Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

istifa ettim işten ayrılamıyorum

Suark

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Erken ayrılmak istiyorsan iste çalışman gereken sürenn ücretini vereceksin. Ya da gidip patronunla konuş abi, büyük holding filan değilse biye anlaşlışyı davranmasın?

Ek bir tazminat yok bu arada. İş kanunu madde 17 işte. Burada: http://www.mevzuat.gov.tr/Metin1.Aspx?MevzuatKod=1.5.4857&MevzuatIliski=0&sourceXmlSearch=&Tur=1&Tertip=5&No=4857
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Erken ayrılmak istiyorsan iste çalışman gereken sürenn ücretini vereceksin. Ya da gidip patronunla konuş abi, büyük holding filan değilse biye anlaşlışyı davranmasın?

Ek bir tazminat yok bu arada. İş kanunu madde 17 işte. Burada: http://www.mevzuat.gov.tr/Metin1.Aspx?MevzuatKod=1.5.4857&MevzuatIliski=0&sourceXmlSearch=&Tur=1&Tertip=5&No=4857

summonlayayım

3. yılıma 12 gün var, 3. yıl iznimi kazandım mı kazanmadım mı baba?
Sosyal ağlarda paylaş

neden komik?
ya bu durum aslında işvereniminde işine gelmiyor
sırf pisliğine yani mağduriyeti yokki herifin
bombilo said:

Suark said:

nasıl bı sacmalıktır abı bu yanı
sıçtığımın kanunu. Çalışmak istemediğin yerde zorla tutuyo

İşveren çıkarmış olsa yok ihbar tazminatı, yok kanun diye gezecek olanların aynı kanuna işlerine gelmeyince sövmesi ne komik.
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

neden komik?
ya bu durum aslında işvereniminde işine gelmiyor
sırf pisliğine yani mağduriyeti yokki herifin
bombilo said:

Suark said:

nasıl bı sacmalıktır abı bu yanı
sıçtığımın kanunu. Çalışmak istemediğin yerde zorla tutuyo

İşveren çıkarmış olsa yok ihbar tazminatı, yok kanun diye gezecek olanların aynı kanuna işlerine gelmeyince sövmesi ne komik.

maaaş vermiyecek mi
seqoya mı bağladı trollük olsun diye çalıştırıyor
Sosyal ağlarda paylaş

6 gün izin nasıl oluyor. iş kanunu 14 gün değil mi? ayrıca ihbar süresi bitiminden 10 gün sonra ise bilemiyorum da şimdi 10 gün kaldıysa her türlü ihbar ile 3 yıl doluyor zaten. çok düşünmene gerek yok her türlü yıllık izin hakkın gelecek.

bu arada sigorta tam yatmıyorsa veya maaş geç yatıyorsa hiç beklemeden çıkabilirsin hatta tazminatını alarak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...