slayer77 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Evet gittim ve geldim yörüngeleri gezim geldim bandan sonra hayat yoktur arkadaş bunu anladım neyse patipati yıllar sonra nasıllar bakalım Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Sen geç, biz geliyoruz. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 ben geçtim de siz gelebilecek misiniz? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Seçim yorgunu hissetmekte Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Yeniden hoşgeldin o zaman Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 ah nalan keşke bu öküzlere öyle tepki göstererek banlanan sen olmasaydın, neyse seni tekrar aramızda görmek çok güzel canım. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 aramıza tekrar hoşgeldin öldürücü_77_! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 çok pis öldürüm 77kere maşallah gibi espirim bile ölüme yeter :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Hakkaten siz 77 olarak bikac kisiydiniz. Gerisi nerde? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 hoşgelmişsin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 yaşıyorlar tremour77 spawn77 edurus77 4lü olarak hala mevcut hahah yetmişyediler takımı kladjkdassdfagjhg Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.