GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 kartın hertarafından kalite fışkırıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 sırf fantazi olsun diye alcam da, hiç ihtiyacım yok ya. o kadar yok ki , kendimi bile kandıramıyorum neden bu kartı almam gerektiğine dair. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 para bi tarafına batıyor olabilir mesela, nasıl tespit? sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 yok batmıyo. ekim ayı olsa belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 kedi + kartı bitcoin'le alabilioz mu baskan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 İran'ı övme karikatürü gibi olmuş lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 @bombilo Kedi değil ama kartı alana Medium size Razer Goliathus Fragged Control Alpha Mouse Pad hediye ediyorum. Pati ikramiyesi :)) bitcoin ile falan aram yok :p bana yeşille gelin http://tech.firstpost.com/wp-content/uploads/gallery/2012/aug/razer_goliathus_141452122953_640x360.jpg @Esh Sana böyle high-end bir kart yakışır, vurursun kırbacı :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Geçen seneye kadar mousepad kullanmazdım, masayı cam alınca şunun extended'ını kullanmaya başladım fazla başarılı bir mousepad. Tavsiye ederim herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Kediye sulanmayın lan, ilk ben gördüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 kedi topici baltalamış sfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 haha trolleme de yeni boyut; övermiş gibi yapıp konuyu saptırmak/sapıtmak.. ha nessa iyi adam orası ayrı..birde öm larına baksa hoparlörü bana satsaydı dahada çok severdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 haha ben aldım hoparlörleri :D şu anda sabah sabah apartmanı inletiyorum asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Kedinin sahibi bu başlıktan habersiz bu arada lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 stimpak said: haha ben aldım hoparlörleri :D şu anda sabah sabah apartmanı inletiyorum asdf biliyoz lam :( mesajıma baksaydı ben inletiyo olurdum şimdi :) şaka bi yana hayırlı olsun ya nasip power bu işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 O zaman sana ekran kartı verelim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 ağustos başında nessa nın sattığı herşeyi almayı hatta direk kasa sattırmayı düşünüyorum. uğraştırmasın beni öyle parça parça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Kasaya sıvı soğutma kuruyorum bunu bu haliyle alabilecek babayiğit zor çıkar. Sırf sıvı soğutma parçalarına 2000 tl ödedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Seni bile alicak cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 nessayı övesim geldi. zerre fikrim yok kimdir nedir. hayvan gibi övesim var ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Pati indirimi yapıp 1300'e çektim kartın fiyatını. Yanında bir de yukarıda paylaştığım Razer mouse pad hediye edilecek tarafımdan. Hadi bakalım alıcıları bekliyoruz ; ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 R9 295X2 ile cf yapmazsan kimse kasana dönüp bakmaz. Benden söylemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Ben ve AMD.. Çok zor bir kombinasyon o :D Sıcaklığın önüne geçemedikleri için taktıkları estetik dışı hybrid soğutma varken hele öyle bir seçim yapmam. 780 ti classified Kingpin ve sıvı soğutma bloğu alacağım. Tek kart akıcılığı bir başka ve bu noktada da lider nvidia şuanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 7990 cf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Nessaftw said: Pati indirimi yapıp 1300'e çektim kartın fiyatını. Yanında bir de yukarıda paylaştığım Razer mouse pad hediye edilecek tarafımdan. Hadi bakalım alıcıları bekliyoruz ; ) Kartı boşver de o kediyi kaça bırakırsın sxf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Nessaftw said: Kasaya sıvı soğutma kuruyorum bunu bu haliyle alabilecek babayiğit zor çıkar. Sırf sıvı soğutma parçalarına 2000 tl ödedim :D sıvı soğutmasını çıkartırsın arkadaş halla hallaaaaa =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar