pontipati Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Yatağım rahat, yastığım genelde yüksek. bazen burnum tıkalı oluyor. Lakin kaç saat uyursam uyuyayım %90 yorgun kalkıyorum. Nedir çözüm? Tşkler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Anti depresan Testosteron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 sigara kullanıyorsan kaçınılmaz son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 2 günde 1 paket sigara + biraz kahve/kola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 sigarayı bırak istemsiz olarak erken ve dinç kalktığını göreceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 oyle bisey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Çok etken var. Bir çırpıda 4-5 tane sayarsın ve dolaylı değil direk etken olarak 1)Psikolojik etkenler 2)Bahar yorgunluğu dediğimiz mevsimsel faktörler 3)Burun tıkanıklığı. Rahat nefes alabilmek çok önemli 4)Vitamin-mineral bla bla eksikliği 5)Sigara 6)Yatak-yastık (rahat olması önemli değil, belki ortopedi olarak sana uygun değildir) 7)Hareketsizlik (spor, yürüyüş v.s) 8)Fazla uyuma. Buda çok önemli. 9-10+ saat civarı olduğu anda o günü walking dead gibi geçirebilirsiniz. Max 8 saat çok ideal. Hatta 7. İlk başlarda vücut abondene olur ama alışınca çok daha dinç uyunabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 hayır sigarayı bırakmamak için bahaneler üretmeyin bırakın gitsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 kola ve kahvede kafein olduğu için uyuma zamanına yakın tüketirsen uykuya tam girememe uykunun bölünmesi gibi şeyler oluyor bide sürekli tüketilmesi harap eder vucudu kafeinin mümkünsen günde 2 bardaktan fazla içmemeye çalış (bu bile fazla aslında) gece karalınğında uyu bide 7 saat ortalama, çok uyursan da yorgun kalkarsın sabahları kalkınca bi bardak su iç içine limon sirkesi damlat azcık 2-3dk gerin esne iyice azcık şınav çek kan dolaşımın hızlansın, duşa gir soğuk bide acı kahve çak mis gibi ohh bana dinçlik geldi lan yazarken :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 malesef aynı sorun bende de var. bununla yaşamaya çalışıyorum. yorgun kalkmak değil de uykumu alamıyorum bir dış etmen tarafından uyandırılırsam. bu dış etmen alarm oluyor. yani yok 10 saatmiş, 9 saatmiş en az uyumam gereken şudur diye bişey yok. kimse ellemeyecek kendim kalkacağım anca öyle. bu da tahmini 10 saate tekabül ediyor o açıdan bakarsak. bu da iş hayatını düşününce harikalar diyarında yaşamayı gerektiriyor malesef. storm'un yazdıklarına baktım hiçbiri yok anasını satim 1)Psikolojik etkenler= bi sorun yok lan. 2)Bahar yorgunluğu dediğimiz mevsimsel faktörler = hep böyle. 3)Burun tıkanıklığı. Rahat nefes alabilmek çok önemli = ameliyat oldum rahatladım. ameliyat sonrası breathe right denedim belki farkında değilimdir diye yine fark etmedi. 4)Vitamin-mineral bla bla eksikliği=müthiş vitamin alıyorum. 5)Sigara=bıraktım 6)Yatak-yastık (rahat olması önemli değil, belki ortopedi olarak sana uygun değildir)=valla bunu bilemem şuan sanırım. ama başka yataklarda da fark etmedi. 7)Hareketsizlik (spor, yürüyüş v.s) = spor yapıyorum. bilmiyorum napcam. sanırım benimki fazla uyku ihtiyacı duyan genlerle ilgili ama. ben öle çözümledim. fasd şöle diyim bi gün 10 saat uyusam bile öğle uykusu yapan bi adamım imkan varsa. uyumaya doyamıyorum. sende de uyku toleransı düşük olabilir benim gibi. wot döşedim çok doluyum bu konuda. belki bi fikir verir. iyi uykular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 ha daha milyon tane neden çıkabilir aslında beslenmeye günlük aktiviteye bağlıda şu anki verilerle bunu yazdım afsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 7de kalkman gerekiyosa aksam 9da yatican. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 magnezyumun eksik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 bende çok idman yaptığım için pek dinç kalkamıyorum sabah ama kahvaltı hazırlarken falan 2-3 geriniyorum hareket ediyorum falan vucut kendine geliyor yavaştan gaza getiriyorum bide kendimi bi şekilde motive olmaya çalışıyorum, motivasyon çok önemli aslında beyinde bitiyo herşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 sabah 1 sefer patlattın mı o açıyor kafayı zaten tamamen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 aquila said: 7de kalkman gerekiyosa aksam 9da yatican. 9 geç 7de yatalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Bunu aldığımdan beri hayatım değişti. Yeni alacak olan varsa tavsiye ederim. http://www.yatsan.com/TR/Urunler/yayli-yatak/SWITZERLAND-Paket-yayli-yatak.html *Nasıl öğrendim? Fakir tarzı şeklinde oldu. xx otelde bir günlük konaklama imkanım olmuştu. Yattığım yatağa aşık olmuştum. Yatağı kaldırarak etiket aradım ve buldum. Sonra aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Jaegerjaquez said: kola ve kahvede kafein olduğu için uyuma zamanına yakın tüketirsen uykuya tam girememe uykunun bölünmesi gibi şeyler oluyor bide sürekli tüketilmesi harap eder vucudu kafeinin mümkünsen günde 2 bardaktan fazla içmemeye çalış (bu bile fazla aslında) gece karalınğında uyu bide 7 saat ortalama, çok uyursan da yorgun kalkarsın sabahları kalkınca bi bardak su iç içine limon sirkesi damlat azcık 2-3dk gerin esne iyice azcık şınav çek kan dolaşımın hızlansın, duşa gir soğuk bide acı kahve çak mis gibi ohh bana dinçlik geldi lan yazarken :D ahah süper limonlu su deneyeyim şu an da kola içiyorum sdfs 7 saat fazla bu arada :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 şu an da = şu anda bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Esh said: Anti depresan Testosteron eş herkese testosteron yazıyon yanlız forum kullanılmayacak hale gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 kellik yapar o. ama growthormon desteği ile peniste büyüme de yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 hormon isine mi girdi ne yaptiysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 E said: kellik yapar o. ama growthormon desteği ile peniste büyüme de yapar. Yani Johnny Sins o yüzdenmi kel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 ben de akşam 9da da yatsam 12de 1de de yatsam fark göremiyorum. yatağımı bi değiştircem heralde. kahve kola yok da , çay var tabi. yatmaya yakın sigara içmeyin, onun baya etkisi var. onun dışında bilemiyorum hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 http://media1.tchibo-content.de/newmedia/art_img/MAIN_ALT_HD_1/5150f9f87eaf1856/29647_b2_zoom.jpg *En az 8 saat uyuyun. *Uyku Maskesi kullanın. *Odanızı sadece uyumak için kullanın. Melatonin salgısı için uyku maskesi şart, eğer yattığınız yer zifiri karanlık değilse. Vikipedia said: Melatonin, kişiden kişiye değişse de yaklaşık olarak 23:00 ile 05:00 saatleri arasında salgılanan bir hormondur. Hormonun temel görevi vücudun biyolojik saatini koruyup ritmini ayarlamaktır. Bunun haricinde melatoninin güçlü salgılanmasının kansere karşı koruyucu etkisi vardır. Bu nedenle lösemi ve diğer kansere yakalananların kesinlikle karanlık ortamlarda yatırılmaları istenmektedir. Yapılan son araştırmalara göre hormonun yaşlanmayı geciktirici etkisi de vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar