişleriniz için ekstra birşeyler kullanıyor musunuz? Dün kız arkadaşımla rastgele konuşurken konusu açıldı, trip yedim 1 saat HANGİ YÜZYILDA YAŞIYORSUN SEN DİŞLERİNE NİYE BAKMIYORSUN bilmemne diye. İştekilerle de geçen konusu açılmıştı. Dedim ben fırçalıyorum işte daha ne yapıcam, hepsi bir a-aaaa çekmişti falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 rakı pamuk bide kül basıyorum arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Tori said: Dün kız arkadaşımla rastgele konuşurken konusu açıldı, trip yedim 1 saat HANGİ YÜZYILDA YAŞIYORSUN SEN DİŞLERİNE NİYE BAKMIYORSUN bilmemne diye. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 elma yemezse ölecek hastalığına yakalandım.dişlere de katkısı oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 HF kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Erkek adam karıdan kızdan trip yemez. Çakar elinin tersi ile 32 dişini birden döker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 diş ipi+ elektronik diş fırçası. bir de düzenli olarak doktora gideceksin 6 ayda bir baktıracaksın, yılda bir de temizleteceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 elektronik diş fırçası iyiymiş, arctanjant alıyordur o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Listerine cool mint kullanıyodum, en son ağzım eriyecek diye listerine zero'ya geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Tuzlu dismacunu paradontax + listerine kombosundan vazgecemiyorum ya. Listerine baya addictive bisi sanki. O yogun nane tadinin agizda biraktigi o elzem aci, calkalarken kopurmesiea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 ulan ekstra yapicagin sey zaten gargarayla dis ipi, neyin tatavasini yapmislar. bi de disciye gidicen arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 kuku dilliyorum deseydin keske bilememissin qanqa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 gargaralar hikaye, hem de ağız florasını bozuyor. sabah akşam fırçalayın mümkünse şarjlı fırçayla, arada diş ipi tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 sen dis hekimi misin, sen bilir kisi misin, sen uzman misin, sen kimsin lan fenerli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 makina müyendiziyim ama dişçi manitam vardı, biz biliriz bizzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 ooo dis dise degerek ogrendik diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 "Tatar Ramazan" said: gargaralar hikaye, hem de ağız florasını bozuyor. sabah akşam fırçalayın mümkünse şarjlı fırçayla, arada diş ipi tamamdır. Yanlış bilgi. Ban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Esh said: Tuzlu dismacunu paradontax + listerine kombosundan vazgecemiyorum ya. Listerine baya addictive bisi sanki. O yogun nane tadinin agizda biraktigi o elzem aci, calkalarken kopurmesiea http://www.explosm.net/db/files/Comics/whatyoulove.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 valla işte ayda 3-4kere fırçalıyorum tabakayı alıyorum o kaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Listerine'i ne kadar tükürsem de yanakların içinde resmen kalın bir tabaka kalıyor gibi hissettiriyor, rahatsız ediyor o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 bayadır şundan kullanıyorum http://www.bakimstore.com/products200/gum_dual_action_tongue_cleaner_dil_siyirici_10247_1.jpg dil spatulası dil temizleyici falan gibi isimleri var. altı fırça üstü böyle tırtıklı plastik. iğrençlik etmek istemem ama dilden çıkan sıvıyı falan gördükten sonra bırakamadım bu aleti bi daha. sonra da hatta öğrendim ki bakteridir pisliktir kokudur bunun çok büyük bi kısmı zaten dilden oluyormuş. baya baya ferahlatıo da ağzı. kesinlikle öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 3-5 sigara sonrası ağzım çamur gibi olunca atıyorum ağzıma kayboluyor. Kaybolmayan sakız yap http://www.trendus.com/images/news/orjinal/listerine-agiz-gargarasi-_07062011104444.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Black-ice said: iğrençlik etm- http://i.imgur.com/vdsJo0v.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 dil spatulası çok iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Black-ice said: bayadır şundan kullanıyorum http://www.bakimstore.com/products200/gum_dual_action_tongue_cleaner_dil_siyirici_10247_1.jpg dil spatulası dil temizleyici falan gibi isimleri var. altı fırça üstü böyle tırtıklı plastik. iğrençlik etmek istemem ama dilden çıkan sıvıyı falan gördükten sonra bırakamadım bu aleti bi daha. sonra da hatta öğrendim ki bakteridir pisliktir kokudur bunun çok büyük bi kısmı zaten dilden oluyormuş. baya baya ferahlatıo da ağzı. kesinlikle öneririm. oo ne güzelmiş nerden bulunur bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar