Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eczaneden prezervatif almak

forgiver

Öne çıkan mesajlar

bu arada sözlükte olup da gülmek istediğiniz şeyler için bir 2004 listesi yapmışlar bakın bunların çoğu güzel..
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=2004+yilinin+en+begenilen+entryleri
böyle boş şeyleri c/p lemeyin boşuna..[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE)
Üstüne Şehir Örten Şehir
www.heavymetaltr.com/forum
Sosyal ağlarda paylaş

kasiyer: beyfendi .. kartiniz var mı?
tribal: yok..
dıt dıt dıt..dıt.. dıt dıııııııı(lazer prevatifi okumaz)
kasiyer: alo ürünler bölümü mü? seda hn.. rahatsız ettim, barkot okunmuyor kodlasam..37724..
tribal: (hay barkotuna)..
kasiyer: bir saniye beyfendi..seda kayıtlı değil mi? ya bu prezarvatiflerden.. şey marka..
tribal: (hay skyiim).. taam hanfendi almıcam kalsın!!
kasiyer: yok meyva aromalılardan değil.. tırtırlılardan.
tribal: hanfendi bırakırmısınız?...
kasiyer: yok ufak boy!! büyük değil..en ufaklarından..
tribal: ufak değil!!! yanlışlıkla almışım!!!!
kasiyer: beyefendi, malesef bu ufak boy tırtırlılar henüz kodlanmamış.. meyveli istermisiniz?
tribal: yok kardeşim istemem, sevişmicem artık ben...

off bu cok iyiymis :P

Kaynak : Ek$i Sozluk[signature][hline]Ana Gißi Yar Olmaz Bagdat Gißi Diyar Olmaz Ama Bagdat Bombalanirr
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xanthe, 01 Ocak 2005 15:58 tarihinde demiş ki:
Mdem okadar dınıne baglı başlık satarken bukadar nıe utanıyo satmasın kardeşim ya çok saçma bişi.Ben bunun gerçek oldugunuda sanmıyorum ya neyse ama komık ..

Dinle ne alakası var konunun şimdi? Boşa dine getirip kavga çıkarmaya gerek yok. Dediğin mantıkla tüm dindarlar ya aseksüel olacak ya da doğudaki gibi 40 tane çocuk yapıp ekonomik olarak batacak, hayatı boyunca sürünecek... Din katılacak bir tartışma değil bu...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

Kardeşim din konusunu ben açmadım kı ben dın konusunuda işlemedim afedersiniz ama pısırkdan nem kapıonuz.Yazıda Cumaya gidiorum die bir bölüm wardı.Ordan benalıcağımı aldım ve gerektiğini yazdığıma inanıyorum din muhabbetı falamda yok sadece okadar bağlı bi kişinin utnaıcağı bir işi yapmaması gerekeceğini düşündüm..
Hoş tartıştıgımız konuda çok boş bikonu gerçek bile deil büyütmeyelim pati kardeşlerm...[signature][hline]Ünlü futbolcu Vieri'ye bir spiker sorar:
Fenerbahçeyi tanıyomusunuz biliyomusnuz?
Vieri ise şu cevabı verir;
Galatasaraydamı oynuyor...(Tamamen gerçek)

Learn to Obey before you Command....
Sosyal ağlarda paylaş

Yok sert çıkmadım zaten de yani din katılmasın diye söyledim. Cumaya gitçem lafı öyle çok sırıtmıyodu çünkü hatta şimdi sen söyleyince farkettim. Yani alakasız gibi.. Neyse din kavgasına dönmesin iş şimdi[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
forgiver, 01 Ocak 2005 16:20 tarihinde demiş ki:
komik bulan gülsün işte, bu konu hakkındada tartışmaya çıkarmaya gerek yok gidipte cumaya giden birinin prezervatif satması ne kadar doğru diye tartışcak değiliz

$onucta Me$legi .ike .ike Saticak : )[signature][hline]Ana Gißi Yar Olmaz Bagdat Gißi Diyar Olmaz Ama Bagdat Bombalanirr
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cthulhu_, 01 Ocak 2005 15:03 tarihinde demiş ki:
anlamadığım şey: bunun nesi komik?

katılıyorum.
prezarvatiflerin tırtırlı olanların da mevcut olduğunu bilmeyen kişi olabilir hadi onu geçtim.
tırtır ile tırtıl arasında söyleniş açısından dağlar gibi bi fark yok, bunun dalga geçilecek bi yanı da yok.
ha l'leri r, r'leri l hatta y, ğ felan söyleyenler var, kimse mükemmel değildir.
belki de adam tırtıl yerine tırtır demiştir, çocuksa gülmekten adamı dinlemiyordur, mallığından anlamamıştır.

ayrıca çocuk tam keko, prezervatif isterken bile kendi kendine espri yapıyor kıkır kıkır gülüp duruyor. görsem döverdim herhalde.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

ya forum resmen ekşi sözlükten alıntılarla dolu yeter artık ya.
paylaşmak istediğiniz şeyleri genelden değil özelden paylaşmak istediklerinizle paylaşın link verin bişe yapın yani.
burada pek çok insan hoşnut değil bu tür davranışlardan.
biraz anlayışlı olun lütfen.

he alıntı hakkında söyleyeceğim tek şeyde şu, son derecede saçma bir dialog.[signature][hline]Hiçbirimiz beklemedik doğmayı...
Doğduğumuzdan beri beklediğimiz, ÖLMEK...

i
cq ¦ msn ¦ mail

You want the greatest thing
The greatest thing since bread came sliced
You've got it all you've got it sized
Like a friday fashion show
Teenager cruising in the corner
Trying to look like you don't try
Sosyal ağlarda paylaş

Benim de bir fırlama eczacı anım var prezervatif alırken. Adamdan istedim, aldım, tam çıkarken "Hayırlı işler" dedim. O da "Asıl sana hayırlı işler delikanlı, kolay gelsin" dedi. Ben de pes diyebildim :) Hayır duasıyla da o işi yapmak artık nasıl oluyorsa...[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

alıntı yada c/p yasaktır gibi saçma bir kural getirilemez.

senin burda yaptığın göreceli birşey sonuçta. senin hoşuna gitmiştir gülersin, eğlenirsin. hayhay.. ama bunu genel bir forumda yayımlamak son derece yanlış bence. çünkü buradaki insanların çoğunun nasıl tepki verebileceği azçok bellidir. belki yeni üye olmandan dolayı ortamı kavrayamamış olabilirsin. ama inşallah en kısa zamanda kavrarsın.
hatta bunu garbage alanına neden ihtiyaç duyulduğunu anlayarak başlayabilirsin.[signature][hline]Hiçbirimiz beklemedik doğmayı...
Doğduğumuzdan beri beklediğimiz, ÖLMEK...

i
cq ¦ msn ¦ mail

You want the greatest thing
The greatest thing since bread came sliced
You've got it all you've got it sized
Like a friday fashion show
Teenager cruising in the corner
Trying to look like you don't try
Sosyal ağlarda paylaş

Shekilchocuq ne demek istedigini cidden anlayamadım yalnız simdi. Hem alıntı yapılmasın diye bi kural sacma diyosun ondan sora da insanların guldugu biseyi forumlara paylasmasının yanlıs bisey oldugunu savunuyorsun.

Bence komik bulmus onun icin de yazmıs buraya. Ha ben de komik bulmadım ama bulmak zorunda degilim. Ne var yani paylasmak istemis sadece.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05

[Bu mesaj Saendul tarafından 01 Ocak 2005 17:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...