Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Lan 90+4de 25 metreden gol yedi diye şikeci ilan edip kaleci yollayan siz değil miydiniz konuşuyor bi de bık bık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Durduk yerde kimseyi yuhalamaz insanlar. Yuhalanan bir tek selcuk da degil. Takim kaptani isen belli bir olgunlugun olmali. Profesyonel olmayan insani almayacaksin takima. Bu nedenle zaten kaybediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 kermit said: selçuk drogba ve burak boşa kaçarken pas atmadı diye, ekmeksiz gs taraftarı yuh çektiği için sakat numarasına yattı. gsli taraftar bunu sürekli yapıyo. muslerayada yaptınız, size gelipte bir kere hatalı gol yedi diye napoliye gidip seri a'da yılın kalecisi seçilen kaleciyede yaptınız. salak bi taraftar grubunuz var yuhalayan. yoksa selçuk gol pozisyonunda mis gibi orta açtı meloya onu dillendiren yok. destek olmak yerine adama köstek oldunuz daha ne olsun Öyle biyşey yok abi küsmek nedir? Maç içerisinde yıllarca olur böyle şeyler auuwww ouuuwww sesleri hep vardır. Hasan şaşın lafı var. Hagi vurursa birşey yok bize vurunca vuuuuu. Sen parasıyla iş yapan adamsın öyle küstüm oynamıyorum diye birşey yok. Adama başarılar dilerler. Ben o maça gelebilmek için fedekarlık yapıyorsam selcugun böyle bir hareket yapmaya hakkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Umarım Emre salağını bi Anadolu takımına şutlayıp yerine Selçuku alır Aziz, oyun kurucu oynarsa canavar gibi olur yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 kondu mu http://inciswf.com/1285125877.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 kermit said: pozisyonunda mis gibi orta açtı meloya onu dillendiren yok. destek olmak yerine adama köstek oldunuz daha ne olsun snijdere pas atmamak için en sağa yollayacaktı top yetişmedi melo girdi araya gol oldu bu maç ta snijdere bir pas bile atmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 ZAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Saykoleo said: kondu mu http://inciswf.com/1285125877.swf AHAHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 CthuLhu said: Lan 90+4de 25 metreden gol yedi diye şikeci ilan edip kaleci yollayan siz değil miydiniz konuşuyor bi de bık bık sonra da intihar etti adam belki fener de kalsa etmeyecekti :( KATİL FB !!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Selçuk seneye Fenerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 beraberlik ne işimize yarardı :( neyse GS zaten anadolu takımlarına puan kaybeder. Biz Fener'e kaybetmeyekte asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 ilk defa futbol topicini takip ediyorum çok eğlenceliymiş lan ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Bu arada Mancini de resmen inatci keci. Pozisyonunu begenmeyen futbolcu aylardir belli ediyor, yerini yadirgiyor da adam kararindan donmuyor. Top benim istedigimi oynatirim diyordur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Hakkimiz yendi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Selçuk dediğin adam 1,5 senedir top oynamıyor üstüne bu sene takımı dinamitliyor. Zerre haklı değil. Geçen maçta da sakatım ayağına çıkmıştı. Bu maçı show yapmak için seçti eminim. Gitsin nereye istiyorsa. Ama bu yabancı sınırı oldukça bu yerli topçular çok başa bela olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Zegna bulundu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Bonjo said: Selçuk seneye Fenerde yene emreniz hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Esh said: Hakkimiz yendi lan sen dur abi ortalık çok karışık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Lige heyecan geldi! LİGTV kalan maçlar sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 selçuk 2 sezon takımını şampiyon yapan futbolcuların basında geliyordu simdi 2 günlük şınaydere satarsınız işte adamı sizin vefanız bu kadar klasik gs taraftarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Esnaf said: CthuLhu said: Lan 90+4de 25 metreden gol yedi diye şikeci ilan edip kaleci yollayan siz değil miydiniz konuşuyor bi de bık bık sonra da intihar etti adam belki fener de kalsa etmeyecekti :( KATİL FB !!!11 Ben beşiktaş kalecisinden bahsediyordum la, hasan kabze çaktıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 tatar kendine bahane üretme bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 abi mancini konuştu şimdi. selçuk sakatlandı zaten, ben de çıkacağına oyundan yere yat dedim. olay o dedi. ahahhahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar