Dynun Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 yatağı değiştirdim direk fark etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Oglenleyin musaitsen 30dk civari kestir. Epey ise yariyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 bıktım bu illetten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Beslenme spor stres ... Etkili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Aynı sorun bende de var alarmı 7'ye kuruyorum hep 6:00-6:55 arası gayet dinç bir şekilde kendiliğimden kalkıyorum. İyi birkaç dakika varmış biraz daha yatayım diyorum. Alarm çalıp uyandığımda kendimi dayak yemiş gibi yorgun ve bitkin hissediyorum. İlk uyandığımda kalksam ne yapacağım o kadar saat, tekrar yattığımda ise aşırı yorgun kalkıyorum. Adam akıllı bir çözüm bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Bu arada kas yorgunlukları fln yaşıyosanız potasyuma baktırın. Ben efor testi bile yaptırdım taş gibi çıktı, potasyum düşük çıktı bi tek. Bütün kas sisteminin anasını belliyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 aslında düzenli kan vermek lazım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 kaliteli uyku çok zor bulunuyor kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 SeaGle said: Vitamin eksikliği, özellikle b12. Boyun düzleşmesi. Psikolojik gerginlik. Uyarı: B12 sivilce yaptırabiliyormuş. Dermataloğum bana bıraktırdı o sebepten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Black-ice said: göz bandı sipariş ettim lan. deniyim bakayım ben ışıkta hiç uyuyamam zaten belki de uyku hafifliyodur. burhan altıntop gibi uyuyayım biraz. silikonlu memelere bakmaktan. hayatından plastiği çıkar nasıl uyuyacaksın bak gör... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 goldbären said: Black-ice said: göz bandı sipariş ettim lan. deniyim bakayım ben ışıkta hiç uyuyamam zaten belki de uyku hafifliyodur. burhan altıntop gibi uyuyayım biraz. silikonlu memelere bakmaktan. hayatından plastiği çıkar nasıl uyuyacaksın bak gör... Kız arkadaşıma söyledim 2 tane almış hediye. Yalnız akşam takıyorum sabah gözlük kayıp, gece uyanıp çıkarıyormuyum bir türlü alışamadım-. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Litminov said: Aynı sorun bende de var alarmı 7'ye kuruyorum hep 6:00-6:55 arası gayet dinç bir şekilde kendiliğimden kalkıyorum. İyi birkaç dakika varmış biraz daha yatayım diyorum. Alarm çalıp uyandığımda kendimi dayak yemiş gibi yorgun ve bitkin hissediyorum. İlk uyandığımda kalksam ne yapacağım o kadar saat, tekrar yattığımda ise aşırı yorgun kalkıyorum. Adam akıllı bir çözüm bulamadım. uyku döngülerden oluşuyo diyorlar bu döngüler de 1.5 saat sürüyormuş yaklaşık. sen rem evresinde uyanırsan aynı bu şekilde .. yemiş gibi uyanıyormuşsun. mesela ideal saat miktarını bulmak için bi ajanda tutun, her gün 5dk erken uyanın yazıyordu bi yerde. ben denemedim o ayrı sdf Onun dışında 2 3 haftadır uyku işinin cılkı çıktı. bikaç gündür 5 te falan yatıyorum okulda yarım saat 1 saat 2 saat falan kestiriyorum gün içinde. uyku borcunun biriktiğinin farkındayım böyle sınavlar falan bitince kafayı bi gömücem 20 saat falan kesintisiz uyuycam yani 100% eminim bundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 goldbären said: Black-ice said: göz bandı sipariş ettim lan. deniyim bakayım ben ışıkta hiç uyuyamam zaten belki de uyku hafifliyodur. burhan altıntop gibi uyuyayım biraz. silikonlu memelere bakmaktan. hayatından plastiği çıkar nasıl uyuyacaksın bak gör... kafamı aralarına koymadan uyuyamıyorum ne yapayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar